Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vşdeoları link çalışmadığı için sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 14 Ağustos 2009; 10:59:42 >
  • hay allah sinirlerim hopladı ya bu nad da galiba hop.ları kaldırmıyo ilk defa sesi yarısından fazla geçtim kapattı kendini gerçi o seste hayatta evde dinleyemem ama yinede sinir oldum yazayım şunun özelliklerinide bi fikir söleyin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 19 Ağustos 2009; 10:33:32 >
  • bana hoporlör dayanmıyor sanada anfi, bu hifi camiasının elimizden çektiği nedir yahu.
  • sefa gel dostum sen bana amfi yi ver bende sana hopları
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

NAD da çok kötü değildir ama 320BEE ortalama denir.

@ttfvol
    moralini bozmadım başta. haklısın güzel ampli ama zayıf. bak bu mesajımda ne yazıyor. zaten iyi ki jamo 92db. hassasiyet idi önbce ki mesajda yazdım. ve de 320BEE ile Jamo iklisinden senin de yumuşak ses meyilli olduğunu hemen anladım. madem sesini beğendin 650TL NAD kaçmamalıydı bana kalırsa. hatta ilk okuduğumda 650 lik olanı sandım. jamo power long term 200W. NAD 50W. arada ki fark nedir? bakalım hele.

Sefa stereo bağladığın definitive nedir? subwoofer mı?sw tek başına mı çalıştırdın.aktif mi pasif mi çalıştırdın? biraz detay ver bu konularda bende düşünebileyim. pure aco. amma methettin ne malum bas freguency response un tam olduğu? 661 de 757 den zayıftır. zorlarsan 661 ile pure da cortlar.hani 661 biraz şansı var 2 kanal çalışma ile besleme fazla sıkıntıya düşmeyecek.yani ben azcık junior serisine sempati duyduğum halde.junior un arkasında bas-reflex portu var mı idi_? bir de 757 de dene. son olarak ne kadar para o kadar köfte. pioneer kolonları def. tec. SW bağlayıp test etmen güzel. bana göre gereksiz.

• cantan benim demek istediğim eyer verdiğim linkteki videoları izlediysen videolardaki pörtlemeyi hiç pure kolonlarla yaşamadım ne dersin bi cerwin vega ve 8 alallımmı?
    quote:

quote:

NAD da çok kötü değildir ama 320BEE ortalama denir.

@ttfvol
    moralini bozmadım başta. haklısın güzel ampli ama zayıf. bak bu mesajımda ne yazıyor. zaten iyi ki jamo 92db. hassasiyet idi önbce ki mesajda yazdım. ve de 320BEE ile Jamo iklisinden senin de yumuşak ses meyilli olduğunu hemen anladım. madem sesini beğendin 650TL NAD kaçmamalıydı bana kalırsa. hatta ilk okuduğumda 650 lik olanı sandım. jamo power long term 200W. NAD 50W. arada ki fark nedir? bakalım hele.

Sefa stereo bağladığın definitive nedir? subwoofer mı?sw tek başına mı çalıştırdın.aktif mi pasif mi çalıştırdın? biraz detay ver bu konularda bende düşünebileyim. pure aco. amma methettin ne malum bas freguency response un tam olduğu? 661 de 757 den zayıftır. zorlarsan 661 ile pure da cortlar.hani 661 biraz şansı var 2 kanal çalışma ile besleme fazla sıkıntıya düşmeyecek.yani ben azcık junior serisine sempati duyduğum halde.junior un arkasında bas-reflex portu var mı idi_? bir de 757 de dene. son olarak ne kadar para o kadar köfte. pioneer kolonları def. tec. SW bağlayıp test etmen güzel. bana göre gereksiz.

• son mesajımda ki sorulara cevap alamadım.

ayrıca linklerin çalışmıyor.

vidyo başlıklarını yaz ben bakarım.yani bakmama gerek yok diyecem de töbe enaniyette zararlıdır.
  • linkler dün ne güzel çalışıyordu ya ;neyse yinede bakmak istersen youtube den cerwin vega ve 8 yazınca videolar çıkıyor.ayrıca ilk definitive subu alınca pure kolonlarla beraber subuda kullanıyodum o zamanlar aynen videodaki gibi bazı şarkılarda pöötrlemeler aşırı titreşimler oluşurdu şimdi videoyu izleyince şaşırdım bendeki pure kolonlar hiç böle birşeyle karşılaşmadım belki dediğin gibbi 361 gücü pek yeterli olmamıştır pötrletmeye, gerçi videolardaki ses çok yüksek volümlerde ama yinede o şekilde olması canımı sıkmadı değil.ayrıca joniour ların arkasında hava çıkş portları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 14 Ağustos 2009; 11:01:37 >
  • pure aco. pioneer da denedin mi? akşama denersin artık. pioneer da bas fazla diyorsun fazla değil de kapasitesi o. mesajından kusurmuş gibi yansıyor.
  • üstad artık ii ce bunaldım bu işden aldığım yere bugun telefon açtım dedim amfi zayıf kaldı allahtan zorluk çıkartmayan biri tamam kardeşim gel değişiriz dedi bu akşam gidicem yamaha ax 930 vardı bir tane onu almak istiyorum şu an o kadar sinirliyimki eğer bu yamahayı alırsam akşam jamo ları patlatmayı düşünüyorum 1 senedir cihaz alıcam diye tırmalayıp duruyom deli ettiler beni neyse hele bi patlatım jbl e 100 bakcam
  • ben yarım saat önce mesaj atmıştım.gönderdim. şu son version explorer mesaj gönderince 2.ci sayfa açıyor otomatikman. o sayfa görüntülenmeden elektrik gitti.herhal o arada gümledi. AX-930 münasiptir. tüh biraz yazmıştım. 930 sesi biraz parlatacak ona göre. gerçi hoşuna da gider.
  • sefalenk,videolardaki pörtleme sesi yanıltıcı olabilir kayıt yüzünden,eminim ki gerçekte o pörtlemeler yoktur,tamamen kayıt yapan cihazla ilgili olabilir.
  • abi inanki bu hop işi beni gerdi iyice anfiyi aldık kurtulduk derken,asıl iş yeni başlamış meyer ayrıca yine bir adet cerwin vega v-15 hop buldum 400 tl istiyor sadece bir hop midi deyişmiş diyerleri orjinal ama hop hayvan gibi resmen boyutları felaket o yüzden şimdilik vazgeçtim şuanda iki seçenek üzerinde duruyorum ya cerwin vega ve-8 modeli yada paradigma monitör 7 modeli biraz para gelsede alıp şunlardan birini kurtulsam paradigma 350 tl gibi daha pahalı ama.
    quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

