Bildirim
stk 4132ii streo amplifer
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kondansatörden gireceksiniz ama, soğutucusu da olması lazım. Yoksa alev alır o stk.
Teybin gerisi nerede? Onun transformatörünü kullanın.
Hatta teybi direk kullanalım?
STK'lar türüne göre biraz yüksek gerilimle çalışırlar. Kısa devreye karşı toleransları yoktur.
Tecrübesiz birisinin deney yapması, canının yanmasına neden olabilir. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: durmaz-1
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim fakat şöyle bir sorunum var teyibi biraz hırpaladım yani daha önceden baya açtım parçalar söktüm özellikle eskiden kaset bölümündeki motorları söküp almıştım yani biraz zarar verdim kullanılcağını sanmıyorum ve bazı devrelere zarar vermiş olabilirim örneğin şu köşesini kırdığım enerji devresi gibi
şu soğutucu özellikle şarjdayken kullanımda olan telefonumu(ip5) soğutmada oldukca verim aldığım bi parçası :D yeniden amfi devresine kullanabilirim
Tranformatörden direk 1 numaralı yere besleme girebiliriz diye düşünüyorum.
Hangi model Sony müzik seti bu? Servis manuelinden hemen bakalım.
2 numaralı yer de büyük ihtimal amfi katına ses sinyalini girmek için ama bana orada sanki 5 tane kablo var gibi geldi. Biri standby tetiklemesi için olabilir belki.
O soğutucu blogu stk için kullanabilirsiniz. Araya termal macun sürmelisiniz bolca.
Ayrıca o ucunda bara olan siyah kabloyu da soğutucuya vidalamalısınız. O siyah kablo topraklama büyük ihtimal.
-
-
Hem güç devresinden hemde sessinyal girişinden anfiye 2 farklı amaçta farklı uç girmektedir..
anfi uzerinde hoparlör koruma görüyorum, anfi kartının ve trafo besleme kartının yeşil yol hatttı resmini çekerseniz,, mavi kablo entegrenin hangi uçuna gidiyor, beslemeden gelen ek uç nereye gidiyor bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Temmuz 2016; 22:24:14 > -
-
güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X