Bildirim
Street Fighter IV: A New Beginning (68. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benden bahsediyor hınzır -
Tek sen değilsin :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Mart 2009; 12:53:11 > -
quote:
Orjinalden alıntı: protherm
benden bahsediyor hınzır
Bu bir savaş demektir.
Tek o değil evet.
Woman playing.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 28 Mart 2009; 12:57:01 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Tek sen değilsin :D
bende forumdan bazı kişilerin ultrasının içinden ultraları verip bütün umutlarını çöpe atmaya bayılıyom biliyomusun burak arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
quote:
Orjinalden alıntı: protherm
benden bahsediyor hınzır
Bu bir savaş demektir.
Tek o değil evet.
Woman playing.
Yavuzla oyuna başlanır;
1 dk sonra
Yavuz:Vur tamam vur ya karı gibi oynuyorsun hep aynı şeyler bu ne lan zevk mi alıyon sen bundan
Şuna bak korunup duruyorsun yeter be !!!
Sakurayla combo yapılır
Oynayışa bak oha ya
1-2 maç yapılır
Abi çıkıyorum ben ya
-
Olm öyle oyundan zevk alıyorsun ya başka birşey demiyorum.
Farklı haraket yaptığın var sanki konuşuyorsun. Paso aynı hareket başka bi halt yok.
Oldu olacak birde Blanka'yı falan al olduğun yerde elektrik yap. Yakışııııııııııır. -
Oha ben mi yapıyorum aynı şeyleri :D
Allahtan kork olm -
Hehe valla aynı şeyler paso. Yalan yok şimdi.
Sinan ile oyna bak. Dün 4-5 round ultra ile aldım sesi çıkmadı. Blanka ile yenince gaza geldi adam. -
Oynadık ya onla dün live'da dedi ya burak yavuzdan çok daha iyi diye
Duymadın mı sen yoksa :D -
Duydum merak etme. Onun da amacı belli ya neyse... -
Neymiş amacı olm sen de başlama -
Sagat ı aldım mı kimse yenemiyor beni Sagat yürü be koçum -
filmi cikti
Street Fighter IV: The Ties That Bind (2009) -
Ohoooo animesi çıkalı çok oluyor. HD-RIP'i elimde hazır ama tr altyazısı hala yok malesef. -
quote:
Ohoooo animesi çıkalı çok oluyor. HD-RIP'i elimde hazır ama tr altyazısı hala yok malesef.
İngilizce altyazı çıkmış ama tr den hala haber yok:( İzlesem mi izlemesem mi diye tereddüt ediyorum. -
Pınar Batum'a söylemek lazım, çaksın hemen bi alt yazı -
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Ohoooo animesi çıkalı çok oluyor. HD-RIP'i elimde hazır ama tr altyazısı hala yok malesef.
İngilizce altyazı çıkmış ama tr den hala haber yok:( İzlesem mi izlemesem mi diye tereddüt ediyorum.
İngilizce olunca anlamıyorum valla. TR altyazı lazım acilen... -
Ustalara sesleniyorum :) ;
Rehber konusuna baktım, çoğu kişinin ultrasını felan yapabiliyorum hareketlerini yapabiliyorum ama bazı kişiler dışında. Onlarda Blanka,Guile,Bison gibiler. Şarj olayı canımı sıktı yav beceremedim kolay bi yolu var mıdır bu şarj lı hareketlerin ? Nasıl yapacağız onları ? -
charge yazana basılı tutucan biraz o kadar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X