Şimdi Ara

STR.BOW=cold mu? light mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHN STR BOWMAN kasıyorum. farm yapıyorum full.

90/PEC-90/FİRE-90/COLD-30/LİGHT yapmaya karar vvermiştim ama şimdi kararsız kaldım

cold yerine light mı yapsam sizin görüşleriniz nelerdir.?

cold yaparsam + ve - leri neler olur , light yaparsam + vs -leri neler olur.
    geniş bir şekilde açıklaya bilirmsiiniz çok kararsızım şuan napacağımla ilgili.
    charın pvp de veya fortess war larda çok iyi olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 26 Ocak 2009; 14:00:26 >

• 90 cold yapman senin için çok daha avantajlı olur. coldun 90 da getirisi lighttan çok daha fazla. şu an cold/light 60 bowman charım var. keşke 100k daha sp kasıp cold 90 yapsaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

90 cold yapman senin için çok daha avantajlı olur. coldun 90 da getirisi lighttan çok daha fazla. şu an cold/light 60 bowman charım var. keşke 100k daha sp kasıp cold 90 yapsaydım diyorum.
    teşekürler
    daha yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

teşekürler
    daha yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Light 90 lvl yaparsan hızlı koşarsın+ parry ratio artar vede çok az vuruşun artar.

Cold 90 yaparsan +264 phy def (neredeyse sun setin var gibi defans sağlar)verir.Hızlı koşmayı para ile alabilirsin coldun verdiği defansta lightın verdiği parry ratiodan çok daha fazla işine yarar + olarak snow shield zor durumlarda hayatını kurtarabilir.

Cold 90 yapıp garment giymeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Light 90 lvl yaparsan hızlı koşarsın+ parry ratio artar vede çok az vuruşun artar.

Cold 90 yaparsan +264 phy def (neredeyse sun setin var gibi defans sağlar)verir.Hızlı koşmayı para ile alabilirsin coldun verdiği defansta lightın verdiği parry ratiodan çok daha fazla işine yarar + olarak snow shield zor durumlarda hayatını kurtarabilir.

Cold 90 yapıp garment giymeni öneririm.

Alıntıları Göster
    eyw çok saolun
    cold yapıyorum.

• FİRE-COLD-PAC 90 !!!!!! LİGTHI 30 YAPMA EĞER 90 LVLSEN ... 100 LvLe sakla Derim............
  • CoLd= Rakibini cok yavaşlatırsın magic olarak atagı fazla artırmaz ama sen bowcu oldugun için pwpde cok ii olur. Çünkü çogu player pill almayı fazla ilgilenmiyor.Ama awrupa carlarda etki fazla etmez holy spell olgu için ... Ice wall denen bi dalga war colda etrafın buzla cevrilio we sana phy wuran(özellikle rogue) kişiler cok işe yarar.

LiqhT= Magic atagını artırır daha fazla wurursun .Yandaki kişiye seker bu da forrest we ewentte etkili olur . ama seni koruma ws. yapamaz.

Ben Light tercih ederdim cold sade durduruo ıce wall 30 lwl dede gelio xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaelilee -- 26 Ocak 2009; 17:38:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelilee

CoLd= Rakibini cok yavaşlatırsın magic olarak atagı fazla artırmaz ama sen bowcu oldugun için pwpde cok ii olur. Çünkü çogu player pill almayı fazla ilgilenmiyor.Ama awrupa carlarda etki fazla etmez holy spell olgu için ... Ice wall denen bi dalga war colda etrafın buzla cevrilio we sana phy wuran(özellikle rogue) kişiler cok işe yarar.

LiqhT= Magic atagını artırır daha fazla wurursun .Yandaki kişiye seker bu da forrest we ewentte etkili olur . ama seni koruma ws. yapamaz.

Ben Light tercih ederdim cold sade durduruo ıce wall 30 lwl dede gelio xD
    Str bir char ın Cold'a ihtiyacı yoktur.. Tabii kullanan oynamasını biliyorsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Alıntıları Göster
    Bence Cold.Setinde garment Ben olsam şahsen böyle yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forsaken35

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için çok teşekürler codl yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forsaken35

