Şimdi Ara

Steroid bilgilendirme. Sadece anlayanlar cevaplasın. Youtubedan izleyenler değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel orta halli etkisi olup kaybı en az olan tek sefer kullanıp bırakacak biri için kür tavsiyeniz nedir ? ancak şöyle bir sorum var, sülelemizde kalp krizinden gidenler var yani genetik kalp olabilir sülalemizde. 1seferlik bile Küre girmek risklimi acaba ?

-Ayrıca ilk defa küre girip ve birdaha kullanmayacak aynı zamanda bıraktığında kaybıda aşırı olmayan kür önerilerinizi cevap olarak yada mesaj olarak bekliyorum. Millette bilgilenmiş olur.

Hertürlü öneri görüşlerinizi yazabilirsiniz
    maliyeti ortalama ne kadar tutar onuda bilgilendirirseniz sevinirim.

############ SADECE BU İŞTEN ANLAYAN VE KULLANANLAR BILGILENDIRISE SEVIRIM. YOUTUBE DAN BENDE AÇIP IZLEYEBILIRIM #############

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 4 Ekim 2019; 15:48:13 >

• Hocam öncelikle şunu söyleyeyim mesleğim olduğu için yazıyorum yazdığım ieyler youtube'den öğrendiğim şeyler değil. Steroidlerin neden zararlı olduğunu hepimiz az çok biliyoruz. Ama size ben elimden geldiğince doğru bir şekilde anlatayım. Vücudumuzda metabolizmayı, anabolizmayı, katabolizmayı yani kısaca vücudumuzun demgesini ayarlayan maddelerin büyük bir kısmı hormonlardır. Hormonların da bir kısmı steroid yapıdadır. Bu hormonların miktarını ayarlayan belli organlar, yapılar bulunur. Bunlardan başlıcaları hipofiz bezi, tiroid bezi, böbrek üstü bezleri ve genital yapılardır. Hormonların miktarını ise feed-back mekanizmaları ayarlar. Bu mekanizmalar ortamdaki değişikliklere göre tepki verir ona göre salgı miktarını ayarlar. Gelelim kas gelişimiçin kullandığımız steroidlere. Evet steroidler kas gelişim hızınızı arttırır fakat kalan zararlarını göze almaya değer mi? Siz steroidi vücudunuza ekstra olarak aldığınızda vücudunuz feed-back olarak o hormonun salınımını azaltacaktır. Çünkü kandaki oranı arttığı için dengeyi sağlamak adına o hormonu sentezlemeyecektir. Ama şöyle bir sıkıntı var: Siz bu hormonu o kadar çok alıcaksınız ki vücudunuz sentezlemese bile o hormonun miktarı yine de normal sınırların üstünde olacak ve istemediğimiz gelişmelere yol açıcaktır. Feed back mekanizması hormon fazla olduğu için yerinde durmayacak ve o hormonu sentezleyen organın küçülmesini isteyecektir. Biz buna tıpta atrofi diyoruz. Peki siz bu hormonu bir süre aldınız ve sonra bıraktınız. Atrofiye giden o organ sizin ihtiyaçlarınızı karşılayamacak ve hormonlarınız dengesiz hale gelecektir. Hormon sisteminizi bozmuş olacaksınız.

