Şimdi Ara

STOK FOTOĞRAFÇILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
19
Favori
42.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde sadece fotoliada var.shutter stock pasaport istiyor degilmi?satislariniz nasil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzfe35

Benimde sadece fotoliada var.shutter stock pasaport istiyor degilmi?satislariniz nasil.

Valla 3.5 ayda işte çok yavaş bir tempo ile ancak 130 foto yükledim. 30 satışım oldu şu ana kadar. Daha çok çalışmam gerek. Tembellik ediyorum :) Çünki son günlerde yüklüyorum, 1 sonraki gün portfolyama ekleniyor ve aynı gün o foto satılıyordu. Böyle 5 kez peşpeşe oldu. Hatta kendimce dalgasını bile yaptım, fırından yeni çıktı, kapıda bekliyor müşteriler sanki, koyuyorum vitrine anında satılıyor falan :)

Bu konuda da şöyle bir fikrim var (elbette hiçbir kanıta dayanmıyor) , herhalde eski üyelerin portföyündeki fotoğraflar belki defalarca kullanılmış olduğundan hani artık çok görünmüş olabileceği için alıcı tarafından daha az cazip duruma düşüyor olabilir. Bu nedenle alıcı yeni yüklenen fotoğraflar içinden ihtiyacına uygun olanları avlıyor olabilir. Tabi daha eski yüklenmiş olan fotoğrafların satılmadığını nerden biliyorum ki :) Belki onlar halen satılıyor da olabilirler. O nedenle bu fikrimin hiçbir sağlam dayanağı yok işte.

ShutterStock pasaport istiyor diye ben de çok yerde okudum ama bu muhabbetten sonra m43turkiye forumunda da konu açmıştım orada 2 arkadaş ehliyet ile üye olabildiklerini söylediler ! Yeni hem de bu olay. Derken bir 3'üncü arkadaşa durumu söyledim, O da pasaportsuz üye olduğunu söyledi. Gerçi ben de pasaport ile olmamıştım !..

• Aynen hocam benimde 2 hafta felan oldu fotolia uyeligim,yaklasik 45 civari cizimim var 38 kere satilmis ilk yukledigimde aliyorlar sonra arkasi gelmiyor:) bazi cizimlerim 2 veya 3 kez indirilmis.bakalim kismet artik..bende ozaman shutter stock ve diger sitelerede bakicam artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün satıldı !..
     STOK FOTOĞRAFÇILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI

Olympus PEN E-PL3 + 40-150 R ile çektiğim bir fotoğraf.
  • Ara-sıra oluyor yine. Tabi portföyümde fotoğraf az şu anda ondan böyle sanırım. Bu sayı ve kalite artar ise satışlar da daha sık ve adetli olacaktır mantıken ?! :)

12mp. m43 sensör-Olympus PEN E-PL3+14-42R II kitlens ile çekildi by Ciddi iyi1i, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 20 Ocak 2017; 18:13:41 >

• postermanya diye bir site var fotoğrafları gönderip satışdan komisyon veriyormuş duyan bilen varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Arkadaşlar Fotolia sitesinde üyeliği ya da daha önce kullanmış olan var mı bu siteyi?
    Bu siteden bir kaç logo indirecem ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    Sitede ki ücret tarifesini anlamadım.Yardımcı olabilecek biri var mı?

fotolia adobe'un, adobe türkiye'den hesap açıp girin aynı görsellere ulaşırsınız. Oradan türkçe ödeme vs. bilgilerini de daha kolay çözersiniz sanırım.
  • Fotolia sitesine üye olan var mı?

Ben siteden bir kaç tane logo indirmeyi düşünüyorum.

Sitede 2 tane farklı fiyat tablosu var.Altta 250 görsel paketinin 1 dolar olduğu yazıyor.Bunu mu satın almam lazım?

• gençler shutterstock tan foto indirmek isteyenleri şuraya alalım ==>https://forum.donanimhaber.com/shutterstock-tan-foto-indirmek-isteyenler-buraya--126660814

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 2 Haziran 2017; 12:9:16 >
  • arkadaşlar telefonuyla çekip foto yükleyen var mı. kaliteli oluyo mu. benim tel galaxy s6 edge. bu telefonla çekilen fotoları kabul ederler mi
  • Merhaba arkadaşlar. Shutterstock.com sitesine referansla üye olma imkanı varmış diye duydum. Bu şekilde üye olduğumuz zaman pasaporta gerek var mı? Yüklediğimiz çalışmaların ne kadar indirildiğini görme, bize referans olan kişinin dışında kendi hesap numaramızı verme imkanımız oluyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar bu referansla üyelik konusunda biraz yardımcı olursa çok memnun olurum. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazılımGrafikAnk -- 21 Haziran 2017; 16:52:58 >
  • Merhaba ödemeleri nasıl alıyorsunuz? Paypal Türkiye'den çekildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Merhaba ödemeleri nasıl alıyorsunuz? Paypal Türkiye'den çekildi.

