Şimdi Ara

Stochtan ümitli olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi soruyorum bu çöpten umutlu olan var mı ?

• hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu herif dünyanın en overrated futbolcusudur
  • Daha izleyemedik ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Daha izleyemedik ki

Hazırlık maçlarında falan belli etti gene kendini
  • Asıp kesmeye ne meraklı insanlarsınız! Adamın ayağına daha doğru düzgün top değmedi, bir sabır nedir öğrenin. O çöp, bu yaramaz, şu leş işte bu zihniyet zaten ülkedeki sporu yönetiyor. Kendinizi soyutlasanızda herkes rahatlasa ne güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Asıp kesmeye ne meraklı insanlarsınız! Adamın ayağına daha doğru düzgün top değmedi, bir sabır nedir öğrenin. O çöp, bu yaramaz, şu leş işte bu zihniyet zaten ülkedeki sporu yönetiyor. Kendinizi soyutlasanızda herkes rahatlasa ne güzel olur.

Adam yıllık 2 milyon euro alacak haketmesi gerekmezmi sizcede ?
  • 90da giren oyuncu hakkında güzel fikir edinmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Provokatörluk yapacağınıza, canınız sıkıldigin da konu açsam da yorum gelse diyeceğinize takımınıza sahip çıkın. Ağzı olan konuşuyor.

Bu konunun takıma sahip çıkmayla ne alakası var bi söylesen ?
  • Stoch yerine Ramazan Civelek'i izlemeyi tercih ederim.
  • Boy olarak Emre Mor ile aynılar ama

Emre yere düşmezken aynı messı gıbı bu adam yerden kalkmıyor arkadas

Geçen sezon elemanın birine omuz atıp yere düşürmeye çalışırken kendisi yere düştü yazarken bile gülüyorum ya

git biraz vücut, dayanıklılık felan çalış kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Boy olarak Emre Mor ile aynılar ama

Emre yere düşmezken aynı messı gıbı bu adam yerden kalkmıyor arkadas

Geçen sezon elemanın birine omuz atıp yere düşürmeye çalışırken kendisi yere düştü yazarken bile gülüyorum ya

git biraz vücut, dayanıklılık felan çalış kardeş

• bu adamdan umidi olan sadece ergen face taraftar sayfalari

• Yok malesef

• Ümidim vardı ama artık yitirdim. Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. İlk 11de devamlı görmek isterdim aslında stochu ama geçti artık o iş.
  • Aklıma Daum'un sözü geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Aklıma Daum'un sözü geldi.

neymiş o
  • Stoch tan fazla beklentim yok zaten ama bu hoca başımızda iken kimseden ümidim kalmadı.

• Daum: Stoch 3.sınıf futbolcu

Spor
    21 Haziran 2010, Pazartesi
    2.4 milyon Euro verseler giderdim. Ama yönetim bedavaya iş yapmak istiyor. Aykut'a "Hazard'ı al" dedim. Ağır davranınca Chelsea kaptı... O da gitti 3. sınıf futbolcu Stoch'u getirdi
    Fenerbahçe yönetimiyle soğuk savaş halinde olan Daum yine açtı ağzını yumdu gözünü...
    FOX TV'de yayınlanan "Gündem Futbol" programına konuşan Alman teknik adam yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

STOCH ARTIK GELİŞEMEZ!

Aykut Kocaman ve yönetimle yaptığı görüşmelerde Lille'de forma giyen Hazard'ın alınmasını istediğini söyleyen Daum, "Hazard'ın menajeriyle görüştüm. Paris'te Aykut'tan 8 saat telefon beklediler.
    Arayan, soran olmayınca Chelsea transferi bitirdi. Stoch için talebim olmadı. Zaten Stoch 3. sınıf bir futbolcu. Kötü değil ama daha fazla gelişim göstermez" diye konuştu.

BU, YIPRATMA OPERASYONU
    İşte Daum'un yönetimi çok kızdıracak açıklamalarındaki satırbaşları: Yönetim hep benim için paragöz yakıştırmasında bulundu. Fakat alacağımın yüzde 40'ı olan 2.4 milyon Euro'yu verseler gidecektim. Fakat Yıldırım beni bedava göndermek istiyor. Ayhan Tumani ve Holgher Gerke'nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Yapılanlar büyük bir saygısızlık.

HEM BEN HEM AYKUT OLMAZ!
    Fenerbahçe'nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman'dır. Ama hem ben hem Aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. İlk günden beri söylüyorum Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.

ZARARI F.BAHÇE GÖRÜYOR

Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Bu karmaşalar bana, Aykut Kocaman'a ve de Aziz Yıldırım'a zarar veriyor. Zararlı çıkan tek taraf var o da Fenerbahçe'dir. Çok güvendiğim doktorum Nişantaşı'nda. Bu yüzden kulübün anlaşmalı hastanesine gitmedim. Genel bir kontrolden geçtim. Hiçbir sorunum yok. Benden kokain testi istemediler. Alman basını da olan biteni sordu, yalanladım. Zaten sonrasında resmi siteden yalanlama yapılacağı söylendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Daum: Stoch 3.sınıf futbolcu

Spor
    21 Haziran 2010, Pazartesi
    2.4 milyon Euro verseler giderdim. Ama yönetim bedavaya iş yapmak istiyor. Aykut'a "Hazard'ı al" dedim. Ağır davranınca Chelsea kaptı... O da gitti 3. sınıf futbolcu Stoch'u getirdi
    Fenerbahçe yönetimiyle soğuk savaş halinde olan Daum yine açtı ağzını yumdu gözünü...
    FOX TV'de yayınlanan "Gündem Futbol" programına konuşan Alman teknik adam yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

STOCH ARTIK GELİŞEMEZ!

Aykut Kocaman ve yönetimle yaptığı görüşmelerde Lille'de forma giyen Hazard'ın alınmasını istediğini söyleyen Daum, "Hazard'ın menajeriyle görüştüm. Paris'te Aykut'tan 8 saat telefon beklediler.
    Arayan, soran olmayınca Chelsea transferi bitirdi. Stoch için talebim olmadı. Zaten Stoch 3. sınıf bir futbolcu. Kötü değil ama daha fazla gelişim göstermez" diye konuştu.

BU, YIPRATMA OPERASYONU
    İşte Daum'un yönetimi çok kızdıracak açıklamalarındaki satırbaşları: Yönetim hep benim için paragöz yakıştırmasında bulundu. Fakat alacağımın yüzde 40'ı olan 2.4 milyon Euro'yu verseler gidecektim. Fakat Yıldırım beni bedava göndermek istiyor. Ayhan Tumani ve Holgher Gerke'nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Yapılanlar büyük bir saygısızlık.

HEM BEN HEM AYKUT OLMAZ!
    Fenerbahçe'nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman'dır. Ama hem ben hem Aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. İlk günden beri söylüyorum Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.

ZARARI F.BAHÇE GÖRÜYOR

Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Bu karmaşalar bana, Aykut Kocaman'a ve de Aziz Yıldırım'a zarar veriyor. Zararlı çıkan tek taraf var o da Fenerbahçe'dir. Çok güvendiğim doktorum Nişantaşı'nda. Bu yüzden kulübün anlaşmalı hastanesine gitmedim. Genel bir kontrolden geçtim. Hiçbir sorunum yok. Benden kokain testi istemediler. Alman basını da olan biteni sordu, yalanladım. Zaten sonrasında resmi siteden yalanlama yapılacağı söylendi.

daum be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.