Gelelim kalp konusuna: Kalp de myokard denen kas dokusundan oluşur. Kırmızı kastır fakat düz kas gibi otonomik çalışır. Fitness kalp kasını hipertrofiye sokar. Yani siz hormon kullanmadan kas çalışsanız bile kalp kasınız özellikle sol ventrikğl duvarınız hipertrofiye gidecek ve kalınlaşacaktır. Çünkü siz kas çalışırken kalp kası daha fazla dirence maruz kalıcaktır. Gelelim steroid kullanımında başınıza geliceklere: Siz steroid kullandığınızda nasıl kaslarınız hızlı gelişiyorsa kalp kasınız da öyle hızlı gelişir. Buna ilk bakışta iyi işte çalışsın diyebilirsiniz fakat detaylı incelediğimizde maalesef o kadar da iç açıcı bir durum olmadığını görürüz. Mevzu şöyle: Kalp kası kalınlaştığında kalbin iç hacmi değişmez aynı miktarda kanı pompalar fakat kalp çok kalınlaştığı için daha güçlü pompalar. Kanın bu sayede daha yüksek basınçla pompalandığını görürüz. Kanın daha yüksek basınçla pompalanması demek damar duvarına daha yüksek basınç uygulaması demektir bu da tıpta hipertansiyon olarak tabir edilen ve ölümcül olan bir durumdur. İnce duvarlı olan damarlar bu yüksek basınca dayanamaz ve patlar. Peki beyindeki bir damar patladığında ne olur: Felç hatta ölüm! Siz karar verin kas miktarımızı geliştirip biraz daha hacimli olmak için bu riski almaya değer mi?
    Dipnot: Ben de fitness yapıyorum inanın keşke daha hızlı ve daha fazla gelişmenin yolu olsa da kullanabilsem.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur sizin için
  • o dediğinden yok maalesef
  • elweda kullanıcısına yanıt
    steroid bırakınca kaybıda büyük oluyormuş biliyorum ama yinede alternatif bi kür hiçmi yok kaybı en az olan ?
    primabalon ve oxandralon kürünü düşündüm ama ?
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Zararsız kür diye bir şey yok. Vücudu doğal durumundan daha ileriye taşıyan bütün yardımcı maddeler risklidir.
    Hangi kombinasyonu yaparsan yap kür bitiminden bir süre sonra epeyce düşüş yaşayacaksın. Düzenlli beslenme , dinlenmen ve antreman ile bu durumu en aza indirmeye çalışsan bile bir daha kürdeyken yakaladığın hacmi, enerjiyi yakalamayacaksın. Buda muhtemelen seni spordan soğutacak ve eskisinden daha kötü bir görüntüye sahip olma durumuyla karşı karşıya kalma ihtimaliyle yüzleşeceksin.
    Ben tek sefer küre girip öylece kalanı görmedim ya küre devam ettiler. ya sporu bıraktılar. yada eski hallerine döndüler.
  •  tek sefer kullanıp bırakacak 

Ah! keşke o kadar kolay olsaydı.

Yukarıda bahsedilmiş ama yine de yazayım.

Bir defa kullanıp o hisi aldıgın zaman mutlaka tekrar girmeyi isteyeceksin, bunun bilincinde ol.

İlacı kestikten sonra %60-70 oranında hacim kaybedebilirsin, bunu en aza indirmek için antrenman ve beslenmeye özen göstermelisin.

Birde psikolojik etkileri var, kürdeyken çok iyi hissederken, bırakınca modun düşüyor, birde üstüne hacim azaldıgını görünce iyice moral motivasyon düşüyor, bunlara katlanmak da psikolojik olarak kolay degil. Ve tekrar ilaca girme isteği uyandırıyor, çoguda tekrar giriyor. Bir kere kullanıp bırakabilen çok görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam öncelikle şunu söyleyeyim mesleğim olduğu için yazıyorum yazdığım ieyler youtube'den öğrendiğim şeyler değil. Steroidlerin neden zararlı olduğunu hepimiz az çok biliyoruz. Ama size ben elimden geldiğince doğru bir şekilde anlatayım. Vücudumuzda metabolizmayı, anabolizmayı, katabolizmayı yani kısaca vücudumuzun demgesini ayarlayan maddelerin büyük bir kısmı hormonlardır. Hormonların da bir kısmı steroid yapıdadır. Bu hormonların miktarını ayarlayan belli organlar, yapılar bulunur. Bunlardan başlıcaları hipofiz bezi, tiroid bezi, böbrek üstü bezleri ve genital yapılardır. Hormonların miktarını ise feed-back mekanizmaları ayarlar. Bu mekanizmalar ortamdaki değişikliklere göre tepki verir ona göre salgı miktarını ayarlar. Gelelim kas gelişimiçin kullandığımız steroidlere. Evet steroidler kas gelişim hızınızı arttırır fakat kalan zararlarını göze almaya değer mi? Siz steroidi vücudunuza ekstra olarak aldığınızda vücudunuz feed-back olarak o hormonun salınımını azaltacaktır. Çünkü kandaki oranı arttığı için dengeyi sağlamak adına o hormonu sentezlemeyecektir. Ama şöyle bir sıkıntı var: Siz bu hormonu o kadar çok alıcaksınız ki vücudunuz sentezlemese bile o hormonun miktarı yine de normal sınırların üstünde olacak ve istemediğimiz gelişmelere yol açıcaktır. Feed back mekanizması hormon fazla olduğu için yerinde durmayacak ve o hormonu sentezleyen organın küçülmesini isteyecektir. Biz buna tıpta atrofi diyoruz. Peki siz bu hormonu bir süre aldınız ve sonra bıraktınız. Atrofiye giden o organ sizin ihtiyaçlarınızı karşılayamacak ve hormonlarınız dengesiz hale gelecektir. Hormon sisteminizi bozmuş olacaksınız.

