Şimdi Ara

Stratocaster gitar ile metal Çalınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan klasik gitar çalıyorum fakat biraz zaman geçince elektro alıcam. Les paul ve stratocaster tarzı gitarları begeniyorum fakat stratocaster biraz daha çekici geldi. Daha çok rock dinliyorum fakat metallica AC/DC Nirvana gibi grupları da dinliyorum . Merak Ettiğim şey su
    Stratocaster gitarlar hangi müzik türleri için uygundur nadir de olsa metal şarkı çalmak isterim sizce stratocaster ile girilirmi? Aynı zaman da iki gitar arasında kaldım sizce hangi stratocaster? Tesekkur ederim
    Schecter Traditional stratocaster
    http://www.do-re.com.tr/schecter-traditional-standard-rosewood-3ts-elektro-gitar
    Buda Squier
    https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=11350&gid=2&oid=16757

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• schecter stratocaster nedir

strat kasalı ya da single manyetikli gitarlar genelde temiz tonlar yumuşak soundlar için kullanılır. metal müzik çalmak istiyorsan humbucker manyetikli gitarlara yönelmelisin.

illa bu ikisinden biri diyorsan ben squier alırdım elden çıkartması da rahat olurdu.
  • o gitarla blues un hakkı verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

schecter stratocaster nedir

strat kasalı ya da single manyetikli gitarlar genelde temiz tonlar yumuşak soundlar için kullanılır. metal müzik çalmak istiyorsan humbucker manyetikli gitarlara yönelmelisin.

illa bu ikisinden biri diyorsan ben squier alırdım elden çıkartması da rahat olurdu.

1800 TL butcem var squierin stratocaster 1400 TL e bu durumda 400 TL boşa geçiyor youtubeden izlediğim kadarıyla schecter daha iyi ilk basta bende öyle diyordum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Sparrower -- 23 Mayıs 2017; 23:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

o gitarla blues un hakkı verilir

Shecterlemi hocam?

• 1800tlye alıp sahneye mi atlayacaksın da böyle konuşuyorsun? penalamayı falan öğreneceksin yine. 1000tllik bir gitar alsan onun hakkını verebilmek için bile çok uğraşacaksın. 400 tl boşa çıkıyor ne demek sen kimsin bilmediğimiz rock starı falan mı

kaldı ki bütçenin önemli kısmını amfiye ve pedallara ayırman daha iyi olur gitar tek başına götürmüyor işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

1800tlye alıp sahneye mi atlayacaksın da böyle konuşuyorsun? penalamayı falan öğreneceksin yine. 1000tllik bir gitar alsan onun hakkını verebilmek için bile çok uğraşacaksın. 400 tl boşa çıkıyor ne demek sen kimsin bilmediğimiz rock starı falan mı

kaldı ki bütçenin önemli kısmını amfiye ve pedallara ayırman daha iyi olur gitar tek başına götürmüyor işi.

Ben niye daha iyi gitar alabilirken butcem el verirken daha aşağı seviyesini alıyım? Zırt pirt gitar degistiremicem o yüzden bi kere alıp epey uzun sure kullanmak istiyorum.Sahneye atlayacagimi kim söyledi? İmkânınız var diyelim fender ve squier arasında kaldıniz sizin kafaniza gore fender yerine squier almak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık konuşmak gerekirse çin malı squierlara epiphonelara 1500 vermek akla mantığa yatkın bişey değil. O gitarların kalitesinin ederi 1500 TL kesinlikle değil. Misal şuan o squier için öylesine bir satış ilanı açıp, bi heves aldım hiç kullanmadım sıfırdır yazın, fiyatına da 750 TL deyin bir tane mesaj atan çıkmaz. Deneyip görebilirsiniz... O fiyatlara meksika strat, kore epiphone, kore prs, belki usa gibson lpj falan bile bulunur...

Rock ve ucundan metal işleri için Les Paul idealdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.