Alıntıları Göster
    Sen bence birşey yapma kapat direk charı, hala coldmu lightmi tartısmaları yapılıyor.. hadi ingiliceniz olmayabilir anladım.. sizleri yönlendiren forumlarda char yapılandırmaları var (türkce). bunlarıdamı okumuyosunuz.. STR BOW char diyosunuz.. pehhh! str bir char için ideal imbue skili fire'dır! phy atack ve mag dfns verir.. str chara en cok lazım olan şeylerdir! cold yaptınız diyelim vurusunuz düşük olucak, gerceği sizdeki düşünce adamı dondurmak... tabi karsınızdaki kişiyide kendiniz gibi zannediyosunuz,, donucak... donar bekleyin... 90 olupta donan char cok nadir.. Lightmi yapıcaksınız.. Colddan yine iyidir.. en azından impue skilli parri ratio'yu düşürür.. ama dediğim gibi STR bir char için en ideali Fire skilinin 90 olmasıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Sen bence birşey yapma kapat direk charı, hala coldmu lightmi tartısmaları yapılıyor.. hadi ingiliceniz olmayabilir anladım.. sizleri yönlendiren forumlarda char yapılandırmaları var (türkce). bunlarıdamı okumuyosunuz.. STR BOW char diyosunuz.. pehhh! str bir char için ideal imbue skili fire'dır! phy atack ve mag dfns verir.. str chara en cok lazım olan şeylerdir! cold yaptınız diyelim vurusunuz düşük olucak, gerceği sizdeki düşünce adamı dondurmak... tabi karsınızdaki kişiyide kendiniz gibi zannediyosunuz,, donucak... donar bekleyin... 90 olupta donan char cok nadir.. Lightmi yapıcaksınız.. Colddan yine iyidir.. en azından impue skilli parri ratio'yu düşürür.. ama dediğim gibi STR bir char için en ideali Fire skilinin 90 olmasıdır...

Alıntıları Göster
    @aragorn_mc

kardeş zaten ben FİRE ım fire imbue kullanıyorum

yazdığımı okursan iyi olur gelmişsin buraya ne yazıyorsun.
    ben bütün konuları takip ediyorum bow konularınıda okudum ama bir daha konu açmak istedim çok kararsız kaldığım için bazıları light demiş bazıları cold iyidir vs.
    beyenmiyorsan okumak veya birşey yazmak zorunda deilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

@aragorn_mc

kardeş zaten ben FİRE ım fire imbue kullanıyorum

yazdığımı okursan iyi olur gelmişsin buraya ne yazıyorsun.
    ben bütün konuları takip ediyorum bow konularınıda okudum ama bir daha konu açmak istedim çok kararsız kaldığım için bazıları light demiş bazıları cold iyidir vs.
    beyenmiyorsan okumak veya birşey yazmak zorunda deilsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bunu oynama ile alakası yok bowda defans yok cold açmalı sonuçta blader değil bu phy buffunu bassın yada yatır batır yapsın sadecde kombo yeterli olmuo.

• aragorn

sen GM misin yaw ne böyle oyunun kitabını yazdımışsın ama alan yok. Milleti aşalıcagına ukala ukala konuşmayı kes başlıga göre yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelilee

aragorn

sen GM misin yaw ne böyle oyunun kitabını yazdımışsın ama alan yok. Milleti aşalıcagına ukala ukala konuşmayı kes başlıga göre yorum yap.
    90pacheon/fire/cold 30 light standart bu fantezi yapma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

quote:

Alıntıları Göster
    Fire : 90
    Pacheon : 90
    Cold : 68
    Light : 52 öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdincTuran

Fire : 90
    Pacheon : 90
    Cold : 68
    Light : 52 öneririm

Alıntıları Göster
    ben de bi şeyler çiziktireyim dedim;

archer'ım. 90 cold kullandım, 90 force kullandım ve 78'e kadar da light kullanmıştım.

Pacheon: 90
    Fire: 90
    Cold: 90
    Light: 30
    yaparsan;

- Tek elbise seçeneğin garment olacak ve fazladan 264 phy defansın olacak. bu 264 phy defans hiç de sun giyme etkisi yaratmaz onu söliiim
    - Kasarken oldukça kullanışlı olur, ne de olsa elindeki cold imbue yavaşlatır ve dondurur.
    - Bu yavaşlatma ve dondurma işini pvp'de unut. full alchemy bir char'ı burn, freeze, poison ya da zombie effectine sokman imkansız
    - O koşma scroll'una gidecek paralar resmen servet oluşturur haberin olsun
    - Birden dibinde biten bir blader'dan kaçamazsın; ha bire düş-kalk moduna girince el mahkum ... gardiyan ölürsün sonunda
    - Ortalıkta kendini gere gere bir tank edası ile rahatça dolaşabilirsin. eline kalkanı alıp, sonuw shield'ı da açınca elinde sun olan adam bile zor yıkar seni
    - Başkaları ne düşünür bilmem; ama cold defans buff'u oldukça göze hitap ediyor.
    - Bossvari canavarlarda hisse sahibi olman da zor

peki; cold yerine light'ı 90 lvl yapsan, yani;

Light: 90
    Cold: 30
    yaparsan;

