Şimdi Ara

Stmax Dora/Alfa1200 Aldım Merak Ettiklerinizi Cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkeze merhaba iyi forumlar hayırlı ramazanlar bende stmaxstar1000 vardı fakat hızı ve çekişi tatmin etmiyordu bende bir üst modeline geçmeye karar verdim motor 1200 watt 12 v 20 ah toplam 5 akülü 8 saatte şarz oluyor 1 şarz ile kullanım şartlarına yokuş 2kişi binmeye bağlı olarakta ortalama 50 kilometre tek kişi 70 kg düz yolda giderseniz 70 80 km yol gidebiliyor 55 kilometre hız yapıyor tek kişi 2 kişi 50 kilometre ama daha fazla yapanlar varmış bu motorla biraz araştırıcam 5-10 km daha hızlı gitse daha iyi ama elektrikli olmasına rağmen 2 kişi düz yolda hızı ve çekişi gayet tatminkar kırmızı ışıkta falan şehir içinde zor durumda bırakmıyor trafikte araçları sollayabiliyorsunuz aradan hızlıca gidebilirsiniz buna elverişli çekişi ve hızı var wespalara benziyor aküsü taşınamıyor ilk izlenimlerim bunlar resimleride müsait olursam iftardan önce Allah kısmet edersede iftardan sonra atarım beyaz renk aldım Beşiktaş'a yönelik sade ama güzel abartıya kaçmayan ufak modifiyeler yapmayı düşünüyorum merak eden varsa yada almak isteyen sormak istediği merak ettiği şeyler cevaplayabilirim alacak arkadaşlara tavsiye ederim 1900e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B57F71C1A -- 6 Ağustos 2013; 19:07:15 >

• Yanlız dikkatimi çeken bişey var göstergede km sayacı yok ben buna düzgün gösteren bir km sayacı nerden taktırabilirim 16" jantları var km sayacının dışardan gözükmesine gerek yok bagaja falan koysamda olur sadece ben ne kadar gittiğimi bileyim bana düzgün doğru gösteren bir km sayacı önerirmisiniz bagajda dursa bile olur dediğim gibi yeterki ben bileyim ne kadar yol gittiğimi
  • Dönerci falan değilsen elektri motor alınmaz çaldırınca çok ağlarsın keşke a2 ehliyet alıp motor alsaydın yazık etmişsin.Yinede hayırlı olsun güle güle kullan
  • Neden çalınsınki normal motordan farkı yok aküleri taşınamıyor aküsü çalınmaz anahtar giriş yerini sadece anahtarın arkasında olan bir aparatla açabileceğin bir kapak gibi bişey var oraya anahtarda sokamazlar güçlü olduğu için pedalada gerek yok dandik modeller güçsüz olduğu için yokuşlarda pedalla desteklenebilsin diye konuyor bunda pedalla sürerekte götüremezler apartmanımızda güvenli çelik kapı var nasıl çalınabilir bunu çalmak normal motor çalmaktan farksız bunu çalana kadar daha pahalı bi honda çalar çalıcak adam :D
  • 2 kişi rahat binebiliyormusunuz
  • birde aküsü kaç ay garantili bugün deneme fırsatım oldu gerçekten çekiş gücü iyi ve ön freni hidrolikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

birde aküsü kaç ay garantili bugün deneme fırsatım oldu gerçekten çekiş gücü iyi ve ön freni hidrolikti

