Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

beyler mağaza indirimi kesin değilmi sabah boşuna gitmeyelim

Kesin... Çünkü ben bu akşam bizzat Bostancı Vatan'daydım...

teşekkürler alacağım ürünler net stoğunda yom mağazada var gözüküyor umarım rahatlıkla alabilirim..
  • Her internet alışverinde bu isteniyormu Vatan tarafından?
    Bizi fax la ugraştıracaklarına mail veya tel ile teyit almaları daha pratik değil mi sizce?

Sayın, ......... ........

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz 1xxxxxx7 nolu siparişinize ait güvenlik onayını, aşağıda örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek enkısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.
    İlgili evrağı sipariş tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde secure@vatanbilgisayar.com veya 0212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

• dün gece internetten ekran kartı sipariş ettim 1 gün oldu hala siparişiniz hazırlanıyor diyor ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

dün gece internetten ekran kartı sipariş ettim 1 gün oldu hala siparişiniz hazırlanıyor diyor ne yapmalıyım

beklemelisin,

zaten haftasonu da girdi, 2gun hic bekleme :)
  • quote:

dün gece internetten ekran kartı sipariş ettim 1 gün oldu hala siparişiniz hazırlanıyor diyor ne yapmalıyım

En erken çarşamba diyorum ben ki o da mucize olur...
  • havale %25 indirimli diyor. herhalde bu mağazadan nakit alımda da %25 dir değil mi? bunların sağı solu belli olmuyor sonra.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

beyler mağaza indirimi kesin değilmi sabah boşuna gitmeyelim

Kesin... Çünkü ben bu akşam bizzat Bostancı Vatan'daydım...

teşekkürler alacağım ürünler net stoğunda yom mağazada var gözüküyor umarım rahatlıkla alabilirim..

internette yazana güvenme derim. kaç kere denk geldi bana internetten bakınca mağazada var gözüküyor ama şubenin sisteminde ürün olmuyor. en iyisi şubeye telefon aç gitmeden önce kesin bilgi al, hatta ayırtabilirsin bile düzgün bir elemana denk gelirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Aralık 2011; 23:08:56 >

• quote:

Bazen hazırlanıyor demesine rağmen çoktan kargoya vermiş olabiliyorlar. Hatta Ups kargo çoktan size ulaşmaya çalışmış fakat bulamamış olabiliyor. Üstte bir arkadaşın bahsettiği Şişli'nin göbeğinde koca plazayı göremedikleri olayı gibi Ankara'nın göbeğindeki koskoca binayı da göremiyorlar genelde. Birkaç defa başıma geldi.
    Bu olanları da 5 gün sonunda sitede hala hazırlanıyor gösterince telefon edip sormam ile öğreniyorum. "Neden haber vermediniz, yada sitede kargo bilgilerini girmediniz?" diye sorduğumda da karşımdaki kişi dahice bir cümle kuruyor: "Kargonuzu kendiniz takip edeceksiniz beyefendi." "Tabi ya ben de müneccimim ya unutmuşum" diye karşılık verdim.
    Zekalarına hayranım cidden, olmayan kargonun takibini yapmamı bekliyorlar!

2 gün boyunca aynı ise arayıp sorun bence. Siz peşine düşmezseniz vermeye niyetleri olmuyor bazen. Çok can sıkıcı bir durum.
    Bu elemanları özenle seçerek mi işe alıyorlar nedir, aklım ermiyor valla!

• Arkadaşlar merhaba;

Açıkcası ben bütün ürünlerimi Vatan'dan alıyorum, %25 öncesi gidip fiyatına bakıyorum ve kampaya günü belirttikleri gibi %25 indirimli olarak alıyorum.

Vatan etiketleri mağazalarda %8 indirimli olarak görünür ama indirim etiket fiyatı üzerinden %25 indirimli olarak satılır.

Eğer ürünün özel kampayası varsa ki Kenwood ürünlerinde %50 indirim vardı onun üzerine bir de %25 ind alamazsınız, onun kampanyası kalkar ve normal etiket fiyatı üzerinden indirim alırsınız. Doğal olarak ürünü bedava verecek halleri yok.

Şuan kullandığım laptopu 1800 yerine 1350 civarında bir rakama aldım.

Piyasası 3bin tl olan bir ürünü de %25 de 2250 civarında bir rakama aldım.

