Şimdi Ara

stop lambasına çorap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLik15

quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLik15

arKaDaŞım..BnDe doqaN L waR.stopLara çorap qzL qiTTi.faKat şöyle 1 sorunum waR..StoPLaR iÇeRDen ciVataLı oLmadıqı için toRaBı taKaRKen meCBuRen civaTaLaRı stoba takarken çorap kaçıyo :D...şimdi stopu komple söktüm öyle taktım çorabı 1 aydır duruyo bi sorun olmadı..şimdi sanayide fln uqraşmaya deqmez 1 çorap için kanqoolar nasıldır bilmem ama. tempa olsun palio olsun meqane olsun bunların stopları içten olduqu için 1 ayarlı civata ile kolayca sökülebiliyor.illa stoba çorap çekicem diyosan cezası war.yok deqil bunuda aklında bulundur derim..koyu renk film çekebilirsin mesela.ama çorap kdr iyi olmaz..bnm şuan çorap war we çok şahane durdu doqaNDa..umarım yaparsın :)

Bu nasıl bir yazıdır böyle, 2.ci cümlede pes ettim.

Sen oKu diYe yazmadım ztn karDeşim..aRkaDaŞa yaRDım oLSun DiYe..KimSe açTıqı konuyla ilgili bi yardımda bulunmamış malesef..herkes alay konusu etmiş..arkadasın bizden istedigi stopları nasıl sökecegi...bende bazı araçlarda stoplar dışarıdan civatalı oldugu için çorabı takarken kaçıyor sorun yaşarsın dedim..bazı araçlardada dışarıda civata olmaz içten ayarlı civata ile stop sökülür eger böyleyse sökmede hem sorun yaşamassın hemde çorap güzel durur dedim..

İyi de hocam arkadaş başlığı 20 Temmuz 2007; 6:49:30'da açmış,son mesaj da 27 Temmuz 2007; 2:35:53'da gelmiş.Neredeyse 3senelik bir olay o zamana kadar kaç çorap değiştirmiştir o stoplar.

Bir de bazı harfleri büyük yazmışsınız bunları birşeştirince isim falan mı çıkıyor ortaya akrostiş şiir gibi?

Ben aceleden tarihe baktıgımmı var..girdim baktım yardım edelim dedik alay konusu olduk işe bak

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

O değil de stoplara çorap nasıl oluyor yahu ben hiç duymadım,resim var mı

...böYLe bişey

stop lambasına çorap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeLanKoLik15 -- 29 Nisan 2010; 11:32:15 >
  • Arkadaşlar sağolun valla son zamanlarda hiç bu kadar keyifli bir konu okumamıştım.
  • Sen sağol kardesim
  • MeLanKoLik15
    Arkadaşım bilgilendirmen için çok teşekür ederm.Ama maalesef herkes senin gibi bu foruma yardım etmek bilgilerini paylaşmak için girmiyor.Laf olsun torba dolsun yorumlar yapıp kendilerince eğleniyolar işte.Neyse onları kendi hallerine bırakmakta fayda var.
    Tekrardan teşekkrler.
  • stoplara çorap ... ne alaka ya?
  • ben görüntü + görüş kısıtlaması olmaması açısından her zaman fileli çorap öneririm.

stop lambasına çorap
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

ben görüntü + görüş kısıtlaması olmaması açısından her zaman fileli çorap öneririm.

stop lambasına çorap

usta bunun fetişi falan cıkmasın böyle arabanın stoplarını koklarken falan yakalamayalım
  • valla gülü seven dikenine katlanır üzerine fare yapıştıcısı süreceksin ki koklayan da dilleyen de yapışıp kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 6 Mayıs 2010; 11:05:19 >
  • Çok eski bir konu,ayrıca gidişatıda hayırlı değil...

Kilitlendi...

Konu arka stoplar nasıl açılır şeklinde tekrar açılabilir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.