2 kişi taşıyorda selesi pek büyük değil 2 kişiden 1 kişi genelde sürücü önde oluyor biraz rahat edemiyor yani birde kötü yanı 2.kişi için ayaklık yok ya ön tarafa doğru ayaklarını uzatçak yada yere sarkıtcak ayağını arkada oturan kişi önde torba asmak için bi tane askısı var torpido yok ama askı torpida olan yerde koltuk altı bagaja ufak tefek yiyecek koyabilirsiniz ve benzeri şeyler koyabilirsiniz 6-7 tane 500 ml su şişesi alabilir derinliği pek yok ama geniş arka bagaj gayet geniş yani 1 tam 1 yarım yada 3 yarım kask sığabilir selesi biraz küçük sanırım tek kişilik olarak yapmışlar benimki ibresi 80liklerden bunlar bikaç ay önce 60 ibresi vardı 45i geçemiyordu yeni üretimlere yeni beyin takmışlar hız arttı çekiş 2kişi iyi ama sıkıntı oturmada tabi 2 kişi oturabilirseniz düz yolda 3kişi bile rahat gidersiniz 150 kiloya kadar rahat taşır düz yolda 55 kiloyum çıkamadığım bayır yok çok dik yokuşları kaldırımdan kaldırımdan çıkabilirsiniz çünkü sağ şeritten gitseniz bile sıkıntı olabilir hız 25 kmye kadar düşüyor ama hafif eğimlilerde yokuşa birde hızlı girerseniz sıkıntı çıkartmaz tam hız gidebilirsiniz 55 60 kilometre hız yapıyor tek kişi 2 kişi 50 55 kilometre ayaklıkları kaldırınca 70 km hız yapıyor maximum hızı 70km imiş bayır aşağı 70 görebilirsiniz ama ben tekerlekler küçük olduğu için bayır aşağı fazla basmıyorum 55 yetiyor oturduğum yerde gerek trafikte araç sollamada falan amartisörleride gayet iyi büyük ve küçük boylu kasislerde son gaz geçtiğimde oldu test etmek için sıkıntı yaratmıyor motor giderken ses yapmıyor gıcırtı gibi amortisörlerden kasislerde falan ses çıkmıyor dediğim gibi motor şuan elektrikli olmasına rağmen hız ve çekiş çok iyi memnun olmadığım olay selesi 2 kişi otururken tam sığmıyorsunuz ama 2 kişi 50 60 kilodan zayıfsa sıkıntı olmuyor pek birde 2.kişi için ayaklık yok akü çeyreğe düşene kadar performanstan ödün vermiyor diyebilirim akü bitince tak diye durmuyor akü göstergesi olmasa bile siz akünün bittiğini anlayabiliyorsunuz gerek hızdan gerek çekişten akü bitmeye yakın tek kişi 10 km hızla zor gidiyor km saati yok benim amacım 2 şey biri ayaklık taktırcam 2.si km saati ben görmesemde olur koltuğun altına falan yeterki ne kadar yol gittiğimi göreyim birde akü çıkmıyor yüksek katlı apartmanınız yada yüksek katta oturuyorsanız sıkıntı olabilir biz kapı kenarına küçük kablo deliği açtık 3. kattayız sonra merdiven altına 25 m priz sarkıttık aküyü gece takıyoruz takmadığımız zaman prizi kapu önüne ayakkabılığa topluyoruz kapınız güvenli değilse götüremeseler bile zarar verebilirler bizde çelik apartman kapısı var gerçi kime basarsanız basın açıyolar ama mahallemizde güvenli öyle pek kötü niyetli insan yok sorun olcağını zannetmiyorum apartman meselesi önemli yer meselesi yoksa sıkıntı yani çünkü akü çıkmıyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz düz yolda hızlanma videosu çekmeyi düşünüyorum alacak arkadaşlar tereddütteyse hız çekiş konusunda yol gösterici olabilir arkadaşımla birlikte 120 kilo olucaz o videoyu çekicek ben sürcem yani yarın 120kg ile hızlanma videosu ve son hız videosu çekicem merak edenlere ama genel olarak tavsiye edebilirim hele tek kişi bincekseniz ve hız tutkunuz yok ise işimi görsün yeter diyosanız tam sizlik yani 55 kilometre hız yeterli olur oturduğunuz yer için tek kişi ne kalkış hızlanış bayır hiç zorlamıyor gayet güzel alet ve hoş vespaya benziyor beyaz renk aldım çok asil duruyor motorunu beğenmişlik olmasın ama 3 renk var siyah çok toz tutuyor ve aşırı siyah koyu kötü yani kırmızı ise vişne çürüğü gibi çok koyu bi kırmızı nar kırmızısı pek açık kırmızı değil bordoya kaçık kırmızı en güzeli beyaz bence tabi zevkler renkler tartışılmaz tekeriniz düz bassın bayramınız kutlu olsun iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

birde aküsü kaç ay garantili bugün deneme fırsatım oldu gerçekten çekiş gücü iyi ve ön freni hidrolikti

