Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı senin gibi oldum bende dostum valla muhteşem karakterler koymuş şahane
  • Bu ne ya nesi güzel bunun ne alaka Street Fighter ile bu karakterlerin iyice saçmaladı bu oyun firmaları mk vs dc universe bitti başımıza bu çıktı Allah kahretsin seni Capcom !!!
  • Mk da ki gibi berbat karakterler yokki bence çok iyi Onimasha haggar ve dante faln süper olur
  • Joker mi berbat Batman mi berbat ?

Dante ile Ken alakaya maydanoz gel bana bazı bazı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Joker mi berbat Batman mi berbat ?

Dante ile Ken alakaya maydanoz gel bana bazı bazı...

zaten bi tek ikisi berbat değil ki joker i de herkes sevmez geri kalanın alayı işe yaramaz adamlar
  • İnşallah ms point ile falan alınır da hiç uğraşmam valla ne güzel olur.
  • Keşke Naruto filan da olsaymış.Süper olurdu vallah Ken e Rasengan yapmak

Street Fighter IV: A New Beginning

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 8 Aralık 2008; 20:00:24 >

• Ne alaka capcom sınırları içerisindeki karakterler olacakmış

Yoksa Kakashi ile Ken dövüşse fena olmazdı hani
  • Ankara fantasyland'de oynuyorum haftasonları , oyun süper gerçekten , adamım sagat ve m.bison :) geçen 20 wins yaptım eleman yenildikçe jeton attı 2 şer jetonda 40 jeton harcadı oynamayıda bilmiyor acıdım valla , sonunda bilerek yenilecektim :)) sırf bu oyun için ps3 almayı düşünüyorum , yada pc'ye gelmesini bekleyecem , ama mutlaka bu oyuna sahip olduğumda , arcade x bir joystick almalıyım , ondan sonra gelsin win'ler , perfectler :) , kaldıki bence en önemlisi online modunun olması olmazsa olmaz yıllardır japon bebeleriyle kapışmak istemişimdir street fighter serilerinde , ellerine vermeyi çok isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Ankara fantasyland'de oynuyorum haftasonları , oyun süper gerçekten , adamım sagat ve m.bison :) geçen 20 wins yaptım eleman yenildikçe jeton attı 2 şer jetonda 40 jeton harcadı oynamayıda bilmiyor acıdım valla , sonunda bilerek yenilecektim :)) sırf bu oyun için ps3 almayı düşünüyorum , yada pc'ye gelmesini bekleyecem , ama mutlaka bu oyuna sahip olduğumda , arcade x bir joystick almalıyım , ondan sonra gelsin win'ler , perfectler :) , kaldıki bence en önemlisi online modunun olması olmazsa olmaz yıllardır japon bebeleriyle kapışmak istemişimdir street fighter serilerinde , ellerine vermeyi çok isterim

günün anlam ve önemini anlatan mesaj

• quote:

yıllardır japon bebeleriyle kapışmak istemişimdir street fighter serilerinde , ellerine vermeyi çok isterim

Masatenisinde Çinlileri yenmekle aynı şey, 20 yıllık tecrübesi olan bir 20 yıl daha çalışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

yıllardır japon bebeleriyle kapışmak istemişimdir street fighter serilerinde , ellerine vermeyi çok isterim

Masatenisinde Çinlileri yenmekle aynı şey, 20 yıllık tecrübesi olan bir 20 yıl daha çalışsın...

valla ben ev ortamında arcade x kol ile kendime çok güveniyorum , birde ev ortamında jeton kaybetme korkusu olmadan çok daha rahat oynar insan fantasyland'de insan yenilince içine oturuyor :) tık tık 2 jeton atmak

• Street Fighter 'a herşey yakışır oyun sistemi oturmuş bikere Atom karınca bile olsa tutulur
    MK ise berbat oyun sistemini kapatmak için DC 'nin kahramanlarına güvenmiş onların sayesinde biraz tutuldu yırttın gene ed boon bozuntusu mk3 ultimate psn ver de affedek
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ne alaka capcom sınırları içerisindeki karakterler olacakmış

Yoksa Kakashi ile Ken dövüşse fena olmazdı hani

Dantenin Capcom da olduğunu unuttum kusura bakma
  • Eskiden Ataride beceremezdim ilk başta kız çıkardı onu hiç dövemezdim. Sırf bu oyun için hiç dövüş oyunu almadım merakla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Street Fighter ve KOF'da Brezilyalılar çok iyidir.
  • Mükemmel bir parça.

Çalan eleman bazen çok nadir takılıyor ama kulağa hoş geliyor müzik.

Street Fighter Ryu Theme (Techno Party Mix)

http://www.youtube.com/watch?v=BCiA25jKD6A
  • bu oyun icin büyük game padlerden bulabilseydik bare
  • Yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Ekran Görüntülerine ulaşmak için TIKLAYIN!!!
  • Street Fighter IV Collector's Edition US versiyonlari aciklandi ;

SF4 CE ;

Fiyati $79.99 ...

PS3 sahipleri figur olarak Ryu'yu alacakken X360 sahipleri Crimson Viper alacaklar , neden Ken ya da Chun Li gibi bir figur secmemisler X360 icin ilginc ...

SFIV Collector's Edition'da oyunun yani sira , 65 dakika uzunlugunda bir Anime film de var ... SFII sonrasi olaylari anlatarak SFIV'un hikayesini anlatiyormus ... PS3 versiyonu Blu-Ray olarak gelirken X360 versiyonu oyun diskinde 720p video olarak gelecekmis... Ayrica Collector's Edition'da bir Strategy Guide ve oyunun Soundtrack'i de var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 20 Aralık 2008; 7:43:54 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.