Şimdi Ara

Stochtan ümitli olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aykut'a "Hazard'ı al" dedim

• Bu adamlar bize gelene kadar çok iyi takımlarda oynuyor bize gelince ne oluyor anlamıyorum.
  • Daha durun yeni bir Stoch geliyor adıda Hakim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoch 3. tercihti hatırladığım kadarıyla

Hazard
    Cuscak
    Stoch

Diye gidiyordu liste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftarın Stoch'a bağladığı umudu, ts taraftarı 10/11 şampiyonluğuna bağlamadı. 6 yıl oldu ne biz de, ne de gittiği takımlarda bir şey gösteremedi. Hala nesinden umutlusunuz bu adamın ben anlamıyorum. Bir de ''Daha bir aça çıktı, hemen asıp kesmeyin.'' diyenler var. Ben bu adamın adını duymaktan bıktım yemin ediyorum bazıları hala umut bağlıyor bu adama. Tez zamanda defolup gitse de kurtulsak yahu.

https://forum.donanimhaber.com/m_108084315//tm.htm#108084315

(Buyrun bu da geçen sene açtığım konu. Buradaki mesajların kopyası orada.)

• stoch hala bursaspor paok gibi görece düzgün takımlara kiralanabiliyorsa bunu fenerbahçeyle olan sözleşmesine borçlu fenerden ayrıldığı gün en fazla konyaspor ayarında bir takıma imza atar oradan da serbest düşüşe geçip en son 2. lig takımlarında oynar. aslında yetenekli ama aklı futbolda değil çok fırsat geçti eline kimseye bu kadar taviz verilmemiştir ama stoch hiç çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permafrost

stoch hala bursaspor paok gibi görece düzgün takımlara kiralanabiliyorsa bunu fenerbahçeyle olan sözleşmesine borçlu fenerden ayrıldığı gün en fazla konyaspor ayarında bir takıma imza atar oradan da serbest düşüşe geçip en son 2. lig takımlarında oynar. aslında yetenekli ama aklı futbolda değil çok fırsat geçti eline kimseye bu kadar taviz verilmemiştir ama stoch hiç çalışmadı.

aynen katılıyorum
  • Artık kulüplerin yahu bu adam yaramıyormuş bunu yollayalım şunu alalım buna bu kadar tazminat ödeyelim şuna da bu kadar bonservis ödeyelim dönemi geçti. UEFA dedi ki;
    -Kardeşim siz kulüp yönetmeyi, transfer yapmayı bilmiyorsunuz, biz bunu FFP ile size öğreteceğiz.

Stoch Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusu, bildiğim kadarı ile 2 yıllık sözleşmesi var. en az 4-5 milyon euro garanti parası vardır. Bu saatten sonra ya iyi bir alternatif olarak takımda tutulacak, ya da gelir sağlayacak biçimde elden çıkarılacak. Ne yazık ki Türkiye'de bu garanti ücretler yüzünden oyuncu satmak da imkansız. Türkiye'den aldığının üstünde bir maaşa transfer yapan oyuncu yok neredeyse, bu yüzden oyuncular da bir yere gitmek istemiyor. Saçma sapan kısır bir döngü.

Stoch da zamanında 6-7 milyon euro gibi yüklü bir yatırımla geldi. yalnızca 2011-2012 de bir sezon performans verdi. bunun dışında ne fenerde ne de gittiği takımlarda bir şey gösteremedi. Benim pek umudum yok. Gelir elde edilecekse satılsın.
    Ama bunu tazminat verip yollayıp üzerine bonservis verip birini falan alıp sonra "aaa bu da olmadı" denilecekse çeksin bir iskemle otursun kenarda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.