Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ekim di galiba 2.sezon allah aşkına kim bekleyecek ya o güne kadar bizde insanız ilk sezon şimdi bitti çocukların oyunculuğuna hasta oldum
  • Şu dizideki çocukların oyunculuğu bizim memlekette kendini oyuncu sanan insanlardan fersah fersah ötede. İlk sezonu harikaydı, ergen dizisi diye düşünen varsa yanılıyor. Vakit kaybetmeden izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p çekiyorum zorrentten boyutu 24 gb,8 bölümlük dizi için fazla değil mi sizce?Bölüm başına 3 gb düşüyor nasıl bi kalitesi varsa

İnşallah indirdiğime değer o kadar kota harcıyoz
  • öyle çok dizi sevmem şuana kadar bana efsane gelen 2 dizi oldu x files ve bu
    Nedense çocuklar yerine mulder ve scully koysan x files diye yayınlasan senaryoyu sırıtmaz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 20 Temmuz 2017; 16:30:0 >
  • çok zaman geçmeden bu çocuklar hormon yemiş gibi büyüyecekler bizde şaşkınlıkla bakacaz bunlar ne zaman bu kadar büyüdü diye
  • Bu adamlar ne yiyip içiyor la ufacıktı bu çocuklar beni geçecek nerdeyse
  • 1.Sezon çok güzeldi. 2.sezon da umarım o kalitede olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Şu dizideki çocukların oyunculuğu bizim memlekette kendini oyuncu sanan insanlardan fersah fersah ötede. İlk sezonu harikaydı, ergen dizisi diye düşünen varsa yanılıyor. Vakit kaybetmeden izleyin.

Başta önyargılı yaklaşıp sonra şaşıp kalmıştım

• Trailer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Trailer inanılmaz İlk sezon 8 bölümdü 2. sezon 9 bölümmüş, yine çok kısa sürecek. bütün bölümler tek seferde düşecek hafta hafta beklemeye gerek kalmayacak. sanırım tek seferde bitiririm sezonu. video beni fena gaza getirdi
  • Buda altyazılısı

• fragman fenaaa.MJ i unutmamislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih belli mi

• valla fragmanı çok sevdim ama gözlerim nedense eleven ı aradı çıkınca çıldırdım bi an yok zannetiydim
    October october

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 23 Temmuz 2017; 22:7:2 >
  • Fragman iyi. Umarım ilk sezondan daha iyi olur.

• Üçüncü sezonu onaylandı

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Sense8'den sonra bunu da iptal etseler kalbim dayanmazdı

dostum bu canavarların olduğu yer paralel evren mi oluyor şimdi pek çözemedim.O ağaçların üzerindeki yarıklardan paralel evrene mi geçiliyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.