Şimdi Ara

street fighter hd remix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu us psn store den indirdim. ancak online oynarken çok lag oluyo ps3 gene online da sınıfta kaldı...

• biz oynarken neden olmuyor? ps3 e çamur atmak için kaşının altında gözü var deyip dalıyorsunuz. internetide sony sağlıyor zaten internetten yavaş olma ihtimalide sıfır değilmi........
  • Sorun tabi ki kesinlikle internet hattından kaynaklanıyordur. 1-2Mbit bağlantıda lag olması doğaldır.
  • 1 mbit internetimle sıfır lag ile oynuyorum oyunu. Şimdiye kadar oynadığım en rahat online oyunlardan hatta. Sorun sizde yani, PS3'te değil..
  • Lag çok az oluyo
  • aynen sıfır lagla oynuyorum 4 lük bağlantıyla çamur atmanın bi anlamı yok....
  • bende 4mb bağlantı var ve online da oynadığımda çok yavaşlama oluyo kimse sorun yok diyosa ben de neden yavaş çalışıyo ayar falan mı yapmak gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

bende 4mb bağlantı var ve online da oynadığımda çok yavaşlama oluyo kimse sorun yok diyosa ben de neden yavaş çalışıyo ayar falan mı yapmak gerekiyo

valla herhangi bir ayar yapmadım devamlımı yapıyor bu yavaşlamayı yoksa sadece bugün mü yaptı?
  • devamlı yapıyo zaten multiplayer seçeneğine girince bile bir ağırlaşma başlıyo anlamadım valla...
  • 512kbit kablonet ile sıfır lag oynuyorum. Millet megabitten bahsediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.