Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faithhh

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: nusabe

Arkadaşlar merhaba;

Açıkcası ben bütün ürünlerimi Vatan'dan alıyorum, %25 öncesi gidip fiyatına bakıyorum ve kampaya günü belirttikleri gibi %25 indirimli olarak alıyorum.

Vatan etiketleri mağazalarda %8 indirimli olarak görünür ama indirim etiket fiyatı üzerinden %25 indirimli olarak satılır.

Eğer ürünün özel kampayası varsa ki Kenwood ürünlerinde %50 indirim vardı onun üzerine bir de %25 ind alamazsınız, onun kampanyası kalkar ve normal etiket fiyatı üzerinden indirim alırsınız. Doğal olarak ürünü bedava verecek halleri yok.

Şuan kullandığım laptopu 1800 yerine 1350 civarında bir rakama aldım.

Piyasası 3bin tl olan bir ürünü de %25 de 2250 civarında bir rakama aldım.

%25 gerçekten oluyor ben bunu aldığım her üründe fazlasıyla yaşadım ve hiç bir mağazada görmediğim ilgi ve alakayı gördüm.

Herkesin tercihi farklıdır ama %25'de Vatan'dan gerisi yalan.

Komik bir çaba olmuş sadece, bunlarla uğraşacağınıza yalan indirim rakamlarıyla müşteriyi alenen kandırmamaya ve hizmet kalitenizi arttırmaya çalışsanız daha iyi olur (Vatan çalışanı olduğun aşikar olduğu için direkt sana yazıyorum).

Vatan calisanin isi yok gelip burda musteri gibi reklam yapiyor vatanda calisanlari hissedar falan mi yapiyorlar kardan pay falan veriyolardir ne dersiniz

Ya bilmeden sadece konuşmuş olmak için konuşuyorsun ya da sen de Vatan çalışanısın, şu anda özellikle internetten iş yapan birçok büyük firmanın sadece bu iş için departmanı var ya da outsource olarak bu işi yaptırıyor, adına da sosyal medya yönetimi deniyor (facebook, twitter, forumlar, vs.) ve bu arkadaşın yaptığı işleme de seeding deniyor.

• hafta sonu mağazalarda geçerli mi acaba indirim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

Vatan çalışanları ve avukatları şimdi sana gerekli cevabı verirler.

Vatan çalışanını anladıkda avukatları niye cevap versinki kardeş :-))) Konuyla ilgili yasak mı ki resim koymak? :-)
  • quote:

Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti)

Öncelikle vatan çalışanı vs değilim. Burdaki olay adam zaten normal satış fiyatı üzerinden bu ürüne özel %25'ten daha çok indirim yapmış normal zamanda fakat tüm ürünlerde %25 kampanyası ürünlerin indirimsiz satış fiyatı üzerinden yapılır ve o şekilde yapıyor ne yapacaktı hem %30'a yakın indirim yapıp hem de üzerine %25 yapıp ürünü bedava mı versin adamlar.
    Ayrıca bu ürünü zaten %25'ten daha düşük fiyata halen alabiliyorsun ödeme seçeneği hangisi uygunsa alırsın illa %25'ten yararlanacaksın diye kimse diretmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nusabe

Arkadaşlar merhaba;

Açıkcası ben bütün ürünlerimi Vatan'dan alıyorum, %25 öncesi gidip fiyatına bakıyorum ve kampaya günü belirttikleri gibi %25 indirimli olarak alıyorum.

Vatan etiketleri mağazalarda %8 indirimli olarak görünür ama indirim etiket fiyatı üzerinden %25 indirimli olarak satılır.

Eğer ürünün özel kampayası varsa ki Kenwood ürünlerinde %50 indirim vardı onun üzerine bir de %25 ind alamazsınız, onun kampanyası kalkar ve normal etiket fiyatı üzerinden indirim alırsınız. Doğal olarak ürünü bedava verecek halleri yok.

Şuan kullandığım laptopu 1800 yerine 1350 civarında bir rakama aldım.

Piyasası 3bin tl olan bir ürünü de %25 de 2250 civarında bir rakama aldım.

%25 gerçekten oluyor ben bunu aldığım her üründe fazlasıyla yaşadım ve hiç bir mağazada görmediğim ilgi ve alakayı gördüm.

Herkesin tercihi farklıdır ama %25'de Vatan'dan gerisi yalan.

Komik bir çaba olmuş sadece, bunlarla uğraşacağınıza yalan indirim rakamlarıyla müşteriyi alenen kandırmamaya ve hizmet kalitenizi arttırmaya çalışsanız daha iyi olur (Vatan çalışanı olduğun aşikar olduğu için direkt sana yazıyorum).