Posta çeki ve henüz alacak kadar da kazanamadık. Bir umudumuz da o zamana kadar PayPal veya başka bir yol gelir belki.
    Payoneer ve skrill seçenekleri de var ödeme için. Onlarla da ilgilenmedim hiç şu ana kadar. Biriksin biraz. Şöyle okkalı bir ekipman parası birikince bakacağım ödeme işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Posta çeki ve henüz alacak kadar da kazanamadık. Bir umudumuz da o zamana kadar PayPal veya başka bir yol gelir belki.
    Payoneer ve skrill seçenekleri de var ödeme için. Onlarla da ilgilenmedim hiç şu ana kadar. Biriksin biraz. Şöyle okkalı bir ekipman parası birikince bakacağım ödeme işine

Posta çekinde bir de bizim devlet kesmesin

• quote:

quote:

quote:

Keser ise kessin. Köprü yapar, yol yapar yine bize bir şekilde geri döner yani. Gerçi mandıg olarak ben olsam kesmem, kesmediğim gibi de tişfik ederim milletimi bu işe paçayı sıvayanlar çoğalsın diye. Çünki votraf maginezi ve lenzleri hep yurtdışından alınıyor. Yani paracıklar gidiyor milli olaraktan. E bari bunları alan fotraf çekip de hele bir de yurtdışında satabilip de memlekete para kazandırabiliyorlar ise ben olsam işte teşvik yolları bile bulur açarım. 84 milyonluk nüfusta 1 milyon fotoğrafçı olsa, her birisi 1 $'lık satış yapsa 1 milyon us $ girse memlekete !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Eylül 2017; 0:31:3 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keser ise kessin. Köprü yapar, yol yapar yine bize bir şekilde geri döner yani. Gerçi mandıg olarak ben olsam kesmem, kesmediğim gibi de tişfik ederim milletimi bu işe paçayı sıvayanlar çoğalsın diye. Çünki votraf maginezi ve lenzleri hep yurtdışından alınıyor. Yani paracıklar gidiyor milli olaraktan. E bari bunları alan fotraf çekip de hele bir de yurtdışında satabilip de memlekete para kazandırabiliyorlar ise ben olsam işte teşvik yolları bile bulur açarım. 84 milyonluk nüfusta 1 milyon fotoğrafçı olsa, her birisi 1 $'lık satış yapsa 1 milyon us $ girse memlekete !..

Bizim devlet kadar fakir vatandaşının cebine düşkün olan yok. Zenginde sıkıntı yok. Neyse hayırlısı olsun. Bir gün çark tersine döner.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim devlet kadar fakir vatandaşının cebine düşkün olan yok. Zenginde sıkıntı yok. Neyse hayırlısı olsun. Bir gün çark tersine döner.

Yok hocam öyle şey olur mu hiç. Türkiye cennet, benim cennet vatanım, benim cennetten henüz gelmiş tertemiz insanım gibisi var mı hiç ?! Aman sakın tersine mersine dönmesin birşeyler. Yolunmadık 3-5 tüyümüz kaldı Allah canımızı almazdan evvel inşallah onları da yolar bizi geldiğimiz gibi üryan postalarlar tahtalıköye dilerim ki ! Ne güzel dua ettim yahu, amin diyelim.

• durmadan yola devam:)
  • Paypal malum yok posta çeki ile ödeme alabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 29 Ekim 2017; 17:8:58 >
  • Selamlar. Herkese iyi kazançlar.
    Bu getty images'ta tax interview tam olarak nasıl oluyor. detaylı anlatabilirmisiniz. Bir form var w-8bin vergi formu, yazıcı olmadığı için çıktı alamadım. bu formu başka biryerden çıktısını alıp kendim doldursam sonrada fotoğrafını çekip getty images'a göndersem olurmu? Ve başka yapmam gereken bir şey varmı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.