Gelelim kalp konusuna: Kalp de myokard denen kas dokusundan oluşur. Kırmızı kastır fakat düz kas gibi otonomik çalışır. Fitness kalp kasını hipertrofiye sokar. Yani siz hormon kullanmadan kas çalışsanız bile kalp kasınız özellikle sol ventrikğl duvarınız hipertrofiye gidecek ve kalınlaşacaktır. Çünkü siz kas çalışırken kalp kası daha fazla dirence maruz kalıcaktır. Gelelim steroid kullanımında başınıza geliceklere: Siz steroid kullandığınızda nasıl kaslarınız hızlı gelişiyorsa kalp kasınız da öyle hızlı gelişir. Buna ilk bakışta iyi işte çalışsın diyebilirsiniz fakat detaylı incelediğimizde maalesef o kadar da iç açıcı bir durum olmadığını görürüz. Mevzu şöyle: Kalp kası kalınlaştığında kalbin iç hacmi değişmez aynı miktarda kanı pompalar fakat kalp çok kalınlaştığı için daha güçlü pompalar. Kanın bu sayede daha yüksek basınçla pompalandığını görürüz. Kanın daha yüksek basınçla pompalanması demek damar duvarına daha yüksek basınç uygulaması demektir bu da tıpta hipertansiyon olarak tabir edilen ve ölümcül olan bir durumdur. İnce duvarlı olan damarlar bu yüksek basınca dayanamaz ve patlar. Peki beyindeki bir damar patladığında ne olur: Felç hatta ölüm! Siz karar verin kas miktarımızı geliştirip biraz daha hacimli olmak için bu riski almaya değer mi?
    Dipnot: Ben de fitness yapıyorum inanın keşke daha hızlı ve daha fazla gelişmenin yolu olsa da kullanabilsem.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur sizin için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gataaaaağ G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam helal olsun 10numara anlatmışsınız bu yazıyı biryerlerde paylaşın derim internette çok eksik var millet zararlı etkileri neler olabilir diyip geçmiş sadece. Dediğiniz tüm problemler sanırım uzun süreli kullanımda gerçekleşebilecek şeyler. Vucudun doğal Hormonlar üretimini kesmesi kullanmaya başlayınca oluyor evet ama kısa süreli steroid kullanımında pct ile tekrar hormonlar eski haline geliyormuş sanırım.
    Aslında benimki birazda meraktan gelen birşey. Uzun süreli kullanım olmadıktan sonra merak için vucudu boşa risk atmaya gerek yok dediğiniz gibi kimseye yan etkisi olmaz bende birşey çıkar ne olduğu belli değil.
    tekrardan teşekkürler yazınız için.