Vatan calisanin isi yok gelip burda musteri gibi reklam yapiyor vatanda calisanlari hissedar falan mi yapiyorlar kardan pay falan veriyolardir ne dersiniz

Ya bilmeden sadece konuşmuş olmak için konuşuyorsun ya da sen de Vatan çalışanısın, şu anda özellikle internetten iş yapan birçok büyük firmanın sadece bu iş için departmanı var ya da outsource olarak bu işi yaptırıyor, adına da sosyal medya yönetimi deniyor (facebook, twitter, forumlar, vs.) ve bu arkadaşın yaptığı işleme de seeding deniyor.

Evet bende vatan çalışanıyım biz böyle şirketçe geldik... Niye bu kadar sabit ve bencilsiniz ki her ürünün fiyatı uygun olacak diye birşey yok istediginiz bir ürünü ucuz bulamıyorsunuz hemen foruma vay şöyle vay böyle birçok insanda aradıgı şeyi ucuza aldı ben sahsen 158 tl ye ssd alacakken cumaya gittik geldik bitmiş erken davransaydım bende yararlanacaktım vatan cok mu mükemmel hayır, ama en azından bazı ürünlerde piyasanın altında verebiliyor kargo ne tutacak süpriz olayını mesala hiç profesyonelce bulmuyorum ama vatan iyidir vatan olmasa bu ürünleri daha uyguna mı alacaksınız sanıyorsunuz anlamıyorum ki...

• "Fiyatlar çok yüksek, %25 yalan" == "Stokları tüketmeyin bana da kalsın".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 10 Aralık 2011; 0:59:11 >
  • Harbi bu vatandan çook soğudum. Adamlar indirim mi bindirim mi yapıyor anlamıyorum.
  • Beyler cok komıksınız !! Neymıs vatan hıssemı verıyormusta calısan gelıp savunuyormusmus!!
    Sorması ayıp sıze kım ne verıyorda zaten her hafta sonu var olan ve mantık ve taktıgı 3 yıl oncesınden cozulmus olan vatan konularına gırıp her hafta aynı tartısma geyık ve teraneyı yapıyorsunuz!!! Neymıs vatan tuketıcıyı kandırıyormusmus neymıs vatan cok uyanıkmısmıs!!!
    Arkadasım adam kendınce bır polıtıka yurutuyor begenırsın begenmezsın senın sahsı fıkrının bır onemı yok kı!!
    Hıc bır sey olmasa Adamlar haftanın 3*4 gunu donanımhaberde baslık kıtlıyorlar 6-7 sayfa! DH'ye reklam verse anca yanı!!
    Hayır kalkmıs Vatana laf edıyorsunuz da!! Kardesım pıyasada dogru duzgun ıs yapan harbı harbı %25 yapan mı var! Hangı dangalak sırket urun gamına bakmadan %25 ındırım yapar !! Oturdugunuz yerden bos bos ahkam kesmek kolay sız bu devırde ısletmecı olunda gorelım sızlerı ne yapacaksınız!! Burda her hafta aglayıp zırlayacagınıza urun alacaksanız onun pıyasasını belırleyeceksınız hafta sonu bakacaksınız Vatan mı teknosa mı her ne haltsa uygunsa alacaksınız degılse ıplemeden yolunuza devam edeceksınız!! Ben Vatandan 2.5 ay once galaxy s2 aldım 1300-TL'ye gecenın 2'sınde yaptılar ındırımı DH'den 10 arkadas kaptık telefonları ben hala samsung turkıye garantılı daha ucuzunu bulamadım. Bugun MM umranıye 1099'a verdı ama sıra bekle et kım ugrasamazdım. Netten aldım ertesı gun kapımdaydı. Uzun lafın kısası alacagınız urune bakın uyuyorsa alın he ama vakıt cok ogrencı adamız e asosyallıkte dıbe vurmus ne yapalım be abı dıyorsanız buyrun Sallayın Vatana carta curta!!! Haftaya persembe nasılsa yıne aynı konu aynı ındırım aynı terane ve sıze cuma aksamı aktıvıtesı ....

• can21 kardeş nasıl bir mantıkla baktığını anlayamıyorum. Sen bir ürünü normal satış fiyatının üzerinden yüzde 8 indirim yparsan mı daha çok indirim yapmış olursun? yoksa normal satış fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim yaparsanmı daha fazla indirim yapmış olursun?
    Ha şunu kabul ediyorsan bende altını çizerim. Önce bindirim sonra indirim yapmışar diye. Bu resim direk onu gösteriyor. yalan mı? eğer oraya yüzde 8 yazıp kampanya diyorsan o normal satış fiyatının yüzde 8 indirimidir senin dediğin gibi adamlar zaten fazlasıyla indirim yapmışlar bunda diyorsun... yüzde 25 olunca normal satış fiyatından yapıyorlar dıyorsun. böle satış anlayışımı olur bilader. Dha öncede vatanda pc me parça topladım yine böle yüzde 8 kampanya ve yüzde 20 durumu vardı onda hiç bir sıkıntı yokdu.
    Ayrıca ben vatandan bugüne kadar 30 dan fazla ürün getirttim ve getirtmeye de devam ederim ama yapılan yanlışlarıda görün. diğer ürünlerde bu hata olmayabilir ama burda belirgin bir hata var..körü körünede sevda olmaz demi:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 10 Aralık 2011; 1:11:46 >

