Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2. sezon yayınlandı mı ki? Eğer Türkçe bir kaynak varsa verir misiniz? İzlemek istiyorum. Ben 2. sezon çekiliyor cadılar bayramında yayınlanacağı bilgisini almıştım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yayınlanmadı, fusco başka bir dizi karekteri, onun için yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akşam izlemeye başlayalım
  • İlk 5 bölümü​izledik eşimle gayet sardı, güzel dizi.

• bu netflix dizilerini de bir izliyorum diğer sezon 1 sene 1,5 sene sonra bütün sezonu unutmuş oluyorum.Keşke her sezonun özetini şöyle 10 dakikalık kısa videolarla paylaşsalar netflix üzerinden.Baya güzel ve kaliteli bir hizmet olurdu.
  • Heyecanla ikinci sezonu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundonumu -- 14 Nisan 2017; 15:8:27 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Piyasada izlemeye değer çok kaliteli dizi yok hocam, o yüzden bir sonraki sezonun başlamasına 1 ay kala falan, bir önceki sezonu izleyebilirsin.

Ben öyle yapıyorum.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    O zaman kimse diziyi izlemezdi, 15 dakika bakıp diziyi bitirdim diyenler çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

O zaman kimse diziyi izlemezdi, 15 dakika bakıp diziyi bitirdim diyenler çıkardı

valla isteyen öyle izlesin sonuçta kimseyi bağlamaz sonuçta ama hadi 10 dakika abarmış olabilirim ama en azından bir 3-4 dklık özet olarak koysalar keşke .Çok zor oluyor adları olayları hatırlamak yahu.Bir de stranger things gibi böyle en az 10 dizi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Nisan 2017; 21:9:14 >
  • ilk sezonu keyıfle ızleyerek bıtırdık .

2. sezon ne zaman baslayacak bılgısı olan varmı
  • Christina Hendricks ikinci sezon kadrosuna katıldı
    Stranger Things (2016)
  • İzledim ilk sezonu. Çok beğendim bence harika olmuş. Tesadüfen rast geldim diziye ama bence dizi arayışında olan arkadaşlara önerim kesinlikle izlesin. Hem seksenler havası veriyor hemde çok teknoloji yok. Bilim kurgu gerilim tadında güzel bir dizi. Netflix yapmış yine yapacağını. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

İzledim ilk sezonu. Çok beğendim bence harika olmuş. Tesadüfen rast geldim diziye ama bence dizi arayışında olan arkadaşlara önerim kesinlikle izlesin. Hem seksenler havası veriyor hemde çok teknoloji yok. Bilim kurgu gerilim tadında güzel bir dizi. Netflix yapmış yine yapacağını. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

yeni sezon 31 ekim de

• towny T kullanıcısına yanıt
    Çok uzun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Machine gibi bir fiyaskoya milyonlarca dolar harcayıp dizileri iptal etsinler. Bravo.

• Bi yandan dizi iptal ediyolar diger yandan yüksek bütçeli witcher dizisi hazırlığı yapıyolar

• 2. sezon seneye mi çıkacak?

• 31 Ekim 2017

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

31 Ekim 2017

İyi fazla yokmuş.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.