Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Hafta sürmedi diziyi bitirmem çok sağlam bir dizi olmuş.
    İlk sezon 8 bölümdü. 2.sezonda imdb'de Temmuz diye gösteriliyor ama resmi bir açıklama yok sanırım.
    Acaba izlesem mi diye düşünen biri varsa hiç zaman kaybetmesin derim.
  • Güzel bir dizi yapmışlar,mistik bir tadı var.Bence izleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon için sabırsızlanıyorum.Bu arada 2. Sezon ne zaman çıkacak?
  • Dizi güzeldi beğendim. Ana karakterler çocuk olduğu için başlangıçta endişe duymuştum ama çocukların da oyunculuk performansları oldukça iyiydi ve ergence davranışlar görmedik. Özellikle Eleven ve Dustin karakterlerini çok beğendim.

Herhangi bir diziye başlamak isteyenlere bir tavsiyem olacak. Birçok yabancı diziye başlamış bir kısmını bitirmiş bir kısmını yarım bırakmış bir kısmına ise devam etmemiş bir izleyiciyim. Hemen hemen her dizinin ilk birkaç bölümü izleyicileri kolay kolay sarmaz. Zira hem biz hikayeye yabancıyızdır hem de hikaye zaten yeni yeni şekillenmektedir. O nedenle birkaç bölüm izleyip bir dizi hakkında hüküm vermeyin. Dizinin sezonluk bölüm sayısı azsa, 8 10 gibi, o sezonu bitirmeye çalışın. Ve ondan sonra hüküm verin.

Ve son olarak Netflix ve HBO dizi sektöründe adeta çığır açmış durumdalar. Bu iki kanalın da izlediğim her dizisi diğer dizilerin oldukça üzerinde.

• Hem yüksek puan almış hem de çoğu yorumda övülmüş diye izledim. İlk 6 bölümü bitirmem 2 ayımı aldı. Ara vere vere izleyebildim. Belki finali güzeldir diye sevmesem de sonuna kadar gittim ve diziyi bitirdim.

Sinematik olarak harikaydı, orasına 10 puan verebilirim. Ama konu ve konunun işleyişi çok kötüydü. O kadar insanı derinden sarsacak olay olmasına rağmen yine de aynı evde oturmaya devam ediyorlar. Karizmasından ödün vermeden Eleven'ı zorlu "görev"lere yollayan Dr. Brenner (Papa), bi Şef'in lafına tamam diyor. Bulunduğu seviyeye rağmen tehdit bile edemiyor, güzel liderlik valla.

Oyunculuklar genel olarak iyiydi. Özellikle Will'in annesi ve Şef diziyi taşıdı diyebilirim. Çocukların oyunculuklarına da iyi diyebilirim.

Her Netflix etiketine aldanmamam gerektiğini anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Hem yüksek puan almış hem de çoğu yorumda övülmüş diye izledim. İlk 6 bölümü bitirmem 2 ayımı aldı. Ara vere vere izleyebildim. Belki finali güzeldir diye sevmesem de sonuna kadar gittim ve diziyi bitirdim.

Sinematik olarak harikaydı, orasına 10 puan verebilirim. Ama konu ve konunun işleyişi çok kötüydü. O kadar insanı derinden sarsacak olay olmasına rağmen yine de aynı evde oturmaya devam ediyorlar. Karizmasından ödün vermeden Eleven'ı zorlu "görev"lere yollayan Dr. Brenner (Papa), bi Şef'in lafına tamam diyor. Bulunduğu seviyeye rağmen tehdit bile edemiyor, güzel liderlik valla.

Oyunculuklar genel olarak iyiydi. Özellikle Will'in annesi ve Şef diziyi taşıdı diyebilirim. Çocukların oyunculuklarına da iyi diyebilirim.

Ufak orta halli bir kasaba. Maddi durumlar belli, evlerini bırakıp nasıl gitsinler ? Ayrıca tehdit bile edemiyor dediğin adamın ve adamların yaptığı deneyler insanların ölmesine neden olan bir sonuç doğurmuş ve kontrol altında tutamıyorlar. Kendi hatalarını da gizli tutmak için anlaşma yapmaları gayet doğal. Bence biraz daha realist yaklaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Hem yüksek puan almış hem de çoğu yorumda övülmüş diye izledim. İlk 6 bölümü bitirmem 2 ayımı aldı. Ara vere vere izleyebildim. Belki finali güzeldir diye sevmesem de sonuna kadar gittim ve diziyi bitirdim.

Ufak orta halli bir kasaba. Maddi durumlar belli, evlerini bırakıp nasıl gitsinler ? Ayrıca tehdit bile edemiyor dediğin adamın ve adamların yaptığı deneyler insanların ölmesine neden olan bir sonuç doğurmuş ve kontrol altında tutamıyorlar. Kendi hatalarını da gizli tutmak için anlaşma yapmaları gayet doğal. Bence biraz daha realist yaklaş.

