Bildirim
Stranger Things (2016) (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
1 Hafta sürmedi diziyi bitirmem çok sağlam bir dizi olmuş.
İlk sezon 8 bölümdü. 2.sezonda imdb'de Temmuz diye gösteriliyor ama resmi bir açıklama yok sanırım.
Acaba izlesem mi diye düşünen biri varsa hiç zaman kaybetmesin derim. -
Güzel bir dizi yapmışlar,mistik bir tadı var.Bence izleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sezon için sabırsızlanıyorum.Bu arada 2. Sezon ne zaman çıkacak? -
Dizi güzeldi beğendim. Ana karakterler çocuk olduğu için başlangıçta endişe duymuştum ama çocukların da oyunculuk performansları oldukça iyiydi ve ergence davranışlar görmedik. Özellikle Eleven ve Dustin karakterlerini çok beğendim.
Herhangi bir diziye başlamak isteyenlere bir tavsiyem olacak. Birçok yabancı diziye başlamış bir kısmını bitirmiş bir kısmını yarım bırakmış bir kısmına ise devam etmemiş bir izleyiciyim. Hemen hemen her dizinin ilk birkaç bölümü izleyicileri kolay kolay sarmaz. Zira hem biz hikayeye yabancıyızdır hem de hikaye zaten yeni yeni şekillenmektedir. O nedenle birkaç bölüm izleyip bir dizi hakkında hüküm vermeyin. Dizinin sezonluk bölüm sayısı azsa, 8 10 gibi, o sezonu bitirmeye çalışın. Ve ondan sonra hüküm verin.
Ve son olarak Netflix ve HBO dizi sektöründe adeta çığır açmış durumdalar. Bu iki kanalın da izlediğim her dizisi diğer dizilerin oldukça üzerinde.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kummbara
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kummbara -- 15 Ocak 2017; 23:0:35 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
quote:
-
Dizi bitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
David Harbour (Şerif) geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 2. sezon hakkında birkaç ipucu vererek biz hayranlarını biraz da olsa sevindirdi. Yeni sezonun 1 yıl sonrasından devam edeceğini söyleyen Harbour, 2. sezonun daha karanlık ve daha merak uyandırıcı olacağını anlattı. Oyuncu sözlerine şöyle devam etti:
Kadronun gitgide büyüdüğünü ve 2. sezondan daha büyük şeyler beklememiz gerektiğinin altını çizdi.
Filmloverss
Aynı konudan mı devam edecek yoksa yeni gizemler mi bakalım
-
quote:
Aynı konudan devam edecek bence.
-
Baslamayi dusunuyorum tavsiye ediyor musunuz
Peki dostum tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IStrikerI -- 2 Şubat 2017; 20:52:10 >
Diziyi bitirdikten sonra Stranger Things Kid Uptown Funk ve Stranger Thing 8bit versiyonlarına da bakmayı unutma :). -
quote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
Diziyi bitirdikten sonra Stranger Things Kid Uptown Funk ve Stranger Thing 8bit versiyonlarına da bakmayı unutma :).
Tavsiyeleriniz uzerine ilk bolumu izledim. Hikaye ilgi cekici bilinmeyenler var ayrica sunum sekillerinide begendim. Bitirdikten sonra bahsettiklerinizede goz atarim. Yazdiginiz icin tesekkurler :)
ikinci sezon ilk görsel
-
Cadılar Bayramı var galiba okuldu güzel Cosplay. -
quote:
Pazar gecesi fragman geliyor
Biraz erken mi oldu ne
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
Diziyi bitirdikten sonra Stranger Things Kid Uptown Funk ve Stranger Thing 8bit versiyonlarına da bakmayı unutma :).
Onlar nedir hocam bi de dizi ne zaman tekrar başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X