Şimdi Ara

Stockholm'den selam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam hepinize bakıyorum ben yokken çok şey değişmiş foruma yeni Bölümler eklenmiş(electronic bölümüne çok sevindim.) İşeri yoluna koydum evimi yerleştirdim. GPRS den bağlanıyorum biraz yavaş şimdilik idare edicez artık önümüzdeki hafta türkiyeye gidip oradaki sistemimide de getireceğim internet bağlantısı içinde başvurdum yakında bi aksilik olmazsa geri döneceğim burası geceleri çok soğuk oluyor. Hepinizi seviyorum...

• eet kurallar deişti filan

artık upload açarsın bize bol bol ...
    orlarda hızlı net ...
    türkiyede soğuk havalar başladı hafiften..
  • faux için
  • Hoşgeldin tekrar, tanışmıyoruz ama tanışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 29 Mart 2005, 21:52:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

faux için
    />

Olm sende utanma arlanma uslanma yokmu? Zıp zıp zıplıyon buda yetmezmiş gibi eski miladi dolmuş konuları yukarı çıkartıyon. Nese bidaha olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 29 Mart 2005, 21:47:24 >

• hala görmedi
  • pavlow köpeklerden ne haber?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavlow

neyse ben kaçtım hepinize saygılar sevgiler... ara sıra girmeye çalışırım ama pek vaktim olmuyor, Fırsat yaratıcam forum için. şimdi acıktım time to eat bye all.

milletin başına dert açtın ya neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

neyse ben kaçtım hepinize saygılar sevgiler... ara sıra girmeye çalışırım ama pek vaktim olmuyor, Fırsat yaratıcam forum için. şimdi acıktım time to eat bye all.

niye hortlattın şimdi bu konuyu ya
  • Ben hortlatacaktım ama olsun.. pavlow'a buradan sevgilerle, umarım istediği hayatı orada kurabilmişsindir.. Arada bir girsen keşke..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

niye hortlattın şimdi bu konuyu ya

gereksizlere gel anlarsın....

• Ve aleykümselam.
  • lol
  • pawlow hocam özledik seni yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.