2 kişi taşıyorda selesi pek büyük değil 2 kişiden 1 kişi genelde sürücü önde oluyor biraz rahat edemiyor yani birde kötü yanı 2.kişi için ayaklık yok ya ön tarafa doğru ayaklarını uzatçak yada yere sarkıtcak ayağını arkada oturan kişi önde torba asmak için bi tane askısı var torpido yok ama askı torpida olan yerde koltuk altı bagaja ufak tefek yiyecek koyabilirsiniz ve benzeri şeyler koyabilirsiniz 6-7 tane 500 ml su şişesi alabilir derinliği pek yok ama geniş arka bagaj gayet geniş yani 1 tam 1 yarım yada 3 yarım kask sığabilir selesi biraz küçük sanırım tek kişilik olarak yapmışlar benimki ibresi 80liklerden bunlar bikaç ay önce 60 ibresi vardı 45i geçemiyordu yeni üretimlere yeni beyin takmışlar hız arttı çekiş 2kişi iyi ama sıkıntı oturmada tabi 2 kişi oturabilirseniz düz yolda 3kişi bile rahat gidersiniz 150 kiloya kadar rahat taşır düz yolda 55 kiloyum çıkamadığım bayır yok çok dik yokuşları kaldırımdan kaldırımdan çıkabilirsiniz çünkü sağ şeritten gitseniz bile sıkıntı olabilir hız 25 kmye kadar düşüyor ama hafif eğimlilerde yokuşa birde hızlı girerseniz sıkıntı çıkartmaz tam hız gidebilirsiniz 55 60 kilometre hız yapıyor tek kişi 2 kişi 50 55 kilometre ayaklıkları kaldırınca 70 km hız yapıyor maximum hızı 70km imiş bayır aşağı 70 görebilirsiniz ama ben tekerlekler küçük olduğu için bayır aşağı fazla basmıyorum 55 yetiyor oturduğum yerde gerek trafikte araç sollamada falan amartisörleride gayet iyi büyük ve küçük boylu kasislerde son gaz geçtiğimde oldu test etmek için sıkıntı yaratmıyor motor giderken ses yapmıyor gıcırtı gibi amortisörlerden kasislerde falan ses çıkmıyor dediğim gibi motor şuan elektrikli olmasına rağmen hız ve çekiş çok iyi memnun olmadığım olay selesi 2 kişi otururken tam sığmıyorsunuz ama 2 kişi 50 60 kilodan zayıfsa sıkıntı olmuyor pek birde 2.kişi için ayaklık yok akü çeyreğe düşene kadar performanstan ödün vermiyor diyebilirim akü bitince tak diye durmuyor akü göstergesi olmasa bile siz akünün bittiğini anlayabiliyorsunuz gerek hızdan gerek çekişten akü bitmeye yakın tek kişi 10 km hızla zor gidiyor km saati yok benim amacım 2 şey biri ayaklık taktırcam 2.si km saati ben görmesemde olur koltuğun altına falan yeterki ne kadar yol gittiğimi göreyim birde akü çıkmıyor yüksek katlı apartmanınız yada yüksek katta oturuyorsanız sıkıntı olabilir biz kapı kenarına küçük kablo deliği açtık 3. kattayız sonra merdiven altına 25 m priz sarkıttık aküyü gece takıyoruz takmadığımız zaman prizi kapu önüne ayakkabılığa topluyoruz kapınız güvenli değilse götüremeseler bile zarar verebilirler bizde çelik apartman kapısı var gerçi kime basarsanız basın açıyolar ama mahallemizde güvenli öyle pek kötü niyetli insan yok sorun olcağını zannetmiyorum apartman meselesi önemli yer meselesi yoksa sıkıntı yani çünkü akü çıkmıyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz düz yolda hızlanma videosu çekmeyi düşünüyorum alacak arkadaşlar tereddütteyse hız çekiş konusunda yol gösterici olabilir arkadaşımla birlikte 120 kilo olucaz o videoyu çekicek ben sürcem yani yarın 120kg ile hızlanma videosu ve son hız videosu çekicem merak edenlere ama genel olarak tavsiye edebilirim hele tek kişi bincekseniz ve hız tutkunuz yok ise işimi görsün yeter diyosanız tam sizlik yani 55 kilometre hız yeterli olur oturduğunuz yer için tek kişi ne kalkış hızlanış bayır hiç zorlamıyor gayet güzel alet ve hoş vespaya benziyor beyaz renk aldım çok asil duruyor motorunu beğenmişlik olmasın ama 3 renk var siyah çok toz tutuyor ve aşırı siyah koyu kötü yani kırmızı ise vişne çürüğü gibi çok koyu bi kırmızı nar kırmızısı pek açık kırmızı değil bordoya kaçık kırmızı en güzeli beyaz bence tabi zevkler renkler tartışılmaz tekeriniz düz bassın bayramınız kutlu olsun iyi forumlar

