Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
25
Favori
30.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam Zangief ile Cammy vardı oyun hayvani güzel duruyor cidden...

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

PlayStationyoutube
    Street Fighter 6 - Zangief, Lily and Cammy Gameplay Trailer | PS5 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=8AM3PfmG1tk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 24 Şubat 2023; 8:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni karakter Lily, Cammy de karizma duruyor, oyun genel olarak çok güzel gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi Lily çok kötü ya.Onun yerine Kolin,Viper veya Rose olmalıydı.Yapmayın bunu caponlar.Cammy ise resmen muhteşem.

• Street Fighter 6 için yeni oynanabilir karakterler duyuruldu

Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni oynanabilir karakterler duyuruldu. Duyurulan karakter arasında Zangief, Lily ve Cammy yer alıyor. Bu karakterler oyunun çıkışıyla beraber oyuncular tarafından oynanabilir durumda olacak. Karakterlerin özellikleri, dövüş mekanikleri ve görünüşleri yeni yayınlanan fragmanda gösteriliyor.

Çeşitli oyun modlarını bulunduran bir yapım olacak

Capcom'un tescilli RE ENGINE oyun motoru ile geliştirilen Street Fighter serisinin yeni oyunu, oyunculara son teknoloji bir dövüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde seçebileceğimiz onlarca karakter, yeni dövüş mekanikleri, yeni modlar ve daha fazlası yer alıyor. 

Street Fighter serisinin en yeni oyunu biz oyunculara üç farklı kontrol türünü sunacak. Klasik, Modern ve Dinamik kontrol türlerinin yer aldığı oyun içerisinde 18 dövüşçü yer alacak. Gerçek zamanlı yorum özelliği sayesinde arka planda bir spiker yer alacak ve bizlere maçı sunacak.

Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 

Street Fighter 6 karakter tanıtımları

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUPlayStationyoutube
    Make way for the return of fan favorites Zangief and Cammy in Street Fighter 6 along with the exuberant newcomer Lily. The bear, bird, and bee round out the diverse 18-character launch roster when Street Fighter 6 launches on June 2, 2023! #ps5 #ps5games #stateofplay #StreetFighter6 #Capcom #StreetFighter #SF6 #Zangief #Lily #Cammy
    https://www.youtube.com/watch?v=8AM3PfmG1tk

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Street_Fighter_6_icin_yeni_oynanabilir_karakterler_duyuruldu-116834.htm

• Lily karekteri çok hoşuma gitti. Önceden varmıydı bu karekter yenimi geliyor? Sanki hatırlamıyorum eski oyunlar da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    SF 4'te T. Hawk vardı Kızılderili karakter onunla bir ilişkisi olabileceğini düşünüyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Main cammy belli oldu, muhteşem Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU 

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Yepyeni bir karakter ama t.hawka benziyor bazı hareketleri, kıyafeti win poseu vs.

• gurcanbey kullanıcısına yanıt

Ah ah Viper gelirse sevinçten uçardım efsane karakter bir ümit hala dlc olarak beklentim var.

Rose kesin gelir dlc ile.

• Her zaman japonca trailerlarını izlerim, seslendirmeler çok daha güzel geliyor bana :)

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUCapcomChannelyoutube
    『ストリートファイター6』に、人気キャラクターのザンギエフとキャミィ、そして元気いっぱいの新キャラクター、リリーが参戦! 3キャラクターのバトルスタイルを要チェック! 『ストリートファイター6』は2023年6月2日に発売予定!現在予約受付中。 ■予約特典 ・Outfit 1 カラー 10 (春麗、ジェイミー、マノン、ディージェイ、ジュリ、ケン) ■予約はこちら https://www.streetfighter.com/6/ja-jp/ #StreetFighter6 #ストリートファイター6 #Capcom #スト6 #SF6 #Zangief #Lily #Cammy #ザンギエフ #リリー #キャミィ
    https://www.youtube.com/watch?v=RnIRXpTLoX4

• Efsane kombo sabah denk geldim sabahları kahvaltı yaparken mutfakta Sf vs leri izliyorum 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 27 Şubat 2023; 16:0:29 >
  • Adamlar SF6 ile animasyon konusunda rakipsiz oldular, hiçbir dövüş oyunu böyle akıcı animasyonlara sahip değil, mortal kombat 11 ve tekken hala robotumsu animasyonlara sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Şubat 2023; 16:58:59 >
  • Ön siparişte hangi paketi almam gerek karasız kaldım. Deluxe ve ultimate ekstraları için o farka değer mi, yoksa sonradan character pass almak daha mı mantıklı? Ne dersiniz?

• Deluxe alırsak PSN kardeşlik yaptığımız kişiye de oyuniçi para gider mi? Oyunu kendi hesabıma alacağım, arkadaşımın konsolunda benim hesabım Primary.

• Gitmez, sanırım yine oyun içi profil oluşturmanızı isteyecek oyun sf5deki gibi, bu da demek oluyorki dlc karakterleri de sadece oyun hangi hesaba alındıysa orada gözükecek.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Peki standart paket alsak arkadaşım sadece DLCyi alsa oynayabilir mi? Oyun yine sadece benim hesapta olacak.

4 karakter için aradaki farkı ödemeye değer mi onu da merak ediyorum.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

Bölgeler aynı ise oynar, arkadaşın sec hesapta oynayacak sanırım ?

SF5e göre konuşuyorum çünkü betada da aynı sf5 gibi profil oluşturmamızı istiyor oyun.

4 karakter belli Akuma, Ed, Rashid, A.K.I

Serinin fanıysanız akuma için alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Mart 2023; 15:46:54 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam arkadaşımda hesabım Pri olacak, kendi hesabından benim kütüphanemi oynayacak. Ben kendi konsolumda kendi hesabımı oynayacağım için sec ben olacağım.

Seriye ve özellikle dövüş oyunlarına yakın değilim ama oyun, videolardan çok keyifli gözüküyor.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

Oyun Trden alındıysa arkadaşın hesabı da tr ise alıp oynayabilir.

• Çıkışta gelecek olan 18 karakter

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.