Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

İki üç gündür şu laptop'u takip ediyorum:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-5110-b43h45-ins-5110-core-i5-2430m-240ghz-4gb-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57096

Dün baktığımda %8 indirim vardı, Vatan %25 indirim yaparsa 1200 küsur olur diye hesaplamıştım. Şimdi baktım alakası yok. %8 lik indirim en fazla %10-12 olmuş.

merhaba! arkadaşım sanırım yanlış hesaplamışsın başlarda ben de bir yanlışlık var diyordum, ben de yanlış hesaplıyordum. %25 indirim fiyatını hesaplarken sanırım sen %8 indirimli fiyatı üzerinden %25 hesapladın. hesaplarken belirtilen kampanyasız en yüksek fiyat üzerinden hesaplamayı unutmayın! mesela almayı düşndüğüm pc 1800 tl. %25 ile 1350 tl civarında oluyordu. şu an %25 indirim var ve hesapladığım gibi 1350 tl.

Tabii ki indirimsiz fiyat üstünden hesapladım ve bu üründe %25 indirim olmadı. Genel olarak vatan indiriminden şikayetim yok, sonuçta bir indirim var.

Belki belirli ve çok sınırlı sayıda üründe %25 indirim olabilir ama genel bir %25 indirim kesinlikle yok. Bence kampanyanın başlığı %25'e varan indirimler olmalıydı ve ürün bazında yapılan indimler tektek doğrusu neyse o şekilde verilmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 9 Aralık 2011; 8:07:11 >

• indirim yapıyorlar ama %25 olduğuna kimseyi inandıramazlar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: goqmen

indirim yapıyorlar ama %25 olduğuna kimseyi inandıramazlar heralde

zaten kimse inanmak zorunda değil,

burda kaç kişi eline hesap makinesi alıp %kaç diye hesaplıyor,

bakarsın fiyatına, başka şirketlerle karşılaştırırsın, ,işine nerden geliyorsa oradan alırsın, ha amaç almak değil %kaç indirim diye hesaplamaksa kolay gelsin sana.
  • Arkadaşlar bir yazıcı lazım.
    Renkli olması, scan özelliği dışında aklıma birşey gelmiyor. Tavsiyesi olan var mı? Vatan veya başka yerden....
  • Dün bi arkadaşa dizüstü alacaktık. Lenovonun buhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-069903-y560-core-i5-2410m-23ghz-4gb-ddr3-640gb-156-1gb-hd6570m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55815 modeli % 8 indirimle 1582 TL idi. Şimdi %25 indirimlede aynı fiyat. Bu hilekarlığı vatan hep yapıyor.
  • forumda %25 çok tartışıldı vatanın kampanyasız fiyat üzerinden hesapladığı biliniyor kamopanyalı fiyat üzerinden % 25 olmasını gönül ister tyabi ki ama yinede birçok ürün diğer mağzlara göre uygun fiyatta

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_c5-03_whgry-c5-03-cep-telefonu-%28white--aluminium-grey%29/productdetails.aspx?I_ID=56182#allImages
    nokia c503 almayı planlıyorum fiyatı bu sevi,yeden aşağı hiç düşmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

Dün bi arkadaşa dizüstü alacaktık. Lenovonun buhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-069903-y560-core-i5-2410m-23ghz-4gb-ddr3-640gb-156-1gb-hd6570m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55815 modeli % 8 indirimle 1582 TL idi. Şimdi %25 indirimlede aynı fiyat. Bu hilekarlığı vatan hep yapıyor.

+1 Tecrübeli adamlar bunu bilir.. indirim var vay canına demek sazanlık olur..

• yarın mağazada olur sanırım

bi hp monitör ve bi tanede mp3 çalar çakayım mağazadan bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yarın mağazada olur sanırım

Mp3 playeri bilmiyorum ama hp'ler uzun süredir %25 indirimde zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onoffon

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yarın mağazada olur sanırım

Mp3 playeri bilmiyorum ama hp'ler uzun süredir %25 indirimde zaten.

hplerde hafta içi indirimi kaldırmışlardı

mp3 te hbde 75 lira idi en ucuz burda 66 lira

çokda fark yok ama saıl amacım hp olduğu için

gerçi bende hp2207h var çokda memnunum ama 25ini bulursam ve parlak ekransa alıcam açıkçası
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/sandisk-sdcz33-016g-b35-16gb-cruzer-fit-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56770

linkteki ürün hafta içi yanılmıyorsam yüzde 8 indirimle 42 liraydı. şimdi yüzde 25 indirimle 41 lira. bu kadar da olmaz...
  • @JackDaniels
    Ben 2510i kullanıyorum parlak ekran,oldukça memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onoffon -- 9 Aralık 2011; 9:14:34 >
  • world e taksit atlatma vatanda varmı?
  • beyler notebook için kingston ram önerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

beyler notebook için kingston ram önerirmisiniz

evet

ben kingstondan başka ram almam zaten
  • Bir şeyin fiyatı hem %8 indirimle hem de %25 indirimle aynı nasıl olur anlamıyorum. 1330 tl lik laptop %8 indirimdeykende aynıydı şimdi %25 indirim var yine aynı. Tüketiciyi olmayan şeylerle neden kandırıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onoffon

@JackDaniels
    Ben 2510i kullanıyorum parlak ekran,oldukça memnunum tavsiye ederim.

ok

ama sadece dudulluda var görünüyor bu tarafta

bostancıda olsa iyi olurdu açıkçası
  • Arkadaşlar yazıcılardan pek anlamam. Yazıcı ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi özelliği olacak.
    Eve alıcam. Ne tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.