Şimdi Ara

Strateji Oyunu (Öneri değil farklı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitedeki neredeyse tüm strateji önerileri konusuna baktım fakat hepsini tek tek deneme imkanım olmadı ve istediğim tarz bir oyun bulamadım.Nasıl bir strateji olsun dersenizde benim aradığım oyun gerçekçi olmalı. Mesela Rise of Nationsta nükleer füze çok atılırsa dünya barışı geliyordu oyuna yada Anno1404'ü ele alırsak orada demir madeni > taş madeni > tools üretebilen yer > toolsu silaha çevirip asker yapma gibi gerçekçi bir oyun istiyorumi Anno yeterince gerçekçi ancak savaş oyunun yüzde 30'luk bir bölümü kaplıyor bence Civ5 desen oda gerçekçi fakat savaş sahneleri zayıf ,araştırmalarıma göre civ3 tam istediğim gibi bir oyunmuş nükleer füze atılınca haritanın değişmesi vesayre özellikler fakat o da oldukça geride kaldı. Bu anlatıklarıma yakın strateji oyunu biliyorsanız konunun altından yazarsanız sevinirim . Şimdiden herkese teşekkürler

• Settlers 7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer01

Arkadaşlar sitedeki neredeyse tüm strateji önerileri konusuna baktım fakat hepsini tek tek deneme imkanım olmadı ve istediğim tarz bir oyun bulamadım.Nasıl bir strateji olsun dersenizde benim aradığım oyun gerçekçi olmalı. Mesela Rise of Nationsta nükleer füze çok atılırsa dünya barışı geliyordu oyuna yada Anno1404'ü ele alırsak orada demir madeni > taş madeni > tools üretebilen yer > toolsu silaha çevirip asker yapma gibi gerçekçi bir oyun istiyorumi Anno yeterince gerçekçi ancak savaş oyunun yüzde 30'luk bir bölümü kaplıyor bence Civ5 desen oda gerçekçi fakat savaş sahneleri zayıf ,araştırmalarıma göre civ3 tam istediğim gibi bir oyunmuş nükleer füze atılınca haritanın değişmesi vesayre özellikler fakat o da oldukça geride kaldı. Bu anlatıklarıma yakın strateji oyunu biliyorsanız konunun altından yazarsanız sevinirim . Şimdiden herkese teşekkürler
    quote:

Arkadaşlar sitedeki neredeyse tüm strateji önerileri konusuna baktım fakat hepsini tek tek deneme imkanım olmadı ve istediğim tarz bir oyun bulamadım.Nasıl bir strateji olsun dersenizde benim aradığım oyun gerçekçi olmalı. Mesela Rise of Nationsta nükleer füze çok atılırsa dünya barışı geliyordu oyuna yada Anno1404'ü ele alırsak orada demir madeni > taş madeni > tools üretebilen yer > toolsu silaha çevirip asker yapma gibi gerçekçi bir oyun istiyorumi Anno yeterince gerçekçi ancak savaş oyunun yüzde 30'luk bir bölümü kaplıyor bence Civ5 desen oda gerçekçi fakat savaş sahneleri zayıf ,araştırmalarıma göre civ3 tam istediğim gibi bir oyunmuş nükleer füze atılınca haritanın değişmesi vesayre özellikler fakat o da oldukça geride kaldı. Bu anlatıklarıma yakın strateji oyunu biliyorsanız konunun altından yazarsanız sevinirim . Şimdiden herkese teşekkürler

Sanırım aynı şeyi arıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gjem -- 10 Haziran 2013; 22:55:55 >

• Settler önersine daha bakamadım bu aralar çok yoğunum ama fırsatım olunca bakıcam galiba aradığımıza yakın bir oyun
  • superpower 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.