Akü garantisi yok malesef tek garanti motorla ilgili olan parçalarmış çünkü diğer parçaları kullanıma bağlı yıpranıyormuş o yüzden ama aküyü tam bitirip tam şarz ederseniz en az 8 ay her gece şarza bile taksanız çok bir performans kaybı yaşamadan kullanabilirsiniz ortalama 300 dolum akü ömrü var zırt pırt takarsanız akü tam dolmadan tam bitmeden akü ömrü azalır serviste bunu söylüyor akü alırım ben sıkıntı yok yeterki şarz hiç bitmesin kullanmadığım zamanlar takayım derseniz şarz aleti sizin motor sizin takmak sizin elinizde :D 12 v 20 ahtan 5 aküsü var 1 aküyü kaça bulursanız size kalmış bişey yani fiyat değişebilir satıcıya ve sizin pazarlığınıza 1 akü ortalama 100-150 lira arası aküler seri bağlanıyor kutusu yok koltuk altına monte 2 yıl motor ve ilgili parçaların garantisi var birde kalın 30 liraya satılan motor kilitlerinden alırsanız daha güvenli olur arkaya koyarsınız bikaç saatlik bi yere gittiğinizde ön tekerden bi yere bağlarsınız yada apartmanda demirliklere bağlarsınız ne olur ne olmaz direksiyon kilidi ve sadece anahtarın arkasında olan bi aparatla açılabilen bir kontak giriş kapama düzeneği olsada 2 kişi anadola yada dobloya atıp götürebilir alcak varsa yada almayı düşünen merak eden her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim motoru 2.kez bitirdim aküsünü aldığımdam beri şuan şarzda yarın 1 de dolucak 10 saatte tam doluyor kalkacağım saate göre ayarlayıp öyle şarza takıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=UtFRKqTdIgo bu linkte yardımcı olabilir 16:50 den sonra bu modelin tanıtımını yapıyor bir kadın ufak tefek fazla detaya girmiyor ama tek tanıtım videosu gidip göremeyenler için buda yol gösterici olur bende yarın kalkış videosu çekicem merak ettiğiniz yerler varsa özellikle görmek istediğiniz çekinmeyin sizin için videoya alabilirim iyi geceler tek tam dolum ile kullanıma bağlı olarak minimum 50 maximum 80 km yol gidebiliyor tek kişi zayıf iseniz düz yolda kullanırsanız 70 kmlik yolu gidebilirsiniz e-5ten sağdan 55le 1.5 saate gidersiniz ortalama moturu

• sigma bc509 tarzı km saati takabilirsin bisikletler için tasarlanmış ama tekerleğin bir turda kaç cm gittiğini yazıyorsun ona göre hesaplıyor uygun bir şekilde monte edebilirsin sanırım bir kontrol et
  • merhaba benim dora 1500 inanılmaz çabuk akülerini yedi, acaba şarj aparatlarında vs. sorun olma ihtimali var mı?

tam tamına 1 eylülden bu güne 75 gün geçti ve hepsi hepsi 20 km yol gidebiliyorum ancak, yokuşları çıkarsam veya hız yaparsam yarı yarıya düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.