Stoch gerçekten topla çok hızlı,arada bi etkili şutları var kaleye, fakat geçenlerde rıdvan demişti aynısını bugün dikkatle izledim adam topu her aldığında sol kanatta hiç çizgiye inerek adam geçmeye çalışmıyo ortaya yöneliyo bu nedenlede oyunu bi arda bi quaresma gibi müthiş pozisyonlar hazırlayamıyo .Rıdvanda aynen bunları söyledi chelseade tutunamamasının sebebi bu dedi..
Doğru söylemiş biraz farklı şeyler yapması lazım. Tabi aykut kocaman stoch a "sürekli ortaya yönelip şut pozisyonu yarat" demediyse.
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Doğru söylemiş biraz farklı şeyler yapması lazım. Tabi aykut kocaman stoch a "sürekli ortaya yönelip şut pozisyonu yarat" demediyse.
evet arda mesela solda bi çalım atıyo adamın belini kırıyo yüzde yüzlük pozisyon hazırlıyo böyle oynamayı öğrenmesi lazım
O Stoch'un eksikliği değil, adamın oyun tarzı bu. Hollanda'da da içeri kat edip uzaktan attığı şutlarla parladı. Defansı ve çizgide oynamayı sevmeyen bir adam.
Bahsi geçen eksiklik, bu adamı rakibinin elinden kapmış olmak için alan Aziz Yıldırım'ın (ben inanmıyorum 3 ay görüştüklerine) ve klasik sol kanat oyuncusu olarak oynatmakta direnen Aykut Kocaman'ın eksikliğidir. Mesela o tarz oyunda Caner çok daha başarılı olur Stoch'dan, ama onun da ortaları zayıftır.
valla ben sıfıra inmeyen kanat oyuncularından nefret ederim, kanat oyuncusu dediğin çizgiye kadar inecek..
Allaha şükür bizim Arda sıfıra inmekle kalmıyo bide dikine kaleye doğru çıkıyor maşallah
Bu arada Stochun sıfıra inmemesi bence Aykut kocamanın işi, yanlış oynatıyor bence.. bu mantıkla Niangı da harcayacak farkında değil.
Bide bilmem fark ettiniz mi oyuncularda bi telaş var sürekli buda aykutun hızlı pas hızlı oyun isteğinden kaynaklanıyor bence, adamlar tek top, hızlı top derken bir çok pas hatası yapıyor..
stoch tüm futbolunu milli takımda oynuyor türkiyeye birşey kalmıyor
Rıdvan DİLMEN'e kaldıyse abowwww..Oturduğu yerden konuşmakla olmuyor efendim.Geçen sen gel madem okadar iyi biliyorsun Fenerbahçe'nin başına geç.Adam Fenerbahçe için hazır değilim diyor...Burada'da yorumculukla tdlik bir olmaz deyip ekmeğine sağ sürenler var bu adamın.DİLMEN aldığı paraya bakar bu gün yerin dibine sokar yarın kral yapar.Chealse'de tutunanamış.Adamın yaşı daha kaç bu elbet düzelir...Zeka'nın everesti deyince aklıma ilk gelen isim DİLMEN...
Stock kanada inmez tabi. Ben olsam bende inmem kanada filan.
Arkadaşlar bir kanat oyuncusunun kanatta sıfıra inmesi için atta yazıklarımın olması lazım
1. Ceza alanında takım arkadaşı olacak 2. Kanat ataklarına çıktıklarında arkasında oynayan oyuncu destek verecek ve orta alandan da destek alacak. 3. Rakip alana takım olarak gidilecek ve takım arkadaşları top almak için kendilerini gösterecek ve gerekirse kanat oyuncusuna doğru yaklaşacak
Bu üç kural eksiksiz yerine getirilmelidir futbol da.
Şimdi sorarım sizlere Fenerbahçe de kim bu yazdığım üç kuralı en az eksikle bile olsa yerine getiriyor.
Stock mecbur bu şekil de oynuyor. Stock ile pas alış verişi yapacağı arkadaşı arasında 10 metre mesafe olursa ve o arkadaşı öne çıkıp topu bana at diye göstermez ise Stock da pas verebilmek için en yakın oyuncu olan yerlere doğru gitmek zorunda kalıyor.
Bizim takım oyuncuları top atılsın diye bekliyor. Bakın top atılmaz futbolda arkadaşlar, aksine top alınır.
Adam gibi takım oyunu oynasak Stock ondan beklendiği gibi sıfıra iner.
Kısa lafın özü bu onun bir eksikliği değil. Bu olay takımın futbol oynamamasından kaynaklanıyor.
Bir arkadaş Milli Takımda iyi oynuyor demiş. Tabi iyi oynar çünkü adamın milli takımı futbolun doğrularını bizden daha iyi yapıyor. Biz ise futbol değil ne olduğu belli olmayan garip bir oyun oynuyoruz.
Orta alanın ortasında ciddi sorunlar var. Bu sorunlar çözülebilecek sorunlar ama Cristian, Selçuk ve ne yazık ki bu sene Alex oynadığı sürece o sorun devam edecek. Elimizde Mehmet Topuz ve Özer gibi iki tane adam var Selçuk ve Cristian ikilisinin yerine oynayabilecek ama iki senedir biz Mehmet Topuzu kanatta oynatıyoruz. Özeri de aynı şekil de
GÜÇ
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Arkadaşlar bir kanat oyuncusunun kanatta sıfıra inmesi için atta yazıklarımın olması lazım
1. Ceza alanında takım arkadaşı olacak 2. Kanat ataklarına çıktıklarında arkasında oynayan oyuncu destek verecek ve orta alandan da destek alacak. 3. Rakip alana takım olarak gidilecek ve takım arkadaşları top almak için kendilerini gösterecek ve gerekirse kanat oyuncusuna doğru yaklaşacak
Şimdi sorarım sizlere Fenerbahçe de kim bu yazdığım üç kuralı en az eksikle bile olsa yerine getiriyor.
