Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun pc ye çıksa da konsol kafelere para vermekten kurtulsam yahu Gerçi SF IV pc ye çıktığı zaman ben pc başında olamayacağım Ne hikmetse bütün güzel yapımlar da yaz ayında geliyor iyi mi. SF IV, Batman Arkham Asylum, Prototype vs vs... Bu arada merak ettiğim bir şey var acaba Xbox360 sahipleri SF IV ü Xbox360 ın gamepad i ile rahat oynayabiliyorlar mı? Ben Ps3 ün gamepad i ile çok rahat oynuyorum ama Xbox360 ın gamepad inde ki D-pad çok sert ve bu tür oyunlar için kullanışsız olduğu için denemedim bile o nedenle merak ediyorum acaba sizler sorun yaşıyor musunuz? Yoksa D-pad değil de analog ile mi oynuyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyun pc ye çıksa da konsol kafelere para vermekten kurtulsam yahu Gerçi SF IV pc ye çıktığı zaman ben pc başında olamayacağım Ne hikmetse bütün güzel yapımlar da yaz ayında geliyor iyi mi. SF IV, Batman Arkham Asylum, Prototype vs vs... Bu arada merak ettiğim bir şey var acