world e taksit atlatma varmı arkadaşlar alan kullanan bilgi verebilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
quote:
Orijinalden alıntı: beles
yarın indirim geçerli olcakmı?
Ben de bunu merak ediyorum bir bilgi var mi acaba?
Gecerli olsa da alacagin urun kalir mi bilmem. Ben sabah gitmeme ragmen cok kalabalikti.
Fiyatlar %25'lik indirim kadar olmasa da yine de piyasaya gore uygun urunler var. Haksizlik etmeyelim arkadaslar. Sizin icin uygun degilse almayin, zorla satmiyorlar ya.
Arkadaşlar kredi kartı kullanmiyorum nakit alimlarda bu %25 oranı geçerlimi acaba bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi siteyi tavaf ettim nakit alimlarda geçerli olduğuna dair bir şey bulamadim
ben bugün dudulludan neo v aldım beyaz renk 725 TL ye.1 tane kalmış onuda ben aldım sabah 10 da oradaydım telefonda kalabalık yoktu ama tv alanlar fazlaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: _XeLL_
Arkadaşlar kredi kartı kullanmiyorum nakit alimlarda bu %25 oranı geçerlimi acaba bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi siteyi tavaf ettim nakit alimlarda geçerli olduğuna dair bir şey bulamadim
İlk mesaja ayrıntı eklendi.
quote:
İndirim tüm mağazalarda taksitle vaya nakitte geçerlidir fakat tek çekimde geçerli değildir.
teşekkürler dostum bi gidelim bakalım bizde :)
quote:
Orijinalden alıntı: emule79
Siteden Dün gece sipariş verdim world kartım ile.
2 ve 3 ay ÖTELEME secenegi hemen altta aktif oluyor. Bilginize.
dudulluya gittim mp3 player klavye hp monitör vsalmaya ellerinde monitör kalmamış
daha doğrusu 1 tane var oda teşhir
elimiz boş çıktık
buraya kadar gelmişken mm a geçeyi mdedim
8inde 200e sattıkları philips mp3 player baktım hala aynı fiyat
1 tane aldım çıktım
İpad Stok kalmamış... Yada bugune özel raflardan mı kaldırdılar arkkadaş ya ? çıldıracam bi indirimde yakalayamadım veleti :D
asus n55sf aldım bende , indirim güzel .. Vatan alışverişlerimin en yüksek ücretlisi oldu ayrıca :)
Vergiler olmasa dahada inerde %50si vergi nerdeyse
Arkadaşlar vatandan kaspersky i.s 2012 3 kullanıcı aldım 80 tl tam olarak 79, küsür ama ben 80 diyorum. Kutularda %50 indirim yazıyordu, ve bugünkü %25 dahil değilmiş.
geçerli hocam.aldım ordan biliyorum :D
vatan computerı aradım yarında indirim var dediler
Ankara mağazasınların'da apple macbook pro bitmiş.. Asus N55S aldım bende 1800 küsür. core i5 ,6gp ram 2gb gt 555m ekran kartı var tavsiye ederim ses sistemi mükemmel.. + hoporlör hediye ediyorlar