- Ağırlık garment'de olmak üzere, zaman zaman protector da giysen çok sorun olmaz
    - Kasarken bence cold'dan daha kullanışlı (etrafta pt canavar yoksa tabi); bir kaç canavarı aynı anda üstüne çekmiş olursun
    - Light imbue'nin pvp'de hiç işi olmaz; çünkü karşındaki adam full alchemy
    - Kendi koşma buff'un var, hem de %77. her kasmaya gidip gelişinde paran yavaş yavaş artacaktır
    - Dibine kadar gelen adamkardan anında kaçabilirsin. ghost walk buff'u ile kendini 1 saniye içerisinde 20 küsür metre uzağa götürebilirsin; uzun menzil odaklı bir char için bu durum hastaya yatak ayarındadır
    - Eline kalkan da alsan, 30 lvl'lik cold'dan snow shield'da açsan, öle kolay kolay tanklık yapamazsın. ağlatırlar,
    ama gücün konusunda karşındakini tedirgin edebilirsin
    - Light mastery fazla göze hitap etmez; ama birisi karakterine tıklayıp da o üç adet yeşilimsi tonda buff'u görünce "vay be adam amma kasmış haa" şeklinde bir etki yaratır
    - Bossvari canavarları elinden alabilecek nerdeyse yok

umarım bu konuya bakış açını biraz daha genişletir. ben "şunu tercih et" demiyorum, her şekilde kullandım, her şekilde de artı ve eksilerinin farkındayım ve bildiklerimi de sunuyorum. geriye kalan tek şey seçim yapmak

iii oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

ben de bi şeyler çiziktireyim dedim;

archer'ım. 90 cold kullandım, 90 force kullandım ve 78'e kadar da light kullanmıştım.

Cold: 90
    Light: 30
    yaparsan;

- Tek elbise seçeneğin garment olacak ve fazladan 264 phy defansın olacak. bu 264 phy defans hiç de sun giyme etkisi yaratmaz onu söliiim
    - Kasarken oldukça kullanışlı olur, ne de olsa elindeki cold imbue yavaşlatır ve dondurur.
    - Bu yavaşlatma ve dondurma işini pvp'de unut. full alchemy bir char'ı burn, freeze, poison ya da zombie effectine sokman imkansız
    - O koşma scroll'una gidecek paralar resmen servet oluşturur haberin olsun
    - Birden dibinde biten bir blader'dan kaçamazsın; ha bire düş-kalk moduna girince el mahkum ... gardiyan ölürsün sonunda
    - Ortalıkta kendini gere gere bir tank edası ile rahatça dolaşabilirsin. eline kalkanı alıp, sonuw shield'ı da açınca elinde sun olan adam bile zor yıkar seni
    - Başkaları ne düşünür bilmem; ama cold defans buff'u oldukça göze hitap ediyor.
    - Bossvari canavarlarda hisse sahibi olman da zor

peki; cold yerine light'ı 90 lvl yapsan, yani;

Light: 90
    Cold: 30
    yaparsan;

- Ağırlık garment'de olmak üzere, zaman zaman protector da giysen çok sorun olmaz
    - Kasarken bence cold'dan daha kullanışlı (etrafta pt canavar yoksa tabi); bir kaç canavarı aynı anda üstüne çekmiş olursun
    - Light imbue'nin pvp'de hiç işi olmaz; çünkü karşındaki adam full alchemy
    - Kendi koşma buff'un var, hem de %77. her kasmaya gidip gelişinde paran yavaş yavaş artacaktır
    - Dibine kadar gelen adamkardan anında kaçabilirsin. ghost walk buff'u ile kendini 1 saniye içerisinde 20 küsür metre uzağa götürebilirsin; uzun menzil odaklı bir char için bu durum hastaya yatak ayarındadır
    - Eline kalkan da alsan, 30 lvl'lik cold'dan snow shield'da açsan, öle kolay kolay tanklık yapamazsın. ağlatırlar,
    ama gücün konusunda karşındakini tedirgin edebilirsin
    - Light mastery fazla göze hitap etmez; ama birisi karakterine tıklayıp da o üç adet yeşilimsi tonda buff'u görünce "vay be adam amma kasmış haa" şeklinde bir etki yaratır
    - Bossvari canavarları elinden alabilecek nerdeyse yok

umarım bu konuya bakış açını biraz daha genişletir. ben "şunu tercih et" demiyorum, her şekilde kullandım, her şekilde de artı ve eksilerinin farkındayım ve bildiklerimi de sunuyorum. geriye kalan tek şey seçim yapmak

iii oyunlar

Alıntıları Göster
    Çoğu arkadaş yanlış anlamış el yakma fire olucak biz yan build olarak tartışıyoruz cold el yakmayı filan nereden çıkardınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Çoğu arkadaş yanlış anlamış el yakma fire olucak biz yan build olarak tartışıyoruz cold el yakmayı filan nereden çıkardınız.

Alıntıları Göster
    o zaman cold yap cold
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.