Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/index.aspx

İndirim tüm mağazalarda taksitle vaya nakitte geçerlidir fakat tek çekimde geçerli değildir.

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 12 Aralık 2011; 16:05:44 >

• Bak bu güzel haber işte.
  • yine mi

hayret Apple ürünleri de indirime dahil edilmiş bu sefer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 9 Aralık 2011; 0:34:41 >
  • İlk sayfada yerimizi alalım..
  • Hazırırz
  • önce bindirim sonra indirim

şaka şaka daha bakmadım bile fiyatlara. ilk ben yazayım dedim
  • Bir alışverişsiz "%25 indirim" e daha geldik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal vatanda ki bu indirimleri seviyorum hem garantili hemde piyasanın her türlü altında oluyor
  • İki üç gündür şu laptop'u takip ediyorum:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-5110-b43h45-ins-5110-core-i5-2430m-240ghz-4gb-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57096

Dün baktığımda %8 indirim vardı, Vatan %25 indirim yaparsa 1200 küsur olur diye hesaplamıştım. Şimdi baktım alakası yok. %8 lik indirim en fazla %10-12 olmuş.

• mağazada geçerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

önce bindirim sonra indirim

şaka şaka daha bakmadım bile fiyatlara. ilk ben yazayım dedim

Kanalı açtın Hocam, kaç kişi daha seninle aynı parelelde mesaj yazacak bekleyip görelim

Fiyatı uygun olan ürünleri yazarsak faydalı oluruz.. Ben ne zamandır takip etmiyorum fiyatları, doğru düzgün bişey de almadım aylardır..

Sanırım bişeyler alma zamanım geldi

• stok kalmamış ki 3-5 tane serpmişler bunlarda başladı turuncu indirim gibi casper ı benimsediler heralde hangi ekran kartına baksam stok gg diyor ama olsun ssd kaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Aralık 2011; 1:19:39 >
  • Eeee savaş daha çıkmamış ne zaman çıkacak
  • xperia neo-v fiyatını takip ediyordum. piyasa fiyatı 850 civardayken burada indirm el725 kadar düşüyor. ayrıca magazada gecırlı mı bılemedım ?
  • Vatan ana sayfada internete özel yazıyor, heralde hafta sonu mağaza olur. %25 indirim sağ üst köşede, internete özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 9 Aralık 2011; 1:01:17 >
  • medıa markın 1699 tl ye 8 aralık özel magaza fıyatı ıle sattıgı urunu, sız %25 ındırımle 2150 tl ye satıyorsunuz helal olsunhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-a3c23ea-dv6-6b05st-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-750gb-dvdrw-156-2gb-hd6770m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57815
  • Bu indirim magazada gecerli mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worlde basvurdm ama kartm gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Worlde basvurdm ama kartm gelmedi...

Asker mektubu görülmüştür.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.