Şimdi Ara

Strateji oyunlarını kasmadan oynatacak sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Strateji oyunlarını kasmandan oynatacak kasa topluyorum ama işin içinden çıkamadım çokta bilgim olmadığı için medieval 2 roma 2 total war vs. bu oyunların benzeri oyunları oynayacağım ahım şahım toplamaya gerek olmağdını biliyorum ancak 1920*1080pde iyi görüntüde oynamak istiyorum 1 sn bile kasmasın şuan benim düşündüğüm parçalar;

Ekran kartı olarak r7 260x işlemci olarak fx4100 düsünüyorum anakart uygun fiyatlı birşey bulamadım derseniz bu parçalar bu oyunlar için yüksek ona göre yatırım yapacağım.

şimdiden teşekkür ederim.

• mertoot M kullanıcısına yanıt
    2500 tl gibi bir bütçen varsa

https://forum.donanimhaber.com/giris-seviyesi-oyun-bilgisayari-olusturma-dar-gelirliler-icin--105125572#105125572

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba;

okadar yatırım yapmaya gerekl olmadığını düşünüyorum cünki oynayacağım oyunlar sınırlı medieavl 2 tropico rome total war strateji sadece oyüzden 2500 tl gibi bir yatırım yapamam sadece kasa toplıycam monitör var
  • ne kadar yatırım yapmayı düşünüyorsun
  • 800 tl civarı monitör zaten var
  • arkadaşlar merhaba;

sistemi bu şekilde toplayacağım bileşenler hakkında görüşlerinizi almak isterim eksik yanlış birşey var mı unutmayın sadece strateji oyunları oynayacağım hepsi 2.el

Ana kart:Faxconn A6MV AM3 DDR3 938 pin
    İşlemci: Amd phenom II x4 965 BE
    Ekran kartı : r7 260x oc 2 gb 128
    Psu: 400 watt
    Ram: Kingston Hyperx Ddr3 1600mhz 2x2 gb

yönlendirme ve yardımlarınızı bekliyorum bu sistemle sıkıntı olurmu darboğaz veya başka seyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.