Şimdi Ara

Vatan bilgisayar garanti 20 is gunu doldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
21.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar z580 kullaniyordum yarin 20. İs gunu doluyor hizmet takip no dan hala yetkili servis kontrolunde yaziyor. Yasim 20 beni kucuk gorup muhtemelen oyalamaya caliscaklar ben para iadesi veya cek alip gelecek %30 indirimde y510p almak istiyorum. Sizinde garantiye yollayip 20 is gunu gectiginde napiyorsunuz bilgi almak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servisi arayıp iş gününün dolduğunu para iadesi almak istediğinizi söyleyin sıkıntı çıkaracaklardır servis kağıdı var elinizde tarihiniz belli.Gerekirse tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz bunun içn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Servisi arayıp iş gününün dolduğunu para iadesi almak istediğinizi söyleyin sıkıntı çıkaracaklardır servis kağıdı var elinizde tarihiniz belli.Gerekirse tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz bunun içn.

Hocam servis telefonu acmiyor. Vatana gidip konusucam olmadi tuketici mahkemesine gidicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Servisi arayıp iş gününün dolduğunu para iadesi almak istediğinizi söyleyin sıkıntı çıkaracaklardır servis kağıdı var elinizde tarihiniz belli.Gerekirse tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz bunun içn.

Hocam servis telefonu acmiyor. Vatana gidip konusucam olmadi tuketici mahkemesine gidicem.

Sonuç ne oldu bilgi verirseniz sevinirim 5 güne benimde servisteki sürem doluyor.
  • Ben Asus ile bu olayları yaşadım, bugün Vatan'dan iademi aldım; yaşlar da aynı. O yüzden anlatmamın işe yarayacağını düşünüyorum.

Yirmi günü saymaları cihazın sistem giriş tarihiyle başlıyor. Haftada pazar harici altı günü sayıyorlar. Telefondan yeterince atarlandığımda bana yirmi günün garantisini vermişlerdi, baktılar olmadı, yedek parça değişmedi; yirmi gün dolmadan değişim kağıdını kargoya verdiler.

Formu aldıktan sonra, Vatan'a gittim, sorun yaşatmıyorlar. İşlemleri hemen tamamladılar, iade kuponunu verdiler hemen. İndirim konusunda da sıkıntı yaşatmıyorlar. Bu hafta içinde kuponla bilgisayarı alırsam bir şeyler daha yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyini aldilar kutusunu felan onaylaninca biz size mesaj aticaz dediler. Hala atcaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

Ben Asus ile bu olayları yaşadım, bugün Vatan'dan iademi aldım; yaşlar da aynı. O yüzden anlatmamın işe yarayacağını düşünüyorum.

Yirmi günü saymaları cihazın sistem giriş tarihiyle başlıyor. Haftada pazar harici altı günü sayıyorlar. Telefondan yeterince atarlandığımda bana yirmi günün garantisini vermişlerdi, baktılar olmadı, yedek parça değişmedi; yirmi gün dolmadan değişim kağıdını kargoya verdiler.

Formu aldıktan sonra, Vatan'a gittim, sorun yaşatmıyorlar. İşlemleri hemen tamamladılar, iade kuponunu verdiler hemen. İndirim konusunda da sıkıntı yaşatmıyorlar. Bu hafta içinde kuponla bilgisayarı alırsam bir şeyler daha yazarım.

vereli 15 16 gün oldu hala takip sisteminde servis yolunda yazıyor vatan cidden baş ağrıtıyor bundan kurtulursam bulaşmıyacağım birdaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 iş günü gecince bire bir degisim olur elinde aynısı yoksa üst modeli verir. Misal ben bire bir degisim olayını yasadım

• quote:

Orijinalden alıntı: low

20 iş günü gecince bire bir degisim olur elinde aynısı yoksa üst modeli verir. Misal ben bire bir degisim olayını yasadım

Cumartesiler sayılıyor yazıyor forumda buna göre 29 Kasım da vermiştim 21 Aralıkta bitiyor 22 aralık cumartesi gidip konuşacağım bende gelişmeleri belirtirim.
  • Sen yanına sözleşmenin cıktısını al gerekirse gözlerine sokarsın

• Bugun gittim tekrar gerizekalilar diyolar ki pc ni gelcek yaninda degisim formu gelcek isterseniz pcyi alirsiniz isterseniz paraniz karsiligi kupon. Ne zaman gelcek dedigimde sus pus oluyolar bilmiyoruz diyolar sacma bir sistem.

