Bildirim
Stranger Things (2016) (22. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ekim di galiba 2.sezon allah aşkına kim bekleyecek ya o güne kadar bizde insanız ilk sezon şimdi bitti çocukların oyunculuğuna hasta oldum -
Şu dizideki çocukların oyunculuğu bizim memlekette kendini oyuncu sanan insanlardan fersah fersah ötede. İlk sezonu harikaydı, ergen dizisi diye düşünen varsa yanılıyor. Vakit kaybetmeden izleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080p çekiyorum zorrentten boyutu 24 gb,8 bölümlük dizi için fazla değil mi sizce?Bölüm başına 3 gb düşüyor nasıl bi kalitesi varsa
İnşallah indirdiğime değer o kadar kota harcıyoz -
öyle çok dizi sevmem şuana kadar bana efsane gelen 2 dizi oldu x files ve bu
Nedense çocuklar yerine mulder ve scully koysan x files diye yayınlasan senaryoyu sırıtmaz gibime geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 20 Temmuz 2017; 16:30:0 > -
çok zaman geçmeden bu çocuklar hormon yemiş gibi büyüyecekler bizde şaşkınlıkla bakacaz bunlar ne zaman bu kadar büyüdü diye -
Bu adamlar ne yiyip içiyor la ufacıktı bu çocuklar beni geçecek nerdeyse -
1.Sezon çok güzeldi. 2.sezon da umarım o kalitede olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kairros.
Şu dizideki çocukların oyunculuğu bizim memlekette kendini oyuncu sanan insanlardan fersah fersah ötede. İlk sezonu harikaydı, ergen dizisi diye düşünen varsa yanılıyor. Vakit kaybetmeden izleyin.
Başta önyargılı yaklaşıp sonra şaşıp kalmıştım
-
Trailer inanılmaz İlk sezon 8 bölümdü 2. sezon 9 bölümmüş, yine çok kısa sürecek. bütün bölümler tek seferde düşecek hafta hafta beklemeye gerek kalmayacak. sanırım tek seferde bitiririm sezonu. video beni fena gaza getirdi -
-
fragman fenaaa.MJ i unutmamislar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarih belli mi
valla fragmanı çok sevdim ama gözlerim nedense eleven ı aradı çıkınca çıldırdım bi an yok zannetiydim
October october
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 23 Temmuz 2017; 22:7:2 > -
Fragman iyi. Umarım ilk sezondan daha iyi olur.
Üçüncü sezonu onaylandı
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Sense8'den sonra bunu da iptal etseler kalbim dayanmazdı
dostum bu canavarların olduğu yer paralel evren mi oluyor şimdi pek çözemedim.O ağaçların üzerindeki yarıklardan paralel evrene mi geçiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X