Şimdi Ara

stop lambasına çorap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aRm

Bu siyaha boyama işleminden sonra stopların aydınlatmasında azalma oluyor mu ?

haliyle biraz azalma oluyor;ama görünüm gayet başarılı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım , birşey daha sorucam stoplara film çekiyorlarmış.O nasıl sonuç veriyor acaba bir bilgin var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım , birşey daha sorucam stoplara film çekiyorlarmış.O nasıl sonuç veriyor acaba bir bilgin var mı?

tabi ki sorabilirsin.
    evet film çekiliyor,hatta kendim de çektim.
    turuncu olan sinyal grubunu ve beyaz olan geri lamba grubunu ince siyah filmi boyutlarını keserek yapıştırmıştım.
    gayet te güzel olmuştu stop grubu(kırmızı-siyah olmuştu)

ama 1-1.5 sene filan üstünde kalınca zor sökülüyor
    güneşten ve diğer hava koşullarından dolayı.

• yaw napıonus öle arabaya

• Tuning sekteründe gelinen son nokta

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

kusura bakmayın abiler tam hamzo işi güzelim araçlarınıza kıymayın adamlar görünsün fren yaptığınızda farınız açıkken diye stop lambası koymuş çorap geçirip ışık debisini düşürüyorsunuz, sonra arkadan çarpan suçlu oluyor.... Ben trafik polisi olsam gördüğüm yerde cezayaı basar iflağını keserdim her gördüğümde.. Trafik oyun alanımız değil..

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: baba-sultan

quote:

Orjinalden alıntı: zngeren67

pardon yaaa sanırım esprinin içine ettim..
    jeton paraşütlü de :D

quote:

Orjinalden alıntı: baba-sultan

quote:

Orjinalden alıntı: zngeren67

ben zonguldakta gördüm bir kaç tane. sütyen ön kaput için deil mi..ben arka stoplara çorap geçirecem..
    onlar arka stoplar için mi olmuyo dediler..
    quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

adamım kangollara corap giydirme olmuyormuş,servisle goruştum sütyen takın diyolar

valla benimde hiç güleceğim yoktu

:)
    diyecek fazla bişey kalmıyo...
    ama sen ne corap ne südyen hepsini boşver hocam
    stopları cıkar artık moda şeffaf lıkdan yana direk ampuller gorunsun

• yaaaa bunun bi resmi falan varmı nette aradım ama bulamadammm

rica etsem biri çoraplı stop resmi koyabilirmi nasıl oluyoo merak ettim

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 26 Temmuz 2007; 17:54:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Tuning sekteründe gelinen son nokta

duruma bak yaw

• Yaa kardeş salla çorap olayını yaa bak sonra corabımın teli kaçtı diye üzülürsün bida değiştirirsin görüyoz öle araçları çorap bi tel kaçırıyo ortadan kabak çiçeği gibi açılıyo acayip mal bi görüntü oluyor...Ben aracımın farlarını boyatmıştım siyaha acayip güzel olmuştu gündüzleri görünmüyodu tabi ne fren ne sinyal geceleride pek ii olmuyodu aslında ama sonradan boyayı açtırdım biraz macun yardımıyla ve 10 numara oldu tabi eskidendi artık bi arkadaşın dediği gibi şeffaf stoplar moda öle bişi düşün derim siyah zeminli olmadı boyat yani

+ Çorap yada film aydınlatmayı pek fazla zayıflatmaz aracın far ampüllerinde sorun vardır sonuçta çorap yani veyahut film filmli bi cama araç içinden aydınlat bak dışardan nasıl görünüyo

• arKaDaŞım..BnDe doqaN L waR.stopLara çorap qzL qiTTi.faKat şöyle 1 sorunum waR..StoPLaR iÇeRDen ciVataLı oLmadıqı için toRaBı taKaRKen meCBuRen civaTaLaRı stoba takarken çorap kaçıyo :D...şimdi stopu komple söktüm öyle taktım çorabı 1 aydır duruyo bi sorun olmadı..şimdi sanayide fln uqraşmaya deqmez 1 çorap için kanqoolar nasıldır bilmem ama. tempa olsun palio olsun meqane olsun bunların stopları içten olduqu için 1 ayarlı civata ile kolayca sökülebiliyor.illa stoba çorap çekicem diyosan cezası war.yok deqil bunuda aklında bulundur derim..koyu renk film çekebilirsin mesela.ama çorap kdr iyi olmaz..bnm şuan çorap war we çok şahane durdu doqaNDa..umarım yaparsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLik15

arKaDaŞım..BnDe doqaN L waR.stopLara çorap qzL qiTTi.faKat şöyle 1 sorunum waR..StoPLaR iÇeRDen ciVataLı oLmadıqı için toRaBı taKaRKen meCBuRen civaTaLaRı stoba takarken çorap kaçıyo :D...şimdi stopu komple söktüm öyle taktım çorabı 1 aydır duruyo bi sorun olmadı..şimdi sanayide fln uqraşmaya deqmez 1 çorap için kanqoolar nasıldır bilmem ama. tempa olsun palio olsun meqane olsun bunların stopları içten olduqu için 1 ayarlı civata ile kolayca sökülebiliyor.illa stoba çorap çekicem diyosan cezası war.yok deqil bunuda aklında bulundur derim..koyu renk film çekebilirsin mesela.ama çorap kdr iyi olmaz..bnm şuan çorap war we çok şahane durdu doqaNDa..umarım yaparsın :)

Bu nasıl bir yazıdır böyle, 2.ci cümlede pes ettim.

• Eski aracımın çoraplıyken ki fotoğrafı;

stop lambasına çorap
  • quote:

arKaDaŞım..BnDe doqaN L waR.stopLara çorap qzL qiTTi.faKat şöyle 1 sorunum waR..StoPLaR iÇeRDen ciVataLı oLmadıqı için toRaBı taKaRKen meCBuRen civaTaLaRı stoba takarken çorap kaçıyo :D...şimdi stopu komple söktüm öyle taktım çorabı 1 aydır duruyo bi sorun olmadı..şimdi sanayide fln uqraşmaya deqmez 1 çorap için kanqoolar nasıldır bilmem ama. tempa olsun palio olsun meqane olsun bunların stopları içten olduqu için 1 ayarlı civata ile kolayca sökülebiliyor.illa stoba çorap çekicem diyosan cezası war.yok deqil bunuda aklında bulundur derim..koyu renk film çekebilirsin mesela.ama çorap kdr iyi olmaz..bnm şuan çorap war we çok şahane durdu doqaNDa..umarım yaparsın :)

3senelik hort,pes ya

• quote:

Ne diyorsun.

• Hay Allah bunu hortlatandan razı olsun. Canım sıkkındı , açıldım biraz.
    Yalnız yukarıdaki mesajı çözmek için Enigma'dan geçirmek lazım. Ben de bir iki duble atayım diyordum ama millet olmuş bile...
  • a ve b sutunlarınada jartiyer öneririm daha sexy gözükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frv_ua -- 28 Nisan 2010; 23:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

Sen oKu diYe yazmadım ztn karDeşim..aRkaDaŞa yaRDım oLSun DiYe..KimSe açTıqı konuyla ilgili bi yardımda bulunmamış malesef..herkes alay konusu etmiş..arkadasın bizden istedigi stopları nasıl sökecegi...bende bazı araçlarda stoplar dışarıdan civatalı oldugu için çorabı takarken kaçıyor sorun yaşarsın dedim..bazı araçlardada dışarıda civata olmaz içten ayarlı civata ile stop sökülür eger böyleyse sökmede hem sorun yaşamassın hemde çorap güzel durur dedim..

stop lambasına çorap

• O değil de stoplara çorap nasıl oluyor yahu ben hiç duymadım,resim var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

Sen oKu diYe yazmadım ztn karDeşim..aRkaDaŞa yaRDım oLSun DiYe..KimSe açTıqı konuyla ilgili bi yardımda bulunmamış malesef..herkes alay konusu etmiş..arkadasın bizden istedigi stopları nasıl sökecegi...bende bazı araçlarda stoplar dışarıdan civatalı oldugu için çorabı takarken kaçıyor sorun yaşarsın dedim..bazı araçlardada dışarıda civata olmaz içten ayarlı civata ile stop sökülür eger böyleyse sökmede hem sorun yaşamassın hemde çorap güzel durur dedim..

İyi de hocam arkadaş başlığı 20 Temmuz 2007; 6:49:30'da açmış,son mesaj da 27 Temmuz 2007; 2:35:53'da gelmiş.Neredeyse 3senelik bir olay o zamana kadar kaç çorap değiştirmiştir o stoplar.

Bir de bazı harfleri büyük yazmışsınız bunları birşeştirince isim falan mı çıkıyor ortaya akrostiş şiir gibi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.