Şimdi Ara

Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU]

Street Fighter 30th Anniversary Collection – Duyuru Fragmanı

-

Capcom, Street Fighter 30th Anniversary Collection'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için resmi olarak duyurdu.

Street Fighter 30th Anniversary Collection Mayıs 2018'de çıkacak, fiyatı $39.99 olacak.

Street Fighter 30th Anniversary Collection'ın içerisinde bulunacak oyunlar şu şekilde: Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact ve Street Fighter III: 3rd Strike.

Bu oyunlardan Street Fighter 2: Hyper Fighting, Super Street Fighter 2 Turbo, Street Fighter Alpha 3 ve Street Fighter 3: 3rd Strike online oynanış destekleyecek.

www.bolumsonucanavari.com
    Street Fighter 30th Anniversary Collection Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Street_Fighter_30th_Anniversary_Collection_Duyuruldu-89495.htm

-

Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2018
    Tür: Dövüş
    Dağıtıcı: Capcom
    Geliştirici: Capcom

gamefaqs.gamespot.com
    Street Fighter: 30th Anniversary Collection for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/228878-street-fighter-30th-anniversary-collection

Resmi Site:https://streetfighter.com/

-

Ekran Görüntüleri:

Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU] Street Fighter: 30th Anniversary Collection [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Şubat 2021; 20:53:6 >

• 40 dolar kıyakmış ya. Alayım evde dursun. :)
  • amerika lı olsam 40 dolar bir şey değil ama,an itibari ile ve 3-4 ay sonra çıkacağı için fiyat bizim ülkemiz içn çok da iyi değil.ama yinede sanırım kutulu alacağım.oynarım oynamam belli olmaz ama arşiv için güzel bir parça.
  • Arşive koyacaksın ve evladiyelik duracak.

Trailer'ı izlerken, Amiga-Atari dönemlerine gittim valla garip oldum. Günümüzdeki oyunlardan çok daha büyük keyifle oynardım. Amiga'da disket değiştirmek ve bozduğumuz Joistikler cabası.
  • Alınıp arşive konur Online da olucakmış
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection – Ultra SFIV Pre-Order Trailer | PS4

• Street Fighter 30th Anniversary Collection Retrospective Series – Street Fighter I & II

-----

Street Fighter 30th Anniversary Tournament Series Announcement

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyide bunlar ulaşılamaz değilki isteyen hepsini bulur, bari hepsinin grafiğini AAA yapsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

İyide bunlar ulaşılamaz değilki isteyen hepsini bulur, bari hepsinin grafiğini AAA yapsaydın.
    Önemli olan bu oyunları Online oynayabilmek yoksa zaten Fazlası arşivimizde var

Yalnız ona rağmen hala hepsine Online özelliğini koymamışlar ona bi anlam veremedim

çok saçma olmuş
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection - Retrospective Series: Street Fighter Alpha | PS4

• Oyun Kutulu olarak gelicek mi ? Bilgisi olan var mı...
  • Müzikler şahane...

Street Fighter 30th Anniversary Collection - Çıkış Fragmanı

• Online'ı çok beğendim. Çok hızlı, verdiğin paraya deyiyor açıkçası.
  • Ben kutulu alıcam çünkü Arşivlik bu oyun
  • Gerizekalı bu oyunu yapanlar.

Online da neden özel lobide rematch koymazsın sürekli çık gir çık gir. Hadi bunu geçtim tamam.

Birader neden tuş ayarlarında 3x tuş yok. Yahu bu nasıl olabilir, Ex hareket için 5 takla atıyorum kolda.

Her evde stick mi var anlamadım.

3rd strike'ı da bi remake yapıverin artık
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Bu saydıkların dışında ilk seri hariç diğer tümüne niye Online modu koymazsın 4 tane ile

sınırlandırmış 30. yıla yakışmayan bir koleksiyon olmuş
  • arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum da...

1-online da lag var mı?

2-street fighter hyperfighting de rakip bulabiliyor mu?

3-aduket- oryuken rahat yapılabiliyor mu dualshockla?

bunlar benim için önemli. cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

İyide bunlar ulaşılamaz değilki isteyen hepsini bulur, bari hepsinin grafiğini AAA yapsaydın.
    Bende PC de Mame emülatörü üzerinde hepsi ve daha fazlası var. (Zero serisi, EX serisi vs. dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: evren377

arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum da...

1-online da lag var mı?

2-street fighter hyperfighting de rakip bulabiliyor mu?

3-aduket- oryuken rahat yapılabiliyor mu dualshockla?

bunlar benim için önemli. cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
    Hocam ranking olarak aratırsanız hyper iyi simdilik.10-15 saniye içinde buluyor.sadece hyper fighting de 8-10 maç yaptım 2-3 tane laglı maçım oldu.sf 5'i dualschockla cok rahat oynarken bunda zorlandım açıkçası.

Hyper yerine sf2 olsa daha iyi olurmuş,tempo yüksek olunca kasmalar artıyo

Shoryuken 4 lü kombinasyonu kolay ama kısayla biten 2 li kombini offlinede bile yapamadım.ds 4 zorluyo oralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 31 Mayıs 2018; 7:40:6 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.