Şimdi Ara

Strange Festive Frontier Justice Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün bir kutu açayım dedim ve şansıma Strange Festive Frontier Justice çıktı.Bu item ne kadara satılıyor bilgisi olan var mı?

• daha çok yeni.. stabil fiyatı yok

10 key civarı olur galiba.. ama çabuk sat.. millet deli gibi winter kutularını açıyor
  • Yardımın için teşekkürler.Clean All Father,Strange Grenade Launcher ve Strange Diamond Botkiller Minigun karşılığında sattım.
  • yine aynı şey yaşanır mı bilmem ama geçen senenin strange festive'leri 2 buds'a gidiyordu. saklasan daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

yine aynı şey yaşanır mı bilmem ama geçen senenin strange festive'leri 2 buds'a gidiyordu. saklasan daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Bir tane daha açmayı düşünüyorum,eğer ondan da strange festive çıkarsa saklarım.Bilgilendirdiğin için teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

yine aynı şey yaşanır mı bilmem ama geçen senenin strange festive'leri 2 buds'a gidiyordu. saklasan daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

millet deli gibi kutu açıyor.. geçen seneye göre oynayan kişi sayısı çok arttı... millet artık canlandı.. ne zaman yeni kutu eklense oyna abartı sayıda açılıyor..

ayrıca steam market açılınca anahtar ve kutulara ulaşmak çok daha kolaylaştı.

normal festivelerin çoğu 1-3 ref şu an.. sayısı çok fazla olduğundan

tabiki strangeler çok az ve 3 ocakta kutular oyundan çıkacak... ocakta sonu fiyatlar yükselebilir

geçen seneki gibi 2 budslara çıkacak olan strange festive olacağını zannetmiyorum. sandvich - huntsman- grenade belki yüksek fiyatlara çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 22 Aralık 2012; 18:59:25 >

• 1- değeri 5 key civarı
    2- güzel fiyata satmışsın
    3- bu seneki festiveler ortalığın canına okuyan tarzdan. örneğin strange huntsman %50 fiyat kaybederken strange grenada 7-8 keyden 1-2 keya ralığına geriledi
    3- bu seneki festivelerden en çok değerlenecek 2 adet item var.bunun sebebi bu itemlerin henüz ilk kez strangelerinin çıkıyor olması (normal strangelerinin çıkması biraz daha zaman alacaktır) , ve festive olarak şu an (tahminlerim doğru gidiyor) tahminlerime göre bu iki eşyanın sayısı dğier festive strange olan yeni eşyalardan daha az olacak.yatırım amaçlı alınıp kenara konula bilir. bu eşyalar s.f. sandwich ile s.f. buff banner. özellikle sandwich sonradan oldukça büyük fiyat artışı yaşayacaktır.
    geçen yılda buna benzer oldu ilk festive strangeler açıldığında budslara gitti sonra taneleri bir kaç keye düştü (s.f. bat hariç) s.f bat fiyat kaybetmemişti açıkcası arttıda.ben 2 keyden festive strange sniper almıştım. şuan kaça gittiğini biliyorsunuz.
    4- olan salvaged crate eşyalarına oldu hemen hepsi %50 fiyat kaybettiler. almak isteyenler için büyük bir fırsat.hala vaktiniz varken strange sapper, strange widowmaker gibi ürünlerden alın.

• banada normal festive frontier of justice çıktı şansıma tüküreyim :( elimzde kalmasa bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.