Şimdi Ara

Stickerlardan para kazanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Cs go da market üzerinden al sat yaparak ticaret yapıyorum bir süredir fakat bazı konular hakkında tecrübesizim.Forumda sticker depolama vs yazılar gördüm fakat detaylı bir konu göremedim.Yeni baslayacak esl de stickerdan kar yapmak için nasıl bir yol izlenmelidir ? 300 tl civar sermayem var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun %100 bir cevabı yok, ancak stickerlar genel olarak zamanla daha pahalılaşıyorlar. Örnek olarak şu anda katowice 2014 full set holo stickerlarına 1500 key istiyorlar.
  • bu tarz uzun vadede kâr yöntemleri bana şahsen çok sıkıcı geldiği için hep trade yapa yapa ufak ufak arttırmayı seçtim. Trade yaparken geçirdiğim zamanı eğlence kabul ettiğim için kârdayım :)
  • Silahın üstündekiler iş görürmüki acaba 2014 katowice holo var 3 takımın:) senden aldıydım heralde o silahıda :) m4a1s atomik alaşım

• Sticker derken kar edecegim stickerler hangisi ? Yeni stickerleri link atabilirmisiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtngms

bu tarz uzun vadede kâr yöntemleri bana şahsen çok sıkıcı geldiği için hep trade yapa yapa ufak ufak arttırmayı seçtim. Trade yaparken geçirdiğim zamanı eğlence kabul ettiğim için kârdayım :)

Kimlerle takas yaparak kar ettiniz hangi siteden?
  • Peki bu kapsülleri ya da stickerları nasıl elde edebiliriz. Turnuvayı izlerken mi düşüyor yoksa oyun sonu drop sistemi gibi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    4 hafta önce açıldı
    İnternetten Para Kazanma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • csgolounge kullanıyorum trade için. çok fazla scammer var uyanık olmak lazım trade yaparken. ve küçük büyük dememek lazım kâr olayına. en başlarda 1 tl kâr için trade yaptığım oluyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.