Şimdi Ara

Steroid alıcam çok zayıfım korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar derdım kastan çok kilo almak yas 18 boy 1.82 kilom 53 cok zayıfım asırı kas kaybım var ne yersem yıyıp kılo almıyorum alsamda gözle görülür bır etkısı olmuyo en mantıklı çözümü steroidde buldum bodyci bı arkadasım bunu kullanırsam antremansız bile kilo alıp kaslarımı genısletebılcegımı soyledı ama yan etkısı var kısırlık gıbı buna korkuyorum ama salonda bunu kullanan adamları gosterdı 2 aylık adam bile steroidle 10 yıldır bu işi yapan natural vücutcuları geçmiş yapı olarak sizce denemelimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olm manyak mısın ne steroidi. git 1 ay spor çalış sonra. git gainer al, bi yanda da öküz gibi ye. bi kutu sana bi ay yeter. 3. kutuyu bitirince bak bakalım almış mısın almamış mısın
  • helvan az şekerli olsun
  • Her gece yatmadan önce bir çay kaşığı yag ye 1 ayda farkı anlarsın

• Steroid alırsan bir daha hormon sistemın eskı halıne gelmez, daha kötü hale gelırsın ve genç yaşta ölüm riskin artar bırcok yan etkısı var. Savaş cebeci steroid dıye arat yeterlı bılgı edınırsın.

Natıonal geograpic in steroid belgeselo var onu ızle youtubeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: üstadgs

Her gece yatmadan önce bir çay kaşığı yag ye 1 ayda farkı anlarsın

Sacma sapan seyler önerme.

• her gün 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi ye,yağ fıçısına dönersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: üstadgs

Her gece yatmadan önce bir çay kaşığı yag ye 1 ayda farkı anlarsın

Sacma sapan seyler önerme.

Denemedim bilmiyorum ama bir çok yer de duydum bunu

• Neler yiyosun kilo almak için

• Yavaş al, gözün başın dağılmasın.O işler öyle kolay değil.

• Hiç bi hedefin olmadan sadece kilo almak umuduyla steroid basmayı düşünmek için dünyanın en loser insanı olman lazım sanırım.Git bas kısa sürede büyürsün ama bütün bi ömür boyunca kullanabilecek misin? Hadi sağlık açısından sıkıntı yaşamadın, maddi durumun, psikolojin bunu kaldıracak mı?
  • Testislerinin küçülmesini
    Metabolizmanın bozulmasını
    Orantısız bir vücut görüntüsü istiyorsan al karar senin.

DipNot : Yazık etme kendine.

• Sonra erkeklerden hoşlanmaya başladım diye konu açma :)

• TechR sandım bi an

• kolaydı öyle steroid almak
  • Steroidler tip alaninda cesitli amaclar icin kullanilir. Steroidlerin kas yapımına olumlu etkisini farkeden vucutcular bunu kaçırmadi ve kullanmaya basladilar. Günümüzde bazi spor salonlarinda her önüne gelene kilo almasi, kas yapmasi icin veriliyor bazi cahil serefsiz kendi kesesini dusunen antrenorler tarafindan. Allah bin belanizi versin. Karaciger enzim testi bile yaptirmadan kek yapar gibi vuruyor gencecik cocuklar steroidleri, bazilarinda cok kisa vadede ortaya cikiyor vucudun aldigi zarar. Yakin arkadasimda tumor cikti beyninde, kalp ritmi bozuldu, kisa vadedekiler birsey değil, uzun vadede ki olumsuzluklari bin kat daha kötü,birden kalp krizine girip haberiniz olmadan bile olebilirsiniz, yapmayin etmeyin gencler vurmayin su lanetleri,uyusturucudan beter.

• Git BB yap. Protein tozu al iyi besin kaynağın olsun.

Burda BB forumlarına bak oradan bilgi al burda kimse sana sağlıklı bilgi vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgayı komple kes at daha iyi.
  • çoluğun çocuğun olmaz onu geçtim genç yaşta ölürsün ne steroidi o steroid alan adamlar(Yarışmaya katılan BB Sporcuları) etkileri minimuma indirmek için ilaç terapisine giriolar evet steroid protein sentezini coşturduğu için kas olarak kilo alırsın, sonra ne olur biliomusun fight clubtaki bob gibi olursun sesin incelir kadın gibi göğüslerin çıkar insan içine çıkamassın sen o işi unut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.