Şimdi Ara

stk 4132ii streo amplifer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar eski teyibimden söktüğüm bu devrenin ses çıkışları mevcut fakat ses girişi ve enerji girişi nereden ve kaç W enerji vermem gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. stk 4132ii streo amplifer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaz-1 -- 6 Temmuz 2016; 12:21:07 >

• Kondansatörden gireceksiniz ama, soğutucusu da olması lazım. Yoksa alev alır o stk.

Teybin gerisi nerede? Onun transformatörünü kullanın.

Hatta teybi direk kullanalım?

STK'lar türüne göre biraz yüksek gerilimle çalışırlar. Kısa devreye karşı toleransları yoktur.

Tecrübesiz birisinin deney yapması, canının yanmasına neden olabilir.
  • öncelikle ilginiz için teşekkür ederim fakat şöyle bir sorunum var teyibi biraz hırpaladım yani daha önceden baya açtım parçalar söktüm özellikle eskiden kaset bölümündeki motorları söküp almıştım yani biraz zarar verdim kullanılcağını sanmıyorum ve bazı devrelere zarar vermiş olabilirim örneğin şu köşesini kırdığım enerji devresi gibi  stk 4132ii streo amplifer

şu soğutucu özellikle şarjdayken kullanımda olan telefonumu(ip5) soğutmada oldukca verim aldığım bi parçası :D yeniden amfi devresine kullanabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: durmaz-1

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim fakat şöyle bir sorunum var teyibi biraz hırpaladım yani daha önceden baya açtım parçalar söktüm özellikle eskiden kaset bölümündeki motorları söküp almıştım yani biraz zarar verdim kullanılcağını sanmıyorum ve bazı devrelere zarar vermiş olabilirim örneğin şu köşesini kırdığım enerji devresi gibi  stk 4132ii streo amplifer

şu soğutucu özellikle şarjdayken kullanımda olan telefonumu(ip5) soğutmada oldukca verim aldığım bi parçası :D yeniden amfi devresine kullanabilirim

Tranformatörden direk 1 numaralı yere besleme girebiliriz diye düşünüyorum.

Hangi model Sony müzik seti bu? Servis manuelinden hemen bakalım.

2 numaralı yer de büyük ihtimal amfi katına ses sinyalini girmek için ama bana orada sanki 5 tane kablo var gibi geldi. Biri standby tetiklemesi için olabilir belki.

O soğutucu blogu stk için kullanabilirsiniz. Araya termal macun sürmelisiniz bolca.

Ayrıca o ucunda bara olan siyah kabloyu da soğutucuya vidalamalısınız. O siyah kablo topraklama büyük ihtimal.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim güzel açıklama elektronik devrelerden anlamadığım için ben buna nereye eksi nereye artı elektrik vereceğimide belirtirseniz çok sevinirim birde görünen kablo 4 pinli yakından çektim atıyorum ayrıntılarıyla  stk 4132ii streo amplifer

• durmaz-1 D kullanıcısına yanıt
    Hem güç devresinden hemde sessinyal girişinden anfiye 2 farklı amaçta farklı uç girmektedir..
    anfi uzerinde hoparlör koruma görüyorum, anfi kartının ve trafo besleme kartının yeşil yol hatttı resmini çekerseniz,, mavi kablo entegrenin hangi uçuna gidiyor, beslemeden gelen ek uç nereye gidiyor bakalım stk 4132ii streo amplifer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Temmuz 2016; 22:24:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

Nereyi çekeceğimi bilemediğimden her açıdan çekmeye çalıştım umarım istenilen alanı almışımdır kareye

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.