Realist yaklaştığım için bu sonuca vardım. Maddi durum ne olursa olsun, daha önce evin içine defalarca girmiş bir yaratıktan bahsediyoruz. Yaratığın yalnız olup olmadığını da bilinmiyor. Aynı şeyin tekrarlanma ihtimali insanı uyutmaz. Kasabayı terk etmek için bence gayet makul ve realist bir sebep. Çocuğunun üstüne titreyen bir anneden bahsediyoruz.

Martin Brenner için de bulunduğu konuma şansla geçmiş başarısız birisi deyip geçmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kummbara -- 15 Ocak 2017; 23:0:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Realist yaklaştığım için bu sonuca vardım. Maddi durum ne olursa olsun, daha önce evin içine defalarca girmiş bir yaratıktan bahsediyoruz. Yaratığın yalnız olup olmadığını da bilinmiyor. Aynı şeyin tekrarlanma ihtimali insanı uyutmaz. Kasabayı terk etmek için bence gayet makul ve realist bir sebep. Çocuğunun üstüne titreyen bir anneden bahsediyoruz.

Martin Brenner için de bulunduğu konuma şansla geçmiş başarısız birisi deyip geçmek istiyorum.

Yaratık eve ilk defa Will'in abisi ve Nancy yakalamaya çalıştığında girdi. Zaten son bölümde Eleven öldürdü mü onu artık ne yaptıysa öldü diye biliyorlar gayet normal yani. Konu belki sarmamış olabilir ama kurgu gayet güzel. Oyunculuklar filmin geçtiği atmosfer, gizemi ve merak uyandırması. Müziklerine kadar ben çok beğendim. Bitmesin diye günde 1 bölüm bazen 2 günde bir bölüm izledim o derece keyif verdi şahsen bana.

• Dizi bitti

Sanırım 11 yaşıyor çünkü şerif kutuya waffle bıraktı. Ayrıca şerif kızın waffle sevdiğini nereden öğrendi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

David Harbour (Şerif) geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 2. sezon hakkında birkaç ipucu vererek biz hayranlarını biraz da olsa sevindirdi. Yeni sezonun 1 yıl sonrasından devam edeceğini söyleyen Harbour, 2. sezonun daha karanlık ve daha merak uyandırıcı olacağını anlattı. Oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

Çocuklar biraz daha büyüdü, Will geri döndü ve kasabada olan bitenden haberi olmayan birçok insan var. Bakalım kasabadaki bu karanlık durum diğer insanları nasıl etkileyecek? Sean Astin’in dizide Winona Ryder’ın canlandırdığı Joyce karakterinin sevgilisi olarak diziye dahil olduğunun bilgisini de paylaştı.

Kadronun gitgide büyüdüğünü ve 2. sezondan daha büyük şeyler beklememiz gerektiğinin altını çizdi.

Filmloverss

Aynı konudan mı devam edecek yoksa yeni gizemler mi bakalım

Ayrıca 11 umarım ölmemiştir diziye farklılık katıyordu. Tam türk işi yaptılar kutuya waffle bırakması falan muhtemelen ölmemiştir de nasıl bağlayacaklar bilmiyorum.

• quote:

Aynı konudan devam edecek bence.

11 geri dönecektir Will'in durumundan devam ederler.

Acaba şey mi olacak çocuklar en son oyun oynarken yeni bi yaratık söylediler bu sefer de o mu gelecek? Hatta dizi tamamen bunların oynadıkları oyun üzerine kurguladıkları şeylerin gerçek hayatta ortaya çıkmasıyla ilgili olabilir mi?

• Baslamayi dusunuyorum tavsiye ediyor musunuz

• Peki dostum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IStrikerI -- 2 Şubat 2017; 20:52:10 >
  • IStrikerI I kullanıcısına yanıt
    Diziyi bitirdikten sonra Stranger Things Kid Uptown Funk ve Stranger Thing 8bit versiyonlarına da bakmayı unutma :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Diziyi bitirdikten sonra Stranger Things Kid Uptown Funk ve Stranger Thing 8bit versiyonlarına da bakmayı unutma :).

Tavsiyeleriniz uzerine ilk bolumu izledim. Hikaye ilgi cekici bilinmeyenler var ayrica sunum sekillerinide begendim. Bitirdikten sonra bahsettiklerinizede goz atarim. Yazdiginiz icin tesekkurler :)

• ikinci sezon ilk görsel
    Stranger Things (2016)
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Cadılar Bayramı var galiba okuldu güzel Cosplay.
  • quote:

Pazar gecesi fragman geliyor

Biraz erken mi oldu ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Onlar nedir hocam bi de dizi ne zaman tekrar başlıyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.