Şimdi Ara

Stream Yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internet hızım yüzünden stream fail oldu, durum offline, yayında olduğum 1-2 dakikayı izleyip zamanını harcadıklarım varsa özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welcom2 -- 8 Ocak 2013; 20:53:25 >

• online/offline diye belirtirsen her tıklayan kişinin sövmesine gerek kalmaz.
  • şu an download yapmasam izlerdim,çok içten yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

online/offline diye belirtirsen her tıklayan kişinin sövmesine gerek kalmaz.

Yazayım o zaman teşekkürler :D

@DH | equ* saol, bunu söylemen yeter, cesaretlendim, şu an biraz heyecanlıyım başlayınca geçer umarım.
  • Kalite SS'i atarım bekle sen bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • are u rridiii
  • Konuyu nasıl sildiriyoruz beyler, bütün hayallerim yıkıldı :(
  • Bi daha dene utanmana gerek yok destek veriyorum ben olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Bi daha dene utanmana gerek yok destek veriyorum ben olucak

Çok teşekkür ederim desteğim için, ama internet hızım baya düşük, belki sorun olmaz diyerek bi umutla denedim ama, oyunda karakter tıkladıktan yarım saat sonra falan gidiyor oynanacak hali kalmıyor oyunun. İnternet hızını yükselttirebilirsem daha adım atamadığım yeşil sahalara döneceğim direk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Bi daha dene utanmana gerek yok destek veriyorum ben olucak

Çok teşekkür ederim desteğim için, ama internet hızım baya düşük, belki sorun olmaz diyerek bi umutla denedim ama, oyunda karakter tıkladıktan yarım saat sonra falan gidiyor oynanacak hali kalmıyor oyunun. İnternet hızını yükselttirebilirsem daha adım atamadığım yeşil sahalara döneceğim direk :D

Hep destek tam destek:) oyundan ekle 1-2 oyun atariz sonra(eu west trabzonizim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yüzünden finalleri kaçırdım.O kadar izledim ders çalışamadım , Calculus2'den kalacağım sayende. Yazıklar olsun böyle streame.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.