sefalenk,videolardaki pörtleme sesi yanıltıcı olabilir kayıt yüzünden,eminim ki gerçekte o pörtlemeler yoktur,tamamen kayıt yapan cihazla ilgili olabilir.
  • beynimi kurcalayan iki şık arsında kalmış durumdayım şöleki sistemi komple satıp kaliteli bir spaker alıp birde sony paket sistemi alıp sistemi pioneer 757+kaliteli speaker +paket ev sinema sistemi bu şekilde kullanmak ikincisi ise pioneer 757 satıp üstüne 200-300 koyup yine kaliteli bir speaker alıp sistemi yamaha 661+definitive pro sub 100+kaliteli speaker bu şekilde hem sinema hemde stereo için kullanmak.zaten şuan 757 aldığım fiyata satabilirm müşterisi hazır yani ama elimdede bu tür özel ve güzel bir cihazı çıkarmak istemiyorum oda başka bir mevzu.
  • Yapabileceğin en büyük hatayı yaparsın!

quote:

Orijinalden alıntı: sefalenk

beynimi kurcalayan iki şık arsında kalmış durumdayım şöleki sistemi komple satıp kaliteli bir spaker alıp birde sony paket sistemi alıp sistemi pioneer 757+kaliteli speaker +paket ev sinema sistemi bu şekilde kullanmak ikincisi ise pioneer 757 satıp üstüne 200-300 koyup yine kaliteli bir speaker alıp sistemi yamaha 661+definitive pro sub 100+kaliteli speaker bu şekilde hem sinema hemde stereo için kullanmak.zaten şuan 757 aldığım fiyata satabilirm müşterisi hazır yani ama elimdede bu tür özel ve güzel bir cihazı çıkarmak istemiyorum oda başka bir mevzu.
  • 1 saat önce arkadaşla eve gidip bendeki yamaha 661 definitive pro sub 1000 ve pure joniour hop setini arkadaşın evine bıraktım ve bölece şimdilik şu alım satım macerasından biraz kurtuldum diyebilirim çünkü ürnler evde durdukça ve devamlı karşılaştırmalar yapınca insanın ister istemez kafası karışıyor,şimdilik bizim emektar pioneer kolonlarla stereo olarak devam etcem arkadaş 1 aya kadar anca para vercek(inşallah)o zamanda bir hop alarak bu işe bir son vercem inaşallah.
  • selam herkese şimdi hop.ların altına granit kestiricem 3 cm kalınlığında fakat kafama takılan birşey var spike lar hop.lara takılı haldeyken granit in üstüne koyacam dimi yoksa spike ları çıkartıpmı koymam gerekiyo burayı anlamadım birde granit in altına mantar dedikleri olay ne onuda anlamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

selam herkese şimdi hop.ların altına granit kestiricem 3 cm kalınlığında fakat kafama takılan birşey var spike lar hop.lara takılı haldeyken granit in üstüne koyacam dimi yoksa spike ları çıkartıpmı koymam gerekiyo burayı anlamadım birde granit in altına mantar dedikleri olay ne onuda anlamadımda

Mantar, granit ile zemin arasındaki boşlukları doldursun diye en alta konacak. Hopların spikeları takılı olacak, yani granite sadece spike'lar basacak. Ben mantar yerine, granitlerin altına titreşim engelleyici koydum. Yapımarketlerde çamaşır makinası titreşim engelleyici filan diye sorunca gösterirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

selam herkese şimdi hop.ların altına granit kestiricem 3 cm kalınlığında fakat kafama takılan birşey var spike lar hop.lara takılı haldeyken granit in üstüne koyacam dimi yoksa spike ları çıkartıpmı koymam gerekiyo burayı anlamadım birde granit in altına mantar dedikleri olay ne onuda anlamadımda

Mantar, granit ile zemin arasındaki boşlukları doldursun diye en alta konacak. Hopların spikeları takılı olacak, yani granite sadece spike'lar basacak. Ben mantar yerine, granitlerin altına titreşim engelleyici koydum. Yapımarketlerde çamaşır makinası titreşim engelleyici filan diye sorunca gösterirler.

tamamdır mesaj alınmıştır teşekkürler

• spike ın ucu ile granit arasına da musluk contası gibi sömürücü de eklemeyi unutma. merak ediyordum ne yaptın AX-930 u?320BEE yi mi sömürüyor Jamo?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.