• nedir şimdi haftasonu mağazalarda var mı indirim?

web sayfalarında hala internete özel yazıyor.
  • quote:

can21 kardeş nasıl bir mantıkla baktığını anlayamıyorum. Sen bir ürünü normal satış fiyatının üzerinden yüzde 8 indirim yparsan mı daha çok indirim yapmış olursun? yoksa normal satış fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim yaparsanmı daha fazla indirim yapmış olursun?
    Ha şunu kabul ediyorsan bende altını çizerim. Önce bindirim sonra indirim yapmışar diye. Bu resim direk onu gösteriyor. yalan mı? eğer oraya yüzde 8 yazıp kampanya diyorsan o normal satış fiyatının yüzde 8 indirimidir senin dediğin gibi adamlar zaten fazlasıyla indirim yapmışlar bunda diyorsun... yüzde 25 olunca normal satış fiyatından yapıyorlar dıyorsun. böle satış anlayışımı olur bilader. Dha öncede vatanda pc me parça topladım yine böle yüzde 8 kampanya ve yüzde 20 durumu vardı onda hiç bir sıkıntı yokdu.
    Ayrıca ben vatandan bugüne kadar 30 dan fazla ürün getirttim ve getirtmeye de devam ederim ama yapılan yanlışlarıda görün. diğer ürünlerde bu hata olmayabilir ama burda belirgin bir hata var..körü körünede sevda olmaz demi:-)

Hocam ben o şekilde demiyorum sizin bakış açınızla haklsınız önce indirim sonra bindirim oluyor. Hatta bu ürüne bakarsanız piyasada 1800-1850 tlye kadar bulabiliyorsunuz ani 1999'dan %25 düşse aşırı bir zararı yok ama benim söylemek istediğim orada kampanya diye farklı bölümde %8 indirim olarak girilmiş yani adamlar onu indirim oransız ayrı bir kampanya olarak belirtmiş yani bence buda sistemsel web sitesi tasarımı hatası olarak değerlendiriyorum yoksa adamların siz salaksınız indirime kanar gelirsiniz biz akıllıyız diye düşündüklerini düşmüyorum.

• Sayfaya baktım ama indirimde harici disk bulamadım varsa eğer bildiğiniz cevaplarınızı bekliyorum
  • evet hala internete ozel diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuji

evet hala internete ozel diyor :(

bugune ozel tum magazalarimizda diye duzelttiler sayfalarinda.
  • Bindirim meselesine hiç girmeyin. Doları fazla gösteriyorlar haliyle fiyat artıyor. Dolar nerede 1.86 TL Allah aşkına birisi göstersin? Merkez bankasında 1.848. Dünya piyasasında pariteler şuanda tam 1.842. Vatan Bilgisayar azda olsa arttırıyor 1.86 TL nerede varmış. Gerçi bunlar dolar kurlarını anlaşmalı bankalardan alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Aralık 2011; 5:29:58 >
  • Bazı ürünlere %25 indirim var yok değil. Takip etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playhard

quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar bildiğiniz vatan yine kazık
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590 100 tl civarı normalde bu

aynen 2tb ı 180 tl ye aldım ama ekran kartlarında belirgin piyasaya göre indirim var

Acıkcası sımdıye kadar 2009 senesinden beri 9 kere alısverıs yapmısım. Hepsinde kargo halen hazırlanıyor dıyor sipariş takip kısmında ama 3-4 gune ulasmıstır hep urunler elime. Bide vatanın en cok sevdıgım yanı azıcık zAman alsada ürün iadesinde yada degişiminde hiç sorun cıkarmaması.

• quote:

Birisinde kampanyaya bakiyorsun, digerinde sadece indirime. Demekki %8 lik kampanyali fiyat %25lik indirimli fiyattan daha iyi oluyor. Alisilmadik bir durum ama yanlislik yok.

Bu arada arkadaslar Vatan'dan yilbasi oncesinde daha iyi bir indirim beklliyor musunuz? Eger daha iyi bir kampanya olmayacaksa bu indirimden alalim ne alacaksak.

• mağazalar 10 damı açılıyor beyler...
  • aynen saat 10
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.