Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Allah kerim

Ama online olmazsa çok şey kaybederler birde üstüne biz çok şey kaybederiz.
  • şubata daha var yaa tühh beklicez..neyse en azından oyunsuz geçmeyecek şubata kadar :D...sabır birazcık..evet online olmalı arkadaşların dediği gibi..selametle
  • arcade makinada yan yana olan makinalar birbirine bağlıydı (link) hatta ekranda pasif olarak kablosuz bağlantı simgesi de vardı. capcom arcade makinalara bile bunu koymuşsa konsol versiyonunda bile kesin live desteği olur diye düşünüyorum.
  • Street Fighter IV ün çıkış tarihine dair yapılan tahminler bu akşam en nihayet son buldu. Capcom, Xbox 360 ve PS3 sürümleri için çıkış tarihlerinin adını koydu. Yeni nesil konsol sahipleri önümüzdeki yılın 20 şubatı itibariyle sevilen dövüş oyununu oynamaya başlayabilecekler.

PC oyuncularınınsa somut bir tarih için hâlâ beklemeleri gerekiyor. Capcom, bugüne kadar kesin bir şey söyleyemedi. Fakat PC sürümünün de kısa zaman sonra çıkacağı düşünülebilir. Street Fighter IV te aralarında Ryu, Ken ve Blanka nın da olduğu çok sayıda eski dostla karşılaşacak, muhtelif arenalarda dövüşme imkanı bulabileceksiniz. Yeni bir grafik motoruna kavuşan oyun aynı zamanda iyi bir şekilde de optimize edildi
  • Zaman çabuk geçer artık bir sürü oyun çıktı hepsini bitirene kadar bi bakmışız Şubat ayı gelmiş SF4 oynuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Zaman çabuk geçer artık bir sürü oyun çıktı hepsini bitirene kadar bi bakmışız Şubat ayı gelmiş SF4 oynuyoruz.

gerçekten deli gibi bekliyorum sf4 ü niye bukadar geç çıkıyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Zaman çabuk geçer artık bir sürü oyun çıktı hepsini bitirene kadar bi bakmışız Şubat ayı gelmiş SF4 oynuyoruz.

gerçekten deli gibi bekliyorum sf4 ü niye bukadar geç çıkıyorki

Arcade'in meyvelerini yemekle meşgullerde ondan...

• Yeni Ekran Görüntüleri Yayımlandı!
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57819
  • Görüntüler insanı heveslendiriyor. 2D dövüşün korunmuş olması önemli benim için.

Tek endişem, online maçlarda bağlantının SF II gibi kötü olması. Hala o kadar ilkel bir oyunda nasıl online bağlantının bu kadar kötü olabileceğini anlamıyorum. Ancak bu yeni oyunda bağlantının daha iyi olacağını düşünüyorum, daha doğrusu umuyorum.

Bir de kombo olayına soğuk bakıyorum. Yeni grafiklerle kombosuz SF II gibi bir oyun modu olsa çok güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Görüntüler insanı heveslendiriyor. 2D dövüşün korunmuş olması önemli benim için.

Tek endişem, online maçlarda bağlantının SF II gibi kötü olması. Hala o kadar ilkel bir oyunda nasıl online bağlantının bu kadar kötü olabileceğini anlamıyorum. Ancak bu yeni oyunda bağlantının daha iyi olacağını düşünüyorum, daha doğrusu umuyorum.

Bir de kombo olayına soğuk bakıyorum. Yeni grafiklerle kombosuz SF II gibi bir oyun modu olsa çok güzel olurdu
    online olmayacak deniyordu en son inşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

Böyle bir olacağını sanmıyorum, kaynağı nedir bu bilginin ?

17 Kasım tarihinde verilen aşağıdaki ropörtajı okudum, Capcom Avrupa Halkla İlişkiler Müdür ile yapılmış. Live desteği olmamasından bahsedilmemiş.

http://www.xboxliveaddicts.co.uk/forums//index.php?showtopic=32665
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

Böyle bir olacağını sanmıyorum, kaynağı nedir bu bilginin ?

17 Kasım tarihinde verilen aşağıdaki ropörtajı okudum, Capcom Avrupa Halkla İlişkiler Müdür ile yapılmış. Live desteği olmamasından bahsedilmemiş.

http://www.xboxliveaddicts.co.uk/forums//index.php?showtopic=32665

kaynak maynak yok geçenlerde yine bu forumda okumuştum kaynak burası yani.çok merak eden arar benim pek zamanım yok aramaya.sadece konusu açılmışken hatırladım ve temennilerimi bildirdim

• Evet online sistemi olmayacak deniliyordu.Ama ben de inanmıyorum açıkcası çünkü bu oyuna online modunu koymayan hangi oyuna koysun artık !

Neyse bir SF 4 bir RE 5 çıksın ondan bir müddet sonra konsolum 3k görsün dert etmem artık
  • arkadaşlar bu oyunda online olacak mı?bir ara yok falan diyorlardı..
  • Biz ne konuşuyoruz burda :S
  • fantazilandte 2 jeton alıp oynamaktan bıktık yaw gelsede evde bedava onayasak artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

fantazilandte 2 jeton alıp oynamaktan bıktık yaw gelsede evde bedava onayasak artık

Haline şükret biz jeton atıp oynayacak yer de bulamıyoruz. Daha videolar dışında oyunu bile göremedik.
    O değilde ben 1 hafta kadar Ankara'daydım o zamanlar haberim yoktu, bilseydim geri dönene kadar her günüm FantasyLand'de geçerdi kesin hem SF4 hem Tekken 6, kaçırdık oyunları görme fırsatını.

• sf 4 gerçekten çok güzel olmuş bende tek el oynayabildim oyun hiç boş kalmıyor makineler birbirine bağlı hemen yanınıza biri giriyor. tekken 6 street figtherin yanındaydı ama hiç ilgi çekici değil tekken 5 in hemen hemen aynısı.
  • Street Fighter IV'ün ekstra karakterleri!

Capcom'un yeni nesil konsollar için 19 Şubat'ta piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni nesil Street Fighter'ın, Mortal Kombat veya Soul Calibur'dan ne eksiği var diyebilirsiniz. Hiç bir eksiği yok, hatta fazlası var. Oyun için düşünülen ekstra karakterler, bizzat Capcom ismi altında markalaşmış isimlerden oluşuyor. Peki kimler mi bunlar? İşte size listesi:

*Ghouls 'n Ghosts oyunundan Arthur the Knight

*Captain Commando oyunundan Captain Commando

*Devil May Cry oyunundan Dante

*Final Fight oyunundan Haggar

*Mega Man 6 oyunundan Jet Suit Mega Man

*Alien vs. Predator Arcade oyunundan Predator

*Bionic Commando oyunundan Radd Spencer

*Onimusha oyunundan Samanosuke Akechi

*Strider oyunundan Strider Hiryu

*Resident Evil oyunundan Wesker

Liste oldukça güzel görünüyor; umarız oyun da bu denli zengin karakterlerle kaliteli bir oyun olarak tamamlanır. Resimler ve karakterler hakkında diğer bilgiler için kaynağa bakabilirsiniz.

Captain Commando

Dante

Haggar

Mega Man 6

Alien vs. Predator

Bionic Commando

Onimasha

Strider

Wesker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 7 Aralık 2008; 14:05:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Street Fighter IV'ün ekstra karakterleri!

Capcom'un yeni nesil konsollar için 19 Şubat'ta piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni nesil Street Fighter'ın, Mortal Kombat veya Soul Calibur'dan ne eksiği var diyebilirsiniz. Hiç bir eksiği yok, hatta fazlası var. Oyun için düşünülen ekstra karakterler, bizzat Capcom ismi altında markalaşmış isimlerden oluşuyor. Peki kimler mi bunlar? İşte size listesi:

*Devil May Cry oyunundan Dante

ahawyhw4 oahwa ohaa süpeeeerr oha oha oha budur ya yuh ağlarım şimdi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.