Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce siparişlerimi teslim aldım. (G105 klavye, mp3 çalar ve cat6 kablo) Topkapı'dan, Ümraniye'ye kargo 5.5 TL tuttu.
  • Yeni Kampanya olunca bana ozel msj atarsanız sevinirim.
  • Piyasa fiyatı 450 tl civarı olan LG FLATRON E2360 I 344 tl e aldım piyasada imkansız bu fiyata almak.Bence elektronik ürün alacaklar kaçırmasın bitmeden
  • Sennheiser CX200 75 TL ydi dün, tekrar eski fiyata dönmüş şimdi. Ankara da Eskişehir yolundaki şubesinde bulabilir miyim kampanyalı fiyata?
  • Yeni kampanya yılbaşına özel olacak. Aralık 27 - 28 gibi uyanık olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 13 Aralık 2011; 1:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

quote:

Orijinalden alıntı: halepce

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

quote:

quote:

Dün acer 4830gt notebooku 1480 tl ye aldım.

çok çok iyi bir seçim ve fiyat hayırlı olsun

teşekkürler. Fiyatını hakediyor bence

aynı makinanın 500 gb harddiskli olanını geçen hafta Pazar günü Media marketten 999.-TL'ye almıştım. Ben alırken halen 4 tanede stok vardı.

yanlışınız vardır o fiyata verilmiş olması cok zor verildiyse oranın yıkılması lazımdı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_55247461/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün acer 4830gt notebooku 1480 tl ye aldım.

çok çok iyi bir seçim ve fiyat hayırlı olsun

teşekkürler. Fiyatını hakediyor bence

aynı makinanın 500 gb harddiskli olanını geçen hafta Pazar günü Media marketten 999.-TL'ye almıştım. Ben alırken halen 4 tanede stok vardı.

yanlışınız vardır o fiyata verilmiş olması cok zor verildiyse oranın yıkılması lazımdı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_55247461/tm.htm

Dedigim gibi ayni model degil timeless 14" ince ufak 8 saat pil omru olan mobilitesi daha fazla olan bir model mediamarttaki acerin farklo bir modeli..

• Arkadaşlar bu işin matematik ile falan bi alakası yok. Daha evvel ki orjinal fiyatı ile şimdiki orjinal fiyatı arasında fark olan bir ürünün ilk fiyatı üzerinden %8 indirim yapılmış hali ile ikinci fiyatı üzerinden %25 indirim yapılmış halini kıyaslıyorsunuz.

Başka bir sitede (trdükkan.com) 158$+ KDV fiyatı ile satılan ürün Vatan da 169$+KDV fiyatıyla satılıyor. (AMD PHENOM II X6 1055T)

Vatan %25 indirim yaptığında ondan ucuza geliyor. Bunun dışındaki tüm fiyatlarda diğer tüm siteler daha uygun
  • Şu indirim tekrar gelsede bi telefon değiştirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Yeni kampanya yılbaşına özel olacak. Aralık 27 - 28 gibi uyanık olunuz.

aldığım en hayırlı haber
    kampanyayı son gün saat 23:25'te farketmem ve kafamdaki sistemi sepete ekleyip onaya basamadan kampanyanın bitmesi yüzünden kafamı duvarlara vurmuştum, iyi oldu
    bi 2 hafta beklemeye değer

bişey daha sorucam, buradan sistem toplarsam eğer montajını yapıyorlar mı?
    ayrıca kasa topladığım vakit eskişehir'e kargosu ne kadar tutar biliyor musunuz?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogan -- 14 Aralık 2011; 0:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogan

quote:

aldığım en hayırlı haber
    kampanyayı son gün saat 23:25'te farketmem ve kafamdaki sistemi sepete ekleyip onaya basamadan kampanyanın bitmesi yüzünden kafamı duvarlara vurmuştum, iyi oldu

ayrıca kasa topladığım vakit eskişehir'e kargosu ne kadar tutar biliyor musunuz?
    teşekkürler

montaj yapmıyorlar kutuya koyup hepsini yolluyorlar. kargo 20 tl yi geçmemesi lazım ama garantisi yok tabi monitör falanda varsa artabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: cogan

quote:

aldığım en hayırlı haber

teşekkürler

mağazada topluyorlar diye biliyorum , ama o günlerde yoğunlukta olmaz tabiki ..

• Şu yok %8 ken şöyleymiş de şimdi %25 ken böyle, önce bindirim sonra indirim v.s. yazıları durmadan papağan gibi yazanlar kusura bakmasınlar ama çok iticiler.Yani tanımadan benim gibi ekran başında gıcık olan binlerin olduğuna eminim.

