Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • world e taksit atlatma varmı arkadaşlar alan kullanan bilgi verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: beles

yarın indirim geçerli olcakmı?

Ben de bunu merak ediyorum bir bilgi var mi acaba?

Gecerli olsa da alacagin urun kalir mi bilmem. Ben sabah gitmeme ragmen cok kalabalikti.

Fiyatlar %25'lik indirim kadar olmasa da yine de piyasaya gore uygun urunler var. Haksizlik etmeyelim arkadaslar. Sizin icin uygun degilse almayin, zorla satmiyorlar ya.
  • Arkadaşlar kredi kartı kullanmiyorum nakit alimlarda bu %25 oranı geçerlimi acaba bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi siteyi tavaf ettim nakit alimlarda geçerli olduğuna dair bir şey bulamadim
  • ben bugün dudulludan neo v aldım beyaz renk 725 TL ye.1 tane kalmış onuda ben aldım sabah 10 da oradaydım telefonda kalabalık yoktu ama tv alanlar fazlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XeLL_

Arkadaşlar kredi kartı kullanmiyorum nakit alimlarda bu %25 oranı geçerlimi acaba bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi siteyi tavaf ettim nakit alimlarda geçerli olduğuna dair bir şey bulamadim

İlk mesaja ayrıntı eklendi.

quote:

İndirim tüm mağazalarda taksitle vaya nakitte geçerlidir fakat tek çekimde geçerli değildir.
  • teşekkürler dostum bi gidelim bakalım bizde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emule79

world e taksit atlatma varmı arkadaşlar alan kullanan bilgi verebilirmi?

öğlen gittiğimde yanımdaki kasadaki müşteriye teklif ettiler, taksit atlatma ister misiniz diye.
  • Linksys'den WAG320N almayı düşünüyorum, yorumlarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emule79

world e taksit atlatma varmı arkadaşlar alan kullanan bilgi verebilirmi?

Siteden Dün gece sipariş verdim world kartım ile.

2 ve 3 ay ÖTELEME secenegi hemen altta aktif oluyor. Bilginize.
  • dudulluya gittim mp3 player klavye hp monitör vsalmaya ellerinde monitör kalmamış

daha doğrusu 1 tane var oda teşhir

elimiz boş çıktık

buraya kadar gelmişken mm a geçeyi mdedim

8inde 200e sattıkları philips mp3 player baktım hala aynı fiyat

1 tane aldım çıktım
  • İpad Stok kalmamış... Yada bugune özel raflardan mı kaldırdılar arkkadaş ya ? çıldıracam bi indirimde yakalayamadım veleti :D
  • asus n55sf aldım bende , indirim güzel .. Vatan alışverişlerimin en yüksek ücretlisi oldu ayrıca :)
  • Vergiler olmasa dahada inerde %50si vergi nerdeyse
  • Arkadaşlar vatandan kaspersky i.s 2012 3 kullanıcı aldım 80 tl tam olarak 79, küsür ama ben 80 diyorum. Kutularda %50 indirim yazıyordu, ve bugünkü %25 dahil değilmiş.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=56019

bu ürünün fiyatı piyasası nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XeLL_

Arkadaşlar kredi kartı kullanmiyorum nakit alimlarda bu %25 oranı geçerlimi acaba bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi siteyi tavaf ettim nakit alimlarda geçerli olduğuna dair bir şey bulamadim

geçerli hocam.aldım ordan biliyorum :D
  • vatan computerı aradım yarında indirim var dediler
  • Ankara mağazasınların'da apple macbook pro bitmiş.. Asus N55S aldım bende 1800 küsür. core i5 ,6gp ram 2gb gt 555m ekran kartı var tavsiye ederim ses sistemi mükemmel.. + hoporlör hediye ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.