Şimdi Ara

stok bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 5 Mayıs 2020; 1:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paraf kartta 100 tl puan var.
    cek satistan 50 tl lik kupon bulunabilir
    ayrica avantajix geri odemesi var.

• 3.2 ekran değil mi bu. Herkese hitap etmez film izlerken ekranın yarıya yakını kullanılmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

3.2 ekran değil mi bu. Herkese hitap etmez film izlerken ekranın yarıya yakını kullanılmayacak.
    ben cok anlamiyorum.pcden film hic izlemem.ben ram olayina takildim. ram arttirilamiyorsa apple macbook olmadiktan sonra almam. sanki kendi isletim sistemleri varmis gibi rami arttirilamiyor.aplle rakip olacaksan once isletim sistemini yap veya revizeye izin ver.apple izin vermiyorsa da cihazlari seni epet goturuyor.ram kaygin olmuyor.
    bir kac gundur almayi cok dusundum.gittim geldim.ama almadim.fiyat bakarken dikkatimi cekti.bu modele karar vermis olanlar icin bence bu fiyat iyi. bu fiyati tekrar gormesi cok zor gozukuyor.eder etmez o almayi dusunenlerin tercihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 4 Mayıs 2020; 13:7:20 >
  • 5400 liraya olmayan ekran kartı, i5 ve hem de 8bin serisi işlemci, artmayan 8 gb ramin neresi sıcak bana açıklar mısınız? 10. nesil işlemci ve 16 gb rami bile olsa bu fiyata neden mx250 ve üstü yok der yine almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

5400 liraya olmayan ekran kartı, i5 ve hem de 8bin serisi işlemci, artmayan 8 gb ramin neresi sıcak bana açıklar mısınız? 10. nesil işlemci ve 16 gb rami bile olsa bu fiyata neden mx250 ve üstü yok der yine almazdım.
    bu urunu daha ucuza varsa link atta gorelim.ilk mesaji okursan ben de ram olayindan dolayi almadim dedim.bu pcyi almayi dusunenler icin rakam iyi.10-15 gun icinde hatta bu stokta bitince bu rakam hayal olacak gozukuyor.bu pc yi almak isteyipte suan senin yuzunden almayanlarin zararini karsilayacakmisin? burada eder etmez konusmuyoruz.urunun fiyatina gore konus.burada pc kiyaslamasi yapmiyoruz @kesbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 4 Mayıs 2020; 14:11:46 >
  • ankizmir kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün pahalı olması fiyatını hakettiği anlamına gelmiyor. Ucuzsa alın 3-5 tane hayırlı olsun. Ben bu donanıma bu parayı verecek kadar zengin değilim. İyi günlerde kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kampanya bitti.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu ürünün pahalı olması fiyatını hakettiği anlamına gelmiyor. Ucuzsa alın 3-5 tane hayırlı olsun. Ben bu donanıma bu parayı verecek kadar zengin değilim. İyi günlerde kullanın.
    yok kardesim yok.senin islemcide sorun var. sanirim senin ram de yukseltilemiyor. ben ne diyorum sen ne diyorsun. neyse kardesim masallah cok ustun zekalisin ben seninle bas edemeyecem.selametle @kesbi

• ankizmir kullanıcısına yanıt
    Siz okuduğunuzu anlamıyorsanız ben ne yapayım. Yukarda yazmışım bu işlemci bu ram bu donanım bu fiyata hiçte ucuz değil, aksine pahalı bile diyorum. Huawei parasının hakkını veren modeller üretmiyor ve hala eski nesil ürettiği stokları pahalı pahalı satma derdinde. Siz alabilirsiniz beğenebilirsiniz. Ama bu özelliklere göre pahalı. Sıcak fırsatı geçtim buz gibi bile değil.
    akakce.com
    8265u > 8 GB Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=8265u&f=46516&s=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Mayıs 2020; 23:16:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.