Kardeşim KDV dahil son fiyatı piyasadan araştırın.Uygunsa alın değilse almayın.Gerisi sizi ne ilgilendirir.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz belli değil.Ticaret bu tabiki %25 yazacaklar ki ilgi çeksin.Tabiki 2.000 lira değil de 1.999 lira yazacaklar ki kafa karışsın v.s.

Sizin kafanıza göre o zaman devamlı % 8 indirim zaten var, o zaman şöyle yazmaları gerekir.Bütün ürünlere % 17 indirim + % 8 zaten herzaman sabit indirim = tüm ürünlere % 25 indirim.Böyle mi yazmaları gerekir :)

Ben 2-3 kampanya da KDV dahil son fiyatına bakarak RAM + UPS + Ekran Kartı aldım.Ve piyasa da en ucuz yere göre en az 50-60 lira az ödedim ve hem de +10 taksit.

Kısacası kafanızdaki bakkal defteri hesaplarıyla Vatan gibi devamlı kampanya yapıp birşeyleri ucuz veren firmalara haksızlık etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 14 Aralık 2011; 1:21:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhann

Şu yok %8 ken şöyleymiş de şimdi %25 ken böyle, önce bindirim sonra indirim v.s. yazıları durmadan papağan gibi yazanlar kusura bakmasınlar ama çok iticiler.Yani tanımadan benim gibi ekran başında gıcık olan binlerin olduğuna eminim.

Kardeşim KDV dahil son fiyatı piyasadan araştırın.Uygunsa alın değilse almayın.Gerisi sizi ne ilgilendirir.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz belli değil.Ticaret bu tabiki %25 yazacaklar ki ilgi çeksin.Tabiki 2.000 lira değil de 1.999 lira yazacaklar ki kafa karışsın v.s.

Sizin kafanıza göre o zaman devamlı % 8 indirim zaten var, o zaman şöyle yazmaları gerekir.Bütün ürünlere % 17 indirim + % 8 zaten herzaman sabit indirim = tüm ürünlere % 25 indirim.Böyle mi yazmaları gerekir :)

Ben 2-3 kampanya da KDV dahil son fiyatına bakarak RAM + UPS + Ekran Kartı aldım.Ve piyasa da en ucuz yere göre en az 50-60 lira az ödedim ve hem de +10 taksit.

Kısacası kafanızdaki bakkal defteri hesaplarıyla Vatan gibi devamlı kampanya yapıp birşeyleri ucuz veren firmalara haksızlık etmeyin.

Arkadaşım kızıyorsun ama nafile kızıyorsun. Söylediğinin aksini söyleyeyn yok ki. Ben de şu an kampanyalı fiyatları bekliyorum. Kafamda sistem topladım. O sistemi alacağım. Şu anda belki 100 den fazla internet sitesinde fiyat topladım. Trdukkan.com sitesinden daha ucuz bir yer yok. Ancak vatan da %25 indirim olduğunda topladığım bütün sistem 150-200 lira civarı daha ucuza geliyor. Fakat şu an elimde fırsat yoktu alamadım. O yüzden sıradaki kampanyayı bekliyorum. Bunun kafa karıştırmayla falan alakası da yok. Herkes kesesine göre en uygun olan yerden alış veriş yapmak istiyor. Ve indirimli bir gün olduğunda da alabilmek için şu an buraya bakıyorlar. Bizim de söylediğimiz şey açık. Vatanda %25 indirim olduğunda piyasadaki en uygun yer ancak bunun dışındaki tüm indirimlerde maalesef ki uyguna gelmiyor (%20 de dahil)

Vatan a haksızlık falan etmiyoruz. Ancak burada hiç kimse de enayi yerine konulmak istemez. Netice itibariyle herkes için önemli olan son kullanıcıya ulaşan son fiyattır. Ancak bu fiyatı %25 indirim ile veriyormuş gibi göstererek belki seni beni kandıramaz (fiyat takibi yaptığımız için), ancak bilmeyen o kadar çok arkadaşımız var ki onların da bu ürünlerin fiyatları şu kadarken şu kadar olmuş diyerek kanmasını ve mağdur olmasını istemeyiz.

Bilmeyen arkadaşlar için tekrar söylüyorum.
    Vatanbilgisayarda %25 indirim olduğunda en uygun ürünleri alabileceğiniz firmadır. Ancak onun dışında %20 indirim dahi olsa piyasada daha uygun firmalar bulunabilir.

@orhann arkadaşım. Maksadım seni yargılamak değil, bilmeyen arkadaşlarımızın aldanmasına engel olmak... :)

• yılbaşından önce sağlam bi indirim bekliyorum ..yapsınlar artık 1 sene bekledik hem yıl sonu hedeflenen rakamlar ulaşılmısa elbet yaparlar iyi indirimler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.