%25 gerçekten oluyor ben bunu aldığım her üründe fazlasıyla yaşadım ve hiç bir mağazada görmediğim ilgi ve alakayı gördüm.

Herkesin tercihi farklıdır ama %25'de Vatan'dan gerisi yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar bildiğiniz vatan yine kazık
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590 100 tl civarı normalde bu

aynen 2tb ı 180 tl ye aldım ama ekran kartlarında belirgin piyasaya göre indirim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playhard -- 9 Aralık 2011; 23:36:01 >

• beyler. daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu %25 indirim olayı bu haftasonu mağazalarda da geçerliymiş. bugün sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playhard

quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar bildiğiniz vatan yine kazık
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590 100 tl civarı normalde bu

aynen 2tb ı 180 tl ye aldım ama ekran kartlarında belirgin piyasaya göre indirim var

1453 senesinde almışsındır 100 TL'ye :) bilmeden sallayın cem yılmazın psikiyatrist bölümünü izleyin aynı siz

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

İki üç gündür şu laptop'u takip ediyorum:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-5110-b43h45-ins-5110-core-i5-2430m-240ghz-4gb-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57096

Dün baktığımda %8 indirim vardı, Vatan %25 indirim yaparsa 1200 küsur olur diye hesaplamıştım. Şimdi baktım alakası yok. %8 lik indirim en fazla %10-12 olmuş.

merhaba! arkadaşım sanırım yanlış hesaplamışsın başlarda ben de bir yanlışlık var diyordum, ben de yanlış hesaplıyordum. %25 indirim fiyatını hesaplarken sanırım sen %8 indirimli fiyatı üzerinden %25 hesapladın. hesaplarken belirtilen kampanyasız en yüksek fiyat üzerinden hesaplamayı unutmayın! mesela almayı düşndüğüm pc 1800 tl. %25 ile 1350 tl civarında oluyordu. şu an %25 indirim var ve hesapladığım gibi 1350 tl.

Çok iyi ya :) Vatan başarmış.

• ya arkadaşlar bu telefonu daha ucuza bulamazmıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabe

Arkadaşlar merhaba;

Açıkcası ben bütün ürünlerimi Vatan'dan alıyorum, %25 öncesi gidip fiyatına bakıyorum ve kampaya günü belirttikleri gibi %25 indirimli olarak alıyorum.

Vatan etiketleri mağazalarda %8 indirimli olarak görünür ama indirim etiket fiyatı üzerinden %25 indirimli olarak satılır.

Eğer ürünün özel kampayası varsa ki Kenwood ürünlerinde %50 indirim vardı onun üzerine bir de %25 ind alamazsınız, onun kampanyası kalkar ve normal etiket fiyatı üzerinden indirim alırsınız. Doğal olarak ürünü bedava verecek halleri yok.

%25 gerçekten oluyor ben bunu aldığım her üründe fazlasıyla yaşadım ve hiç bir mağazada görmediğim ilgi ve alakayı gördüm.

Komik bir çaba olmuş sadece, bunlarla uğraşacağınıza yalan indirim rakamlarıyla müşteriyi alenen kandırmamaya ve hizmet kalitenizi arttırmaya çalışsanız daha iyi olur (Vatan çalışanı olduğun aşikar olduğu için direkt sana yazıyorum).

• Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 10 Aralık 2011; 1:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

Vatan çalışanları ve avukatları şimdi sana gerekli cevabı verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: nusabe

Arkadaşlar merhaba;

Komik bir çaba olmuş sadece, bunlarla uğraşacağınıza yalan indirim rakamlarıyla müşteriyi alenen kandırmamaya ve hizmet kalitenizi arttırmaya çalışsanız daha iyi olur (Vatan çalışanı olduğun aşikar olduğu için direkt sana yazıyorum).

Vatan calisanin isi yok gelip burda musteri gibi reklam yapiyor vatanda calisanlari hissedar falan mi yapiyorlar kardan pay falan veriyolardir ne dersiniz

• Aynı olan mouse ve kulaklıkta başıma geldi.
    %25'i görünce iyi bir fiyat bekliyordum fakat 94TL'lik mouse 105, 65TL'lik kulaklık 72TL olmuş..

Ama bazı ürünlerde de fiyatlar gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.