Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp lazer 1102w wifi yazici aldim179tl piyasada daha ucuza bulamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Orijinalden alıntı: desci

@aksaray1

Arkadaş Vatan'ın hakkaten %25 indirim yapmadığını dün gittiğim Vatan şubesindeki teyze de anlamıştı, hala çıkıp da %25 değil diye her konuya girmenin manasını ben göremiyorum.

Bana göre yine de fiyatları piyasaya oranla daha iyi olduğu için gidip alışverişimi yaptım, çoğu insan da yaptı. Size uygun gelmiyorsa almayın, heralde az indirim yapması hiç yapmamasından iyidir.

Sahtekarlık yapıyorlar diyorsanız birleşip gerekli yerlere başvuralım ama hala aynı mesajların gelmesi konuyu kirletiyor.

Ortada bir gerçek var görmezdenmi gelinsin yani saman altı yapılsın demi tamam!.

Yazdigimdan bunu anliyorsan, evet oyle diyelim de gecelim.

Insanlar burda indirimleri takip ediyor, daha fazla kirletmeyelim en azindan.

• İnsanlar burada indirim mindirim takip etmiyor. Sadece uygun fiyatlı ürünler neler onları öğreniyor. Herkes biliyor ki %25 indirim gerçek değil. Fotoğraf makinesi örneğinde de olduğu gibi saçma durumlar söz konusu.

Vatan %25 konuları cımbızla en uygunun çekip alındığı konulardır. Bu yüzden eleştirenlere kızmayın.

En çok eleştirenlerden biri benim belki de ama hemen her elektronik alışverişimi de Vatandan yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

İnsanlar burada indirim mindirim takip etmiyor. Sadece uygun fiyatlı ürünler neler onları öğreniyor. Herkes biliyor ki %25 indirim gerçek değil. Fotoğraf makinesi örneğinde de olduğu gibi saçma durumlar söz konusu.

Vatan %25 konuları cımbızla en uygunun çekip alındığı konulardır. Bu yüzden eleştirenlere kızmayın.

En çok eleştirenlerden biri benim belki de ama hemen her elektronik alışverişimi de Vatandan yaparım.

Zaten sorun bu vatandan cikamazlar fiyatlardan faydalanirlar ama bir olumlu laf etmez surekli elestirir insanlari yanlis yonlendirir olumlu yorum yapanlari vatan calisani olmakla suclar burdaki bir kesim nasil bir psikolojidir bu merak icindeyim size karsi degil bu yazdiklarim genel olarak olan bir durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

İnsanlar burada indirim mindirim takip etmiyor. Sadece uygun fiyatlı ürünler neler onları öğreniyor. Herkes biliyor ki %25 indirim gerçek değil. Fotoğraf makinesi örneğinde de olduğu gibi saçma durumlar söz konusu.

Evet önemli olan bu.

Hem gerçek indirime uğramış ürünleri, hem de fotoğraf makinasındaki gibi komik durumları paylaşalım.
  • Maximum karta bu taksit ve indirim yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti)

Bu kadar Saçma Birşey Olamaz.

• Darty nin %20 indirimle 680 e sattığı Nokia E6-00 telefonu dün gidip Vatandan 707 tl ye aldım.

Darty den alamamın sebebi stok kalmamış olmasıydı...

Normalde kimseye Vatan dan alışverişi önermem ancak bu indirimde özellikle telefonlarda Darty indirimden sonraki en uygun fiyatlar vardı.

Stok sorunu olmaması ve çalışanlarının ilgisi bakımından en iyisiydi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramao -- 11 Aralık 2011; 15:39:11 >
  • ya arkadaş niye bazı şeyleri görmek istemiyorsunuz o ürün özel kampanyalı %8 indirim filan değil kampanya olduğu için oran yazılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: casuall88

xperia neo-v fiyatını takip ediyordum. piyasa fiyatı 850 civardayken burada indirm el725 kadar düşüyor. ayrıca magazada gecırlı mı bılemedım ?

neo v değil de neo yu teknosada 850 tl ye gördüm adam dedi kampanya fiyatımız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar vatandan kaspersky i.s 2012 3 kullanıcı aldım 80 tl tam olarak 79, küsür ama ben 80 diyorum. Kutularda %50 indirim yazıyordu, ve bugünkü %25 dahil değilmiş.

Ben Bimeks'ten 15 TL ye almıştım 1 kullanıcılı :))

Hocam 2012 mi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Arkadaşlar vatandan kaspersky i.s 2012 3 kullanıcı aldım 80 tl tam olarak 79, küsür ama ben 80 diyorum. Kutularda %50 indirim yazıyordu, ve bugünkü %25 dahil değilmiş.

Ben Bimeks'ten 15 TL ye almıştım 1 kullanıcılı :))

Hocam 2012 mi.

2011 ama ben 2012 yükleyip şifreyi girdim sorunsuz kullanıyorum :))
  • N55SF-S1194V hakkında yorum alabilirmiyim. 2 hafta sonra kampanya olursa yine alıcam inş :))
  • 805 liraya aşağıdaki ürünü aldım. Sadece internet amaçlı kullanacağım. Toshiba kalitesine güvenerek aldım. Fiyat performans açısından sizce iyi bir tercih olmuş mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/toshiba-c660d-198-c660d-198-amd-e240-1.5ghz-2gb-ddr3-500gb-15.6-512mb-hd6310m-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57347
  • quote:

Orijinalden alıntı: simelanj

805 liraya aşağıdaki ürünü aldım. Sadece internet amaçlı kullanacağım. Toshiba kalitesine güvenerek aldım. Fiyat performans açısından sizce iyi bir tercih olmuş mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/toshiba-c660d-198-c660d-198-amd-e240-1.5ghz-2gb-ddr3-500gb-15.6-512mb-hd6310m-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57347

facebook msn twitter ve video izlemek de işine yarar hocam. ztn en ucuzu 599 TL ye exper oluyor onun da ekranı nı açarken elin kesilebilir o derece sert xD

toshiba her zmn ii dir tosh ^^

• kargo çok mu tutuyor arkadaşlar? ütü ve süpürge alacağım 20-30 lira kargo tutarsa bi anlamı kalmaz indirimin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

kargo çok mu tutuyor arkadaşlar? ütü ve süpürge alacağım 20-30 lira kargo tutarsa bi anlamı kalmaz indirimin.

çok geç geliyor. fiyatı hakkında bilgim yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

kargo çok mu tutuyor arkadaşlar? ütü ve süpürge alacağım 20-30 lira kargo tutarsa bi anlamı kalmaz indirimin.

Nerde oturuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S i n y o R

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Yüzde 25 den faydalanıp bir fotoğraf makinesi alayım dedim ve şu resimdeki gibi mantık dışı bir olay ile karşılaştım.Biri bana bunun mantığını ve izahını yapabilir mi? :-))) Yüzde 8 ile daha ucuza geliyor tam bir komedi yaa...

Bu kadar Saçma Birşey Olamaz.

bunu turuncu indirimle yada diğer mağazaların indirimle sattığı ürünlerde görebilmek mümkün oluyor, aslında matematiksel olarak mantıksız ama sistemlerinden dolayı böyle yapıyorlar herhalde (?) dünde turuncu indirimdeki ürünlerde böyle durumlar vardı.

bir örnek;

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=52230

• dün aldığım kamera için çanra almaya girdim batıkent ankara mağazasına kasada 50-60 kişi sıra vardı usulca kaçtım ordan....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.