Son birşey daha sorayım bulmuşken sizi :D Clenbuterolünde etkisi bu yazdıklarına dahilmi bilginiz varmı internette hormonları değiştirmediği yağ yakıcı olarak geçtiği yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çevresi kullananlarla dolu ve kendiside kullanmış birisi olarak yorum yapmak istiyorum. Steroidler evet zararlıdır, türden türe göre zararı değişim gösterse bile zararlıdır, kimse zararsız diyemez. Zararın ciddiyeti kişiden kişiye değişim gösterir. Fakat ben ülkemiz dahil birçok ülkede bu sektörde olmayıpta kulaktan dolma bilgilerden dolayı steroid işinin insanın hayatını bitirdiğini direkt öldürdüğü gibi anlaşıldığını düşünüyorum. O gördüğünüz steroidler zararlıdır adamı süründürür diyen yarışmacıların hepsinin kullandığınıda hatırlatmak isterim. Eğer spor işini heves olarak yapıyorsanız kullanmanızı önermem, fakat bu işi ciddiyete bindirip meslek olarak yapmayı, yarışmacı olmayı düşünüyorsanız özellikle yarışma kısmında kullanmanız şart bir hale gelecektir. Bir kere kullanırım daha kullanmam diye düşünüyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir. Bir kere o hazzı alıpta 2. Kez kullanmayanını görmedim henüz. Fakat kullanacaksanız işi bilen, güvendiğiniz hocalarla çalışın. Kullanırken hocanın bilgisi ve ilacın orjinal olması, kalitesi ilk sırada gelir. Kullanmasını iyi bilen adam için çok iyi bir silahtır ama internetten gördüğü bilgiyle, nerden geldiği bilinmeyen ürünle küre gireni de perişan eder. Kafanızdaki soruların büyük bir kısmını cevaplaması için size tarafsız olarak tüm açılardan bu işi gösteren bigger stronger faster belgeselini izlemenizi öneriyorum. Belgeselde bu ilaçları kullanıp intihar eden, yasaklanması için yasaları düzenleyen kişilerin ne kadar bilgili olduğunu vs. Tarzı şeyler araştırılıyor.

• Yarışma düşüncesi olmayan bir kişi için tamamen gereksiz zaman ve maddiyat kaybı, bilinçsiz kullanımda eksileri artılarından fazla . Ama insanın aklına bir kez düştümü o merakı giderene kadar yapmadan duramıyor illa denemesi gerekiyor . Şöyle bahsedeyim türkiye piyasasındaki yurt dışı ürün olarak satılan steroidlerin yüzde 95 i türkiyede üretiliyor , yani yüzde 95 sahte , kafası çalışan biri heyecan aramaz gider eczaneden sustanon , primabolan alır kullanır . Kür öncesi bi kan hormon değerlerine baktırırsın küre başladıktan 1 ay sonra baktırırsın ve kür sonunda baktırırsın kafanda hiç bi soru işareti olmaz . Haa unutmadan bu sektörde kimse babanızın oğlu değil heleki kardeşim ben bu işin ticaretini yapmıyorum ben bunu kullanıyorum sanada bundan getirtelim diyen adamdan korkun hatta o ortamdan kaçın bu iş tamamen ticari güzel kazançları var ama çoğu sahte eczaneden vazgeçmeyin , bol şans.

• Bu işte bir kere yapayım bırakayım diyen çok insan gördüm ama, bir kez yapıp bırakanı görmedim. Anabolik steroidler bağımlılık yapmıyor ama o etkiyi gördüğünde tekrar yapmayı istersin.
    Yan etkileri düşün ona göre riskini al, araştır bilgi edin yan etkiler konusunda.
    En minimum yan etki göreceğin ve en kalıcı olacak kür testosteron ve boldenon kürüdür. bu siteden de yardım alabilirsin .
    steroidsiparis5.com
    HAZIR KÜRLER
    https://steroidsiparis5.com/hazir-kurler

• ben 1 kür yaptım pek faydası olmadı ama ilaçlar çalışıyormu çalışmıyor mu anlamak çok zor o yüzden iyi bir ekmek kapısı bu iş piyasada çok sahte var, ama çok bir zararı yok yani sahte yada gerçek ben 3 çeşit marka denedim bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    internetten sipariş ettiyseniz ondan sahte ürün almış olabilirsiniz sağlam tanıdıgınız ve kullanmış birinden almak daha iyi. ilk kür baya bi fayda sağlıyormuş. 4-5ayda 75den 90-95'e çıkanlar var tek kürle
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

internetten sipariş ettiyseniz ondan sahte ürün almış olabilirsiniz sağlam tanıdıgınız ve kullanmış birinden almak daha iyi. ilk kür baya bi fayda sağlıyormuş. 4-5ayda 75den 90-95'e çıkanlar var tek kürle
    genetiği düzgün olanlar zaten bişey kullanmasada benim kullanmış halimden daha iyi oluyorlar ama işte..

internetten aldım ilk başta vogel labor u onun testosu çalışıyordu boldenonu göremiyoruz danabolü bilmiyorum zaten o basit 6 haftalık hap
    İnternetten steroid siparişverenleri anlamış değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.