Stock mecbur bu şekil de oynuyor. Stock ile pas alış verişi yapacağı arkadaşı arasında 10 metre mesafe olursa ve o arkadaşı öne çıkıp topu bana at diye göstermez ise Stock da pas verebilmek için en yakın oyuncu olan yerlere doğru gitmek zorunda kalıyor.
Bizim takım oyuncuları top atılsın diye bekliyor. Bakın top atılmaz futbolda arkadaşlar, aksine top alınır.
Kısa lafın özü bu onun bir eksikliği değil. Bu olay takımın futbol oynamamasından kaynaklanıyor.
Bir arkadaş Milli Takımda iyi oynuyor demiş. Tabi iyi oynar çünkü adamın milli takımı futbolun doğrularını bizden daha iyi yapıyor. Biz ise futbol değil ne olduğu belli olmayan garip bir oyun oynuyoruz.
Orta alanın ortasında ciddi sorunlar var. Bu sorunlar çözülebilecek sorunlar ama Cristian, Selçuk ve ne yazık ki bu sene Alex oynadığı sürece o sorun devam edecek. Elimizde Mehmet Topuz ve Özer gibi iki tane adam var Selçuk ve Cristian ikilisinin yerine oynayabilecek ama iki senedir biz Mehmet Topuzu kanatta oynatıyoruz. Özeri de aynı şekil de
bu adamın twentedede slovakya milli takımındada bi kere bile sıfıra indiğini görmedim takımla alakalı değil stochun tarzı bu
Daha 21 yaşına girmemiş bir adam bu. Her yıl eksiklerini biraz kapatsa 2-3 yıla daha etkili bir oyuncu olabilir.
sabriyle ibo sıfıra iniyor da ne oluyor?
Oyun bilgisi ve sorumluluk duygusu pek gelişmiş değil. Allah vergisi yeteneği var, hızlı, çabuk ama bunu efektik olarak kullanamıyor. Birde Fenerbahçe, takım oyunu oynayamıyor, sahada belli bir hücum planları yok. Oyuncularda bireysel takılmak zorunda kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guti Haz.
Stoch gerçekten topla çok hızlı,arada bi etkili şutları var kaleye, fakat geçenlerde rıdvan demişti aynısını bugün dikkatle izledim adam topu her aldığında sol kanatta hiç çizgiye inerek adam geçmeye çalışmıyo ortaya yöneliyo bu nedenlede oyunu bi arda bi quaresma gibi müthiş pozisyonlar hazırlayamıyo .Rıdvanda aynen bunları söyledi chelseade tutunamamasının sebebi bu dedi..
Quaresma niye tutunamadı bunları yapıyosa
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
sabriyle ibo sıfıra iniyor da ne oluyor?
Ne alaka?
Mustafa Denizli Stoch çok iyi bir oyuncu değil diyor.Bu adamın bir taraf olma gibi kaygısı yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
kiralıktıda ondan
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
O sergen tipi adamdı kendini dünyanın en büyük oyuncusu sandı beşiktaşa düştü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
bu adamın twentedede slovakya milli takımındada bi kere bile sıfıra indiğini görmedim takımla alakalı değil stochun tarzı bu
demek ki adamı FB'den başka yerde seyretmemişsin.burada ahkam kesmeye kalkıyorsun. Adamın , Twente'deki hocam ortaya katetmeme kızıyordu burada Aykut Hoca özellikle bunu yapmamı istiyor " diye demeci bile var.
Noctivagant hocam konuyu çok güzel özetlemiş.Stoch'un FB'de eksik oynamasının tek sebebi Aykut'tur.Bir kaç hafta sonra aynı şeyleri Dia için de konuşuyor olacağız.Aykut hoca kafasındaki şablona göre transferler yaptırdı ama korkudan o şablona geçiş yapamıyor.Niang , Guiza'dan daha yalnız...
quote:
Orijinalden alıntı: Indie
O Stoch'un eksikliği değil, adamın oyun tarzı bu. Hollanda'da da içeri kat edip uzaktan attığı şutlarla parladı. Defansı ve çizgide oynamayı sevmeyen bir adam.
Bahsi geçen eksiklik, bu adamı rakibinin elinden kapmış olmak için alan Aziz Yıldırım'ın (ben inanmıyorum 3 ay görüştüklerine) ve klasik sol kanat oyuncusu olarak oynatmakta direnen Aykut Kocaman'ın eksikliğidir. Mesela o tarz oyunda Caner çok daha başarılı olur Stoch'dan, ama onun da ortaları zayıftır.
ben ve bu arkadaş stoocu çözmüş ama dünyanın 3.en büyük beki gökan gönül diyen rıdvan çözememiş stoocu yani bu çok normal bişe e be adam futbolda çizgiye inmeyi iyi bişemi görüyosun. stooc cehelsede eğitim almış bir adam pragmatist futbolu öğrenmiş boş alanları bulup içeri katetmek çizgiye inmekden çok ama çok yararlıdır tabi onun şansı futbolda rıdvanların ilah olarak görüldüğü türkiyeye gelmesiydi ne yazıkki stooc türkiye futbolu konusunda eğitim alacak sistemi değişemiyeciğimize göre mecbur stoocu oyun şeklini değişeceğiz.