Şimdi Ara

Stone Golem ile ilgili geniş bilgi (Droplari vs..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar 3 günden beri Ezik magemle deli gibi stone golem kesiyorum. İşte izlenimlerim.
    57 levellik 1 mage ile 1 dakika da 3 golem kesiyorum uzaktan ve tsli olarak. Zorluguna gelince, +55 olan her char arkasına healci alarak kesebilir. Eger mage iseniz. SW ye bile ihtiyaç duymadan kolaylıkla kesersiniz. Tabi Flame + ice olmanız SHARD.

Gelelim bu 3 gün içerisinde neler çıkarttıgıma:
    İRON BOW, BARDISH,LARGE BREAKER,WEİGHT HAMMER,VİPER STAFF,+1 CHİTİN, BOL BOL 1920LİK MANA POTU, DANDİK TAKILAR +4 , +5 , +6 STR HP GİBİ, +1 full plateler, priest hacker vb.....

iron bow çıkınca sanki uçuyordum. Hani derler ya insan oglu doyumsuz diye. O fakirlikte full plateleri ve chitinleri satip gidip bus aldım. ve iron bowu +3 yaptim. +4 e basarken yandi. O anda kafama kaynar sular döküldü ama bu bir OYUN yani. Sonradan geçti üzüntüm. takmıyorum bile

Umarım Merak edenlere yararlı bir topic olmuştur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stone Golem'i Tanıyın

Knight Online dünyasında, Stone Golem, yüksek seviyeli bir canavardır ve oyuncular arasında popüler bir farm hedefidir.

Stone Golem'in Özellikleri

• Level: 83
    • Yer:Lorencia Kalesi Harabeleri, Karanlık Şehir
    • Zayıflığı: Ateş

Stone Golem'in Dropları

Stone Golem'i yenmek, çeşitli değerli eşyaları düşürme şansı tanır. Bu droplar şunları içerir:

• Giant Golem Parşömeni: Giant Golem'i çağırmak için kullanılır.
    • Stone Golem Kesesi: İçinde çeşitli eşyalar içerebilir, örneğin:
      • Altın
      • İksir
      • Maden
    • Nadir Eşyalar: Düşük bir ihtimalle nadir eşyalar da düşürebilir.

Stone Golem Farmı

Stone Golem'i farm etmek, oyuncuların deneyim puanı ve eşya kazanmak için kullandığı bir yöntemdir. Efektif bir farm için şunları göz önünde bulundurmalısın:

• Ateş elementli silahlar ve büyüler kullanmak.
    • Toplu halde farm yapmak, daha yüksek drop şansı sağlar.
    • Loot scroll'ları kullanarak drop oranlarını artırmak.

Sonuç

Stone Golem, Knight Online'da güçlü bir canavar olup, değerli droplar elde etmek için oyuncular tarafından sıklıkla farm edilir. Uygun hazırlık ve stratejilerle, Stone Golem'den maksimum faydayı sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eyw
  • ib i satsaydın yaw
  • önceden eziq leri golem koxp a goturuduk cikken orada kasılırdık
    herşey dusuo :D manyack bı hayvan bi ark a mp recvery large ve pike ve bi tane tokman cıktı (cıft el 75 atack :D )
  • saol yararlı topic
  • iron bow gtimiş ben olsam üzülürdüm ama tabikide bir oyunbende kesmeye başliyim ya
  • o zaman ben butun gun keseyım su meretlerden yav ıyı ıtem cıkıyor

yada ıb zaman zaman cıkıyordur sana denk gelmıstır her zaman cıkacagını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif

o zaman ben butun gun keseyım su meretlerden yav ıyı ıtem cıkıyor

yada ıb zaman zaman cıkıyordur sana denk gelmıstır her zaman cıkacagını sanmıyorum

3 günde 1 tane. 1 3 gün daha keserim ama bu sefer çıkarsa direk satacam ezikler ve premiumsuzlara göre upgrade basmak mantıksızdı ama şansımı denemiştim. Neyse Cevap ve yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

quote:

Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif

o zaman ben butun gun keseyım su meretlerden yav ıyı ıtem cıkıyor

3 günde 1 tane. 1 3 gün daha keserim ama bu sefer çıkarsa direk satacam ezikler ve premiumsuzlara göre upgrade basmak mantıksızdı ama şansımı denemiştim. Neyse Cevap ve yorumlarınız için teşekkürler.

inş cıkarırsın ama ben pek cıkacagını sanmıyorum

• bende bi kere civciv açmıstım beramusta sağlam bi golem partysi buldum beni aldılar adamların invertory dolmus bütün herşey bana geliodu ve 3 saatin sonunda Ib yi dşürdüm party çift slottu giant ve stone şans:D
  • bazen drop takılıp aynı itemi 2 3 defa ard arda düşüyo

bizede ib de olmuştu 4 tane arka arkaya düşmüştü
  • bence olayı abartmışsın yaw ben 43 lvl li magemle yanıma bi glacier mage alarak sw li kesiyordum
  • Eh yararlı topiC
  • quote:

Orjinalden alıntı: roguemaster

bazen drop takılıp aynı itemi 2 3 defa ard arda düşüyo

bizede ib de olmuştu 4 tane arka arkaya düşmüştü

görmeden inanmam
  • bi eskiden eslant 40 + iken bnm mage wardı 57 Flame kagıtları tmm 35 hariç arkta glacier 51 di 2 kişi dm kesioduk tsli olarak biraz sürüyodu ama kutuyu açarken çok zevk alıyodumbide dark stoneden elxir staff çıkıyo oda kolay ölüyo
  • ib düşse de fazla bişe yaramazx ki bea kaç para etcek ib?2gb yada 3 g o paradanda ancak bus parası olur 3 tane ib düşürüceksin ki ticarete atılasıun
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

bence olayı abartmışsın yaw ben 43 lvl li magemle yanıma bi glacier mage alarak sw li kesiyordum

olayı abartma degil arkadaşım, ona bakarsan 25 level ezik koxpcuyla giant golem bile kesersin. Önemli olan Seri kesmek. Edenaya gel ve gör ne kadar seri kestigimi 43 levelde iken kesemezsin demiyorum. iceysen garanti kesersin ama seri olmaz goçum, ben belki 3 günde zaten akşamları oynayamıyorum en az 2000 civari kesmişimdir umarım anlamışsındır. Abartma degil yani. 43 leveldeki bir charla 57-58 level bir chari bir tutamazsın. Zaten magenin skilleri 51den sonra iş görüyo bunu da unutma.

• quote:

Orjinalden alıntı: temo

ib düşse de fazla bişe yaramazx ki bea kaç para etcek ib?2gb yada 3 g o paradanda ancak bus parası olur 3 tane ib düşürüceksin ki ticarete atılasıun

Hiç yoktan iyidir
  • up pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

up pls

nedeni ne :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.