< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarıkacı -- 1 Aralık 2020; 18:8:9 > |
Strateji oyunları fps düşüşleri hakkında bilgi almak istiyorum total war
-
-
Strateji oyunları işlemci ve ram vakumu, inhibitörü, opposiyonali olan oyunlardır. Grafik birimi strateji oyunlarında işlemci kadar önem arz etmez. Bu şu demek kardeşim. İşlemcin yetersiz dostum. Eyyorlamam bu kadar bebeğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 1 Aralık 2020; 18:32:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci olarak ne kullanayım sizcequote:
Orijinalden alıntı: Guest-386561231
Strateji oyunları işlemci ve ram vakumu, inhibitörü, opposiyonali olan oyunlardır. Grafik birimi strateji oyunlarında işlemci kadar önem arz etmez. Bu şu demek kardeşim. İşlemcin yetersiz dostum. Eyyorlamam bu kadar bebeğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tarıkacı
İşlemci olarak ne kullanayım sizce
Alıntıları Gösteri9 10900k
Pahalı işlemci lazım desenizequote:
Orijinalden alıntı: Guest-386561231i9 10900k
Alıntıları Göster -
quote:
Pahalı işlemci lazım desenize
Alıntıları GösterNe kadar para o kadar konfor. This world cruel place.
Ryzen 5 3600 bnzeri işlemci yetmez mi sizcequote:
Orijinalden alıntı: Guest-386561231Ne kadar para o kadar konfor. This world cruel place.
Alıntıları Göster -
2 vs 2 orduda kasması normal işlemcinle 😀 Bence o tarz heyecanlar aramayın. -
Tw optimizasyon ozurlusu -
quote:
Ryzen 5 3600 bnzeri işlemci yetmez mi sizce
Alıntıları GösterKarınca kararınca diyelim. Bu tarz oyunlarda sağlam işlemci şart. i9 10900k'yı şakasına söylemiştim ama siz yine de yeni nesil işlemcilere gözünüzü dikin derim. 9 ve 10. nesil işlemciler işinizi görür. Strateji oyunu demek, sağlam işlemci demek ne yazık ki. Ram miktarınız gayet yeterli. Şu problemlerinizi görünce aklıma Cities Skylines oynarken her nüfus artışıyla beraber işlemci ve ramlerimin can çekiştiği günler aklıma geldi ki Cities Skylines güzel optimize edilmiş bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 vs 1 de çok iyi de işte 2 vs 2 de 50ye düşüyor 4 vs4 te resmen ağlıyor amd 3600 işine yarar mı sizcequote:
Orijinalden alıntı: Guest-386561231Karınca kararınca diyelim. Bu tarz oyunlarda sağlam işlemci şart. i9 10900k'yı şakasına söylemiştim ama siz yine de yeni nesil işlemcilere gözünüzü dikin derim. 9 ve 10. nesil işlemciler işinizi görür. Strateji oyunu demek, sağlam işlemci demek ne yazık ki. Ram miktarınız gayet yeterli. Şu problemlerinizi görünce aklıma Cities Skylines oynarken her nüfus artışıyla beraber işlemci ve ramlerimin can çekiştiği günler aklıma geldi ki Cities Skylines güzel optimize edilmiş bir oyun.
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X