Şimdi Ara

Stockholm Sendromu Geçiriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda ulke capinda hdp sempatisi basladi farkettiyseniz.Arkadaslar yapmayin etmeyin bu eli kanli katillere nasil olur da bu kadar sempati duyarsiniz.Ulan bu adamlar son 15 yilda kac tane cocugu yetim biraktilar,kac tane mehmetcigimizi sehid ettiler.O kadar askerimiz bu o..... cocugu vatan hainlerine bu kadar sempati duyulsun,bu kadar rahat hareket edebilsinler diye mi sehid oldular? Arkadaslar sizden tek istegim bir gun askeri rehabilitasyon merkezine gidin ve orda yatanlari ziyaret edin.O gazilerimizle biraz sohbet edin.22 yasinda bacagini bu vatan icin birakmis bir kisiyle konusun.Ondan sonra hala bu vatan hainlerine rahat rahat oy verebiliyorsaniz ben bir sey demiyorum artik.

Belki secimlerden once son mesajim olacak bu konu nedeniyle.Buyuk ihtimal adminler banlayacak.Ama bu eli kanli vatan hainlerine oy verecek bir kisiyi kurtarabildiysem bu vebalden ne mutlu bana.

• HDP aslında çok kurnaz bir strateji izliyor. Doğu'da Kürtlükten giriyor, batıda LGBT hakları, eşitlikten giriyor. Bütün milletvekillerini kadın yapmış diye duymuştum mesela. Herkes ah ne güzel modunda ama o da hepsini erkek yapmak kadar cinsiyetçi bir tutum bence. Öte yandan elit olup HDP'ye oy verecek insanlar ,HDP'nin batıdaki konuşmalarını baz alıp doğuyu görmüyor. Doğu'dan bahsetmeye gerek bile yok zaten.
  • Diğer muhalefet partilerinde iş yok, millet kayıyor tabi. Chp cumhurbaskanı seçiminde islam birliği başkanı koyarak tabanından ciddi bir kısmı kaybetti. Mhp senelerdir aynı icraat yok. İcraat olsa ana muhalefet olmasını isterim mhp'nin. Millet Akp tek başına iktidar olmasın diye çareyi hdp'yi barajdan geçirmede buldu.
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Hocam bu adamlar vatan haini ya var mi daha otesi.Gitsinler hepara versin veya baska partiye versinler.Ama bu adamlar bolucu teror orgutu uzantisi.Bu adamlarla koalisyon oldugunu dusunebiliyor musunuz?
  • Konuyu ustte tutalim herkes okusun lutfen.
  • Chp seçmeni ile Mhp seçmeni cb seçiminde zıtlaşmasaydı birlik kurulabilirdi. Bana kalırsa muhalif seçmen Mhp'ye vermeli. Mhp'de kendine gelmeli. Canlanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Chp seçmeni ile Mhp seçmeni cb seçiminde zıtlaşmasaydı birlik kurulabilirdi. Bana kalırsa muhalif seçmen Mhp'ye vermeli. Mhp'de kendine gelmeli. Canlanmalı.
    Kılıçdaroğlu CNN'de şöyle söyledi bugün Demirtaş için:

"Selahattin Bey genç ve dinamik biri demokrasiye en önemli katkısı HDP'yi bir Türkiye partisine dönüştürmesi olacak"
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Hocam versinler mhp mi veriyorlar chp ye mi veriyorlar yoksa hepara mi veriyorlar bilmem ama su Teror Orgutu Uzantisina vermesinler.Valla kanima dokunuyor o kadar sehidimizin hakkini boyle mi oduyoruz?
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Turkiye partisi mi? Ulan bu adamlar ulkeyi bolen adamlar.Sonumuz hayrolur insallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Turkiye partisi mi? Ulan bu adamlar ulkeyi bolen adamlar.Sonumuz hayrolur insallah...
    Tamam psikolojik bir terim biliyorsunuz anladık da olayın alakası yok. Stockholm sendromunun suçlunun bakış açısına alışıp onu haklı bularak sempati beslemektir temeli. Olan olaysa yılanların kendilerini aslında sevimli zararsız barış ve kardeşlik isteyen kişiler gibi göstermeleri. Bunu yapmak için de "bakın biz de büyük yılan gitsin istiyoruz"u kullanıyorlar. Ama bildiğimiz gibi dünya siyah-beyaz değil gridir. Yani düşmanımın düşmanı da pek âlâ düşmanım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

başka bir parti şunlar kadar özgürlük, hak, adalet diyerek çıksa oyumu kesin o partiye verirdim. muhalefet 1 kere akıllı bir seçim politikası yürütemedi.millet şunlardan medet ummaya başladı.bölücülere kaldıysak durum cidden vahim.
  • İktidarı düşürmek için vatan hainlerine oy verme zihniyeti de nedir ya.

Ülke çok kötü durumlara gelecek hdp ye oy veren insanlar arttı durum vahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

başka bir parti şunlar kadar özgürlük, hak, adalet diyerek çıksa oyumu kesin o partiye verirdim. muhalefet 1 kere akıllı bir seçim politikası yürütemedi.millet şunlardan medet ummaya başladı.bölücülere kaldıysak durum cidden vahim.

Hocam 2012de aponun heykelini dikecegiz diyorlardı şimdi mitinglerine türk bayrağı koyup eşitlik felan diyorlar bunların ki sadece lafta amaçları gayet belli. Millette hemen bunlara inanıyor.
  • Bir kürt olarak oyum bu milletin efendisi yüce basbakanimiz prosfor doktor ahmrt davutoglunadır
  • Bu işlerde medya çok önemli, medyada sürekli bunları görüyorum bi de barış kelebeği gibi gösteriyolar sonuç ortada teröristler mecliste
  • Hocam bir seyler yapmamiz lazim.Cidden bu adamlari parti olarak meclise sokacagiz.Sosyal medya da ya da baska yerlerde halkimizi uyarmamiz lazim..
  • Evet kesinlikle haklısın.
    Hdpye oy vermek pkkya oy vermekle aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Öte Ben Var

Evet kesinlikle haklısın.
    Örgütlenin o zaman
  • quote:

aslında haklısınız ama siyaset öyle işlemiyor. Geçmiş olan geçmişte kalıyor. İnsanlar artık bitti diyor bunlar onlar değil diyor.

Siyaset konusunda devlet temsil hakkı veriyor
  • quote:

Cumhurbaşkanı ;

Halk ;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.