• quote:

Bugun gittim tekrar gerizekalilar diyolar ki pc ni gelcek yaninda degisim formu gelcek isterseniz pcyi alirsiniz isterseniz paraniz karsiligi kupon. Ne zaman gelcek dedigimde sus pus oluyolar bilmiyoruz diyolar sacma bir sistem.

Tüketici haklarına başvurmak zorunda kalıcam gibi şeyler söylemek etkili oluyor dene bende madur oluyorum felan de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

quote:

Bugun gittim tekrar gerizekalilar diyolar ki pc ni gelcek yaninda degisim formu gelcek isterseniz pcyi alirsiniz isterseniz paraniz karsiligi kupon. Ne zaman gelcek dedigimde sus pus oluyolar bilmiyoruz diyolar sacma bir sistem.

Tüketici haklarına başvurmak zorunda kalıcam gibi şeyler söylemek etkili oluyor dene bende madur oluyorum felan de :D

Dedim fakat bizim yapabilcegimiz birsey yok basvurun en dogal hakkiniz diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Dedim fakat bizim yapabilcegimiz birsey yok basvurun en dogal hakkiniz diyorlar.

Bence başvur o zaman ha öyle beklemişsin ha böyle süreç içinde cambazlık yapamazlar en azından bende 20. gün dolunca gidip konuşacağım uzatırlarsa direk başvuracağım.Durumu aynen kaymakamlıkta anlat derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence başvur o zaman ha öyle beklemişsin ha böyle süreç içinde cambazlık yapamazlar en azından bende 20. gün dolunca gidip konuşacağım uzatırlarsa direk başvuracağım.Durumu aynen kaymakamlıkta anlat derim.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar , Lumia 720 mi Nokia Care'ye verdim yaklaşık bir hafta önce , telefon 20 iş günü garanti süresini doldurunca , telefonumu aldığım mağazadan hak talep edebiliyor muyum ?

yani Teknosa'ya gidip telefonum 20 iş gününde gelmedi garanti şartlarına göre para iadesi veya sıfır telefon istiyorum diye söylersem yanıtları ne olabilir.

Örneğin Teknosadan aldığım su geçirmez mp3 bozulduğu için garantiye yolladım 20 iş gününde gelmediği için Teknosa'ya gittim ve hemen ikiletmeden para iadesi yapmışlardı.

Benim anlamadığım , aldığım mağazadan para iadesi veya ürünün sıfırını talep etmek için illa ki Tüketici Hakem Heyetine mi başvurmak gerekiyor?

Telefonun fiyatı, mp3 e göre fazla olduğu için işlem yapmama gibi durumları var mıdır ? teşekkürler

• hasanblackleon kullanıcısına yanıt
    önce mağazaya gidip birebir değişim yada para iadesi iste olmassa hakkını arayacaksın
  • FunnyClub kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 20 iş günü ürünü vatana teslim ettikten sonra mı başlıyor yoksa vatan ürünü yetkili servise verince mi başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Hocam bu 20 iş günü ürünü vatana teslim ettikten sonra mı başlıyor yoksa vatan ürünü yetkili servise verince mi başlıyor?

Bunu bende merak ediyorum mağazaya teslim ettiğinde mi başlıyor yoksa yetkili servise teslim edilince mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cografik

quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Bunu bende merak ediyorum mağazaya teslim ettiğinde mi başlıyor yoksa yetkili servise teslim edilince mi

Alıntıları Göster
    Servisin eline geçtiğinde başlar aksi taktirde mağaza bunu savsaklayabilir suistimale açık bir durum olur.Ayrıca burada tavsiye ettiğimiz mağazayla kesinlikle muhatap olmayıp zamandan kazanmak açısından direkt servise göndermeniz sonuçta garantili ürün.

• 11 gün geçti hala ürün servis yolunda yazıyor, daha kaç gün böyle olur tahminen? veya yukarda bahsi geçen 20 gün süresi başladı mı yoksa ürün serviste falan deyince mi başlıcak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.