Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan'dan yilbasi oncesinde daha iyi bir indirim beklliyor musunuz? Eger daha iyi bir kampanya olmayacaksa bu indirimden alalim ne alacaksak.
  • türkiyede olsak yapmazlar şuna bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desci

Beyler sunu bilen var mi ???

Vatan'dan yilbasi oncesinde daha iyi bir indirim beklliyor musunuz? Eger daha iyi bir kampanya olmayacaksa bu indirimden alalim ne alacaksak.

hiç sanmıyorum

zaten adamlar fiyatları kendi isteklerşine göre ayarlıyorlar

yukarda görüyorsun %8 de 2000 lira olan alet nasıl bi hesaplama varsa %25de 2024 lira olmuş

bundan daha düşük fiyat olmaz

belki dolar düşerse

bu ab nin durumuna bakarsak çıkmasın diye dua etmek lazım

• Gidip bir hoparlör kapim bari :)
  • 2700k alcaktım. iş den gelene kadar bitmiş :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

mağazada geçerli mi ?

pazar günleri geçerli oluyor genelde

• Kimseyi inandırmak gibi bir düşüncemiz yok, isteyen istediği yerden almakta özgürdür.

Açıkcası herhangi bir ürünü almadan önce vatan'a gidip inceleyin sonra %25'de gidip indirime bakın.

Ürünün özel kampanyası yoksa %25 göreceksiniz.

Vatan'dan aldığıma dair laptopun indirimi mevcut.

Ben öneririm almak isteyen alır, almayan da almaz, ben memnun olduğum bir firmayı tavsiye ederim.

Bu benim vatan çalışanı olduğumu göstermez ki ben Fiskomar'da muhasebeci olarak çalışıyorum.
  • arkadaşlar vatanda su ürün fiyatı nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1235v-n55sf-core-i5-2430qm-23ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57289 ve ödeme nasil oluyor bana anlatırmısiniz ve aksam saat kaça kadar sürecek lütfen yardim edin
  • Arkadaşlar stokta kalmayan ürünleri %25 indirimden faydalanarak sipariş edebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzuqur

arkadaşlar vatanda su ürün fiyatı nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1235v-n55sf-core-i5-2430qm-23ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57289 ve ödeme nasil oluyor bana anlatırmısiniz ve aksam saat kaça kadar sürecek lütfen yardim edin

ARKADAŞLAR BILENLER LÜTFEn YARDIM !

• Bu çok iyi oldu işte Ekran kartı + güç kaynağı + kasa siparişimizi verelim hemen.
  • quote:

quote:

arkadaşlar vatanda su ürün fiyatı nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1235v-n55sf-core-i5-2430qm-23ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57289 ve ödeme nasil oluyor bana anlatırmısiniz ve aksam saat kaça kadar sürecek lütfen yardim edin

Arkadaşım o kadar para verdikten sonra ben olsam i7 notebook alırım. Fiyat da zaten çok iyi değil gibi, önce bindirim sonra indirim yapmışlar, başka kampanyaları bekle derim.

• yarın indirim geçerli olcakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramakseli

quote:

quote:

Arkadaşım o kadar para verdikten sonra ben olsam i7 notebook alırım. Fiyat da zaten çok iyi değil gibi, önce bindirim sonra indirim yapmışlar, başka kampanyaları bekle derim.

Fiyat piyasaya göre mükemmel i7 alıp ne yapacam sarjı az gider işine yaramaz i7 i5 i bile istediği kadar zorlasın % 50 ye getiremez i7 alacak paran varsa i5 üzerine ssd al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: bayramakseli

quote:

quote:

Fiyat piyasaya göre mükemmel i7 alıp ne yapacam sarjı az gider işine yaramaz i7 i5 i bile istediği kadar zorlasın % 50 ye getiremez i7 alacak paran varsa i5 üzerine ssd al derim

tamam zaten bu modeli alıcam heralde inşallah beğenirim

• Normalde 10 12 tane laptop kullandım ve 6 sı asustu en son imzamdaki asus vardı 10 11 ay hiç kapatmadım banamısın demiyor asustan pişman olmassın varsa paran 400 lirayada ssd al tamamdır
  • ARKADAŞLAR MAĞAZALAR ANA BABA GÜNÜ... ŞU AN %25 İNDİRİM MAĞAZA İÇİNE DE YANSIMIŞ DURUMDA... KOŞUN YETİŞİN...

EDİT: Ben yok %25 yalanmış indirim öncesi bindirimmiş falan diye düşünmüyorum. Bakıyorum aradığım ürün en ucuz hangi mağazada oradan alıyorum ve %90 en ucuz %25 adı altında Vatan'da oluyor. 120 GB OCZ AGILITY 3 SSD 372 TL. bakın bakayım nerede bulacaksınız bu fiyatı.

Vatan'ın yöntemi bu... Belli kısa dönemlerde 6 aya bedel satış yaparken, indirim zamanı dışında da yüksek fiyattan yakaladığıansatış yapıyor. EKSEN Bilgisayar ise yılın her zamanı uygun fiyatla satış yapıyor ama Vatan'ın %25 indirim yaptığı zaman EKSEN bile pahalı kalıyor. Bence bu taktik iyi bir taktik. Artık insanların alışveriş zamanlaması alışkanlığını değiştirip diğer firmaları da buna benzer yöntemlere itebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 10 Aralık 2011; 14:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beles

yarın indirim geçerli olcakmı?

Ben de bunu merak ediyorum bir bilgi var mi acaba?

• bakalım nelerde geçerli...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.