Şimdi Ara

Stormscale Horde Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stormscale serverında horde guild arıyorum. Oyunu tot ilk çıktığı zamanlarda bırakmıştım tekrardan döndüm gear toparlamaya çalıştığım prot warriorum var şu anda 523ilvl. Raid tecrübelerim tbc zamanı bt clear sunwell gelmeden bırakmıştım oyunu. wotlk'da hiç oynamadım. Catac firelands clear. Mop'da ise terrace clear Soo'ı flex olarak bitirdim şimdiye kadar.
    WoD'da aktif olarak raid yapmayı düşünüyorum Mop içinse en azından content sonunu WoD gelmeden görebileceğim bir guild arıyorum. Türk guildlerinde şimdiye kadar hiç oynamadım, türk guildi olmak zorunda değil ama olursa da hayır demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevkal1 -- 8 Eylül 2014; 1:06:47 >

• Bu kadar sık oyun birakan biri bence zor guild bulur.
  • Stormscale pvp serverı: orda raid yapan türk guilde yok, aslında pek raid yapanda yok, pvp yapmaktan sıkılan bir kaç grubun dışında. iki tane türk pvp guildi var ve ikiside çok aktif değiller.

Raid yapacaksan pve serverı düşünmelisin. ilgini çekerse Silvermoon da (ALLY) aktif bir Türk guildimiz var:http://forum.donanimhaber.com/m_95552300/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.