< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (12. sayfa)
-
-
MK da hep oyuncu bulabiliyorsun çünkü çok oynayan var Mortal kombatın herzaman bi kitlesi vardır. Ama mortal kombat serisinde shoryuken yok mesela, ben arıyorum şahsen döğüş oyunlarında tuş takımlarında bi shoryuken çekmeli hareket.
-
Haziran ayında GIST'te bir turnuva planlanıyor, kendine güvenen herkesin gözü kulağı açık olsun :)
-
Online ise katılırız hocam oyun da çok yaklaştı heyecan tavan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla haklısın hocam Oyun yaz ayı için nimet 😁 olacak
PlayStationyoutubeStreet Fighter 6 - Showcase Announce Video: Live on April 20 3PM PT | PS5 Gameshttps://www.youtube.com/watch?v=E8NfiuLmjaE&feature=youtu.be
Street Fighter 6 - Showcase Announce Video: Live on April 20 3PM PT | PS5 Games
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 13 Nisan 2023; 8:29:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açık beta yakında gelebilir söylentileri vardı, belki showcase sonunda duyururlar
-
Kuruduk beklemekten :(
Hocam Sf4 ile devam ediyorum 😁😁
Dün bi Türk geldi 10k Puanı var sağlam kapıştık Demirkelebek burdamı psn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynayalim Burak__PS ekle :)quote:
Orijinalden alıntı: Zooe
Hocam Sf4 ile devam ediyorum 😁😁
Dün bi Türk geldi 10k Puanı var sağlam kapıştık Demirkelebek burdamı psn
Yarin müsaitim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Nisan 2023; 12:43:44 >
Benimde Utkanturk82 hocam
bekle işin ne :D
-
Bu oyuna preorder vermek pek aklıma yatmıyor. Oyun çıkışı sonrası fiyat artışı olur mu ?
Ps5 de almayı düşünüyorum.
-
RE4de olmadı, bu da Capcom. Yalnız zam gelirse şaşırmam.
Zam gelebilir bilemeyiz.
-
şimdi bu oyuna 50 tane dlc gelecek minimum 5000 TL cepten çıkacak gibi ama şuan 600 TL nin hesabını yapıyorum bendeki de tam Türk zekası işte :D
-
DLC'leri çıktığı gibi aldığınızı varsayarsak 1000tl'yi göreceğini sanmıyorum açıkcası. Zaman ilerledikçe de standart sürüm bi önceki sezonun DLC'siyle birlikte gelecek, veya buna benzer başka bir biçimde ya oyun ya da DLC'ler ucuzlayacaktır.
-
An itibariyle önsipariş verdim bir gazla. Bu tarzı hiç becerememe rağmen biryerden girmek istiyordum. Umarım alışabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X