Stoch gerçekten topla çok hızlı,arada bi etkili şutları var kaleye, fakat geçenlerde rıdvan demişti aynısını bugün dikkatle izledim adam topu her aldığında sol kanatta hiç çizgiye inerek adam geçmeye çalışmıyo ortaya yöneliyo bu nedenlede oyunu bi arda bi quaresma gibi müthiş pozisyonlar hazırlayamıyo .Rıdvanda aynen bunları söyledi chelseade tutunamamasının sebebi bu dedi..
Quaresma niye tutunamadı bunları yapıyosa
O sergen tipi adamdı kendini dünyanın en büyük oyuncusu sandı beşiktaşa düştü
iyikide dusmus.. h.sonu bak size nasil dusuyor :)))
muhteşem bir transfer stoch büyük yıldız olacak
Iyıde stoch hızlı degıl adam eksılttıgını gormedık quaresma ıle kıyaslanayak bı oyuncu degıl turkıyenın en ıyısı ve dunyanın en ıyı 5 acıgından bırıdır quaresma.Fener bos transfer yaptı nıang cok ıyı dıa da oyle ama aykut hoca ısrarla mehmet topuzu sag acık oynatmaya devam edıyo gorucez . Alex gondersınler .emre kaptanlık alınsın ve mıllı takımdan atılsın dırek kısılıksız adam .Hızlı teknık bır stoper ve solbek aynı zamanda alınması lazım fener bu senede havlu attı malesef.Su an en ıyı oyuncu gokhan gonuldur oda olmasa fenerın vay halıne .
Fenerın alex sız de oynuycaggına ınanıyorum hem alex buyuk maclarda kaybolmustur .Daha hızlı bı oyuncu bulmaları lazım alex uyuzu bozuyo oyunu
Hala Quaresma'ya laf sokma peşindeler.
Sağ olsun bjkli arkadaşlar bizden çok ilgileniyorlar Fenerbahçe ile
quote:
Orijinalden alıntı: cembaba1992
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
Orijinalden alıntı: Guti Haz.
Stoch gerçekten topla çok hızlı,arada bi etkili şutları var kaleye, fakat geçenlerde rıdvan demişti aynısını bugün dikkatle izledim adam topu her aldığında sol kanatta hiç çizgiye inerek adam geçmeye çalışmıyo ortaya yöneliyo bu nedenlede oyunu bi arda bi quaresma gibi müthiş pozisyonlar hazırlayamıyo .Rıdvanda aynen bunları söyledi chelseade tutunamamasının sebebi bu dedi..
Quaresma niye tutunamadı bunları yapıyosa
O sergen tipi adamdı kendini dünyanın en büyük oyuncusu sandı beşiktaşa düştü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme