Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya kendi üyeliğimdeki save dosyasını kopyalayamıyom mesele o.
    Memory card'daki forza 2 savemi bir türlü kopyalayamadım.
    Arkadaşın 20 gb hdsine kopyalayamadım. Ben de geri verdim arkadaşa.
    Ben de oynamayı bıraktım. 60 gb hd alırsam baştan kasarım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmeteyup

Sağolasın hocam. Kostüm olayı güzelmiş
    Ya kendi üyeliğimdeki save dosyasını kopyalayamıyom mesele o.
    Memory card'daki forza 2 savemi bir türlü kopyalayamadım.
    Arkadaşın 20 gb hdsine kopyalayamadım. Ben de geri verdim arkadaşa.
    Ben de oynamayı bıraktım. 60 gb hd alırsam baştan kasarım artık

Bak bir yere kopyalayabilmen için orada save dosyasının ait olduğu live hesabını açmalısın. Save senin hesabına kayıtlı ise atacağın yerde kendi hesbınla girersen atabilirsin, ama tabi nadiren bazı oyunlarda kopyalama olmuyor, ama bu sayı çok az. Belki Forza 2'de kopyalanmıyordur bilemiyorum.

• gg = good game
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

gg = good game

Yanlız bir de gotta go anlamı varmış.
  • Fo de sen de .. f.. off
  • quote:

Fo de sen de .. f.. off

Ben yeri gelince uzun uzun saydırıyorum merak etme.

Yanlız geçen bir çinli geldi (konuştuğu dil çince gibiydi ondan çinli diyorum ) paso konuşuyor iletişim de kuramıyoruz, eleman sövüyordu herhalde.

Ya bu arada maç yaptığımız kişiye nasıl mesaj atıyoruz, ben sadece onlar mesaj atınca replay yaparak atabiliyorum. Live konusunda baya bir cahilimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 17 Mart 2009; 21:13:58 >

• Friends sekmesi açıldığında bir sağa git orda son oynadıklarının listesi olması lazım...
  • Akuma'nın "Wrath of the Raging Demon" hareketine hasta oldum ya.
  • ikinci el hangi siteden alabilirim

1,2 ay FW siz oynamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ikinci el hangi siteden alabilirim

Ebay'de bulabilirsin. Başka yerde bulabileceğini sanmıyorum.
  • 1-2 ay fwsiz oynayıp napçan çak fwyi gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ikinci el hangi siteden alabilirim

Ebay'de bulabilirsin. Başka yerde bulabileceğini sanmıyorum.

orjinal oyun yerine korsanini gonderirlerse

• Oyundan aldığım bir ss:

Uçağın kanadına dikkat edin.

• Evet orda dövüşürken ultra felan yaptım "ŞANS ESERİ " uçak acaip olmuştu ya baya bi kırılıp dökülmüştü.

Neyse bişey diyeceğim beyler çokta bilmiyorum açıkçası oyunu ama süper bir oyun fakat comboları yaparken bilmeyerek yapıyorum mesela ultra'yı 2 kere salladım denk getirdim ama nasıl yapacağız bilmek isterim yani.

Biri anlatabilirmi kısaca ? Ultra felan nasıl hangi tuşlarla yapılıyor (çok dayak yediğimizde doluyor ama hangi tuşa basıcam onu bilmiyorum o dolduğu anda) ....
  • command listte her oyuncununki yazıyo ..bu arada o uçaklı bölümde üstteki kapıda balrog oluyodu genelde bu sefer o dövüştüğü için oraya kimseyi koymamışlar aferin lan güzel dikkat ediyolar
  • quote:

command listte her oyuncununki yazıyo ..bu arada o uçaklı bölümde üstteki kapıda balrog oluyodu genelde bu sefer o dövüştüğü için oraya kimseyi koymamışlar aferin lan güzel dikkat ediyolar

Balrog olmazsa Vega oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CK07

Evet orda dövüşürken ultra felan yaptım "ŞANS ESERİ " uçak acaip olmuştu ya baya bi kırılıp dökülmüştü.

Neyse bişey diyeceğim beyler çokta bilmiyorum açıkçası oyunu ama süper bir oyun fakat comboları yaparken bilmeyerek yapıyorum mesela ultra'yı 2 kere salladım denk getirdim ama nasıl yapacağız bilmek isterim yani.

Biri anlatabilirmi kısaca ? Ultra felan nasıl hangi tuşlarla yapılıyor (çok dayak yediğimizde doluyor ama hangi tuşa basıcam onu bilmiyorum o dolduğu anda) ....

http://forum.donanimhaber.com/m_30156961/mpage_1/key_street%2Cfighter%2Chareket/tm.htm

• Teşekkürler beyler o olayıda kavradım fakat bu Ryu ile Seth'i dövemiyorum bi türlü adam bi sağa bi sola durmuyor yerinde tam vuracam beni tutuyor havaya atıyor korunuyorum o hareketi boşa yapsın sonra vurayım diyorum gene tutuyor nasıl dövecez bu Seth'i ya valla kafayı yicem ?
  • Uzaktan dövüşeceksin o alttan yumruklarını uzatınca sen zıplayıp önce tekme sonra yerden kesme yapıcaksın bi süre sonra çok kolay yeniyorsun
  • Gerizkealinin biriyle oynuyorum, oyunu actik adam direk kufurle basladi, saydiriyo herif. Bi temiz dovdum sonra da sikayet ettim, acaba ciddiye aliyolar mi boyle seyleri..

Ama allah icin akli basinda elemanlar da yok degil, bi kac kisiyi eklemistim hatta
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.