Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

120GB SSD Diskler 400TL'nin altınna gelmiş. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

CORSAIR
    120GB Force 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) 366TL.

OCZ
    120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma) 366TL.

Düzeltme: Corsair stokta yok.
    Hız dışında aralarında fark varmı?

var ocz alma parça kalitesi inanılmaz kötü vidalar kafa yedi bende 3,5" kutusundan ayıramadım bide garanti dışı kaldı meret. zaten vaadettiği hızıda vermedi hiç bi zaman.

ekran kartlarının hiç birisi kalmamış stoklarda saçmalığa bak

Corsair de ben önermem, aldıktan 6 ay sonra durup dururken bozuldu ve bir daha açılmadı, garantiye gönderdim, tam 29 gün beklettikten sonra bana yeni ürün gönderdiler. Vatan bilgisayar kargoları da bana ödetti. Yani hem ürün,hem teknik servis, hem vatan bilgisayar kötü, önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar yazıcılardan pek anlamam. Yazıcı ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi özelliği olacak.
    Eve alıcam. Ne tavsiye edersiniz ?

lazer ise samsung 4623 serisi alabilirsin

mürekep püskürtmeli ise epson bx305 i tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulutcy

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

120GB SSD Diskler 400TL'nin altınna gelmiş. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

CORSAIR
    120GB Force 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) 366TL.

OCZ
    120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma) 366TL.

Düzeltme: Corsair stokta yok.
    Hız dışında aralarında fark varmı?

var ocz alma parça kalitesi inanılmaz kötü vidalar kafa yedi bende 3,5" kutusundan ayıramadım bide garanti dışı kaldı meret. zaten vaadettiği hızıda vermedi hiç bi zaman.

ekran kartlarının hiç birisi kalmamış stoklarda saçmalığa bak

Corsair de ben önermem, aldıktan 6 ay sonra durup dururken bozuldu ve bir daha açılmadı, garantiye gönderdim, tam 29 gün beklettikten sonra bana yeni ürün gönderdiler. Vatan bilgisayar kargoları da bana ödetti. Yani hem ürün,hem teknik servis, hem vatan bilgisayar kötü, önermem.

çöl ve bedevi olayı geldi aklıma.

• Mağazalarda geçerli mi bu kampanya arkadaşlar?
  • Kargo ücreti 75 tl üstü ücretsiz diye yazıyor.Bu doğrumu yoksa alışveriş fiyatı ne olursa olsun kargo ücreti alınıyormu
  • Vatan'a inanmıyorum ama bi indirim var..
  • bu ssd lerden ne var da bu kadar para bayılıyosunuz arkadaşlar
  • İndirimler çok cazip değil fırsat denemez.
  • iste size yuzde yirmibes indirim aldatmacasi,,

Asus O!PLAY MINI HDP-1A Medya Player
    FIRSAT FİYATI 149 TL
    http://www.electroworld.com.tr/urunler/asus-oplay-mini-hdp-1a-medya-player.aspx

====================

ASUSO_Play Mini HDP-1A FULL HD 1080P HDMI Medya Oynatıcı

%25 İndirim
    WorldCard 10 Taksit, WorldCard 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Havale
    67 $+KDV
    145 TL
    %20 İndirim
    CardFinans 6 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 5 Taksit, Kredi Kartı Tek Ödeme, AsyaCard 5 Taksit

71 $+KDV

155 TL

%5 İndirim
    WorldCard 12 Taksit, Axess 12 Taksit

85 $+KDV

184 TL

CardFinans 10 Taksit, Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit, Türkiye Finans 10 Taksit

89 $+KDV

193 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Medya%20Oynatıcılar/asus-hdp-1a-o_play-mini-hdp-1a-full-hd-1080p-hdmi-medya-oynatici/productdetails.aspx?I_ID=57491

========

dikkat edin fiyat ilk etapta 193 idi birden gercek olmasi gereken fiyata indi,,,bide % 25 indirim var denilerek

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 9 Aralık 2011; 10:08:31 >

• Adam gibi kampanya yapan tek yer burası. herkes alabiliyor
  • Dün bimeksten 1300 tl ye aldım
    bu Vatan çok sahtekar
    vatanda 1750 tl %25 indirimli hali
    Bunları denetleyen olmazsa olacağı bu insanları kandırıyorlar.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_evo_3d-evo-3d-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkfey -- 9 Aralık 2011; 10:06:57 >

• Benim için hesaplı olan bir indirim.

Uzun zamandır takip ettiğim, fiyatı, 110 - 115 TL civarı olan Logitech G105 klavyeyi, 88 TL.
    fiyatı 75 TL civarlarında olan, SONY NWZB162B 2 GB SİYAH PORTATIF MP3 CALAR'ı, 66 TL'ye aldığım indirim.

İstanbul içine kargo 5 TL civarı tutacağını düşündüğümden, karlı olduğumu düşünüyorum.
  • Arkadaşım aşağıdaki tableti düşünüyor. Pek bilgi sahibi değilim f/p olarak değerlendirirseniz çok sevinirim. Bir de klavyesi yanında veriliyor mu yoksa ayrı m alıyoruz?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-tf101-1b186a-tf101-1b186a-nvidia-tegra2-1024-mb-ddr2-16gb-emmc-101-cam-bt-android-30-gps/productdetails.aspx?I_ID=56135
  • Kargo hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.Satış sözleşmesinde 75 tl üstü bedava diyor.
  • o tablete o para verilirmi yahi gidin netbook alin n570 islemcili 600 kaat falan paranin geri kalan yarisi ile eglenmeye gidin derim....?????
  • Buradaki 10 - 20 kişi bu düzenbazlığı farkediyor ama binlercesi kuyruk olmuştur şimdi.
  • Sabah vaar olan iPhone'lar şimdi yok oldu,ne oldu fiyat mı kurtarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar yazıcılardan pek anlamam. Yazıcı ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi özelliği olacak.
    Eve alıcam. Ne tavsiye edersiniz ?

lazer ise samsung 4623 serisi alabilirsin

mürekep püskürtmeli ise epson bx305 i tavsiye ederim

Evde lazer yazıcıya pek gerek yok diye düşünüyorum.. Epson marka olarak nasıl ? Kartuş dolumu filan ??
  • Bu arada bilginiz olsun aldığım duyuma göre yarın ve Pazar mağazalardada %25 indirim olacakmış...
  • zehir zikkim olsun exess world baska millette kart yok dime tobe tobe cuma cuma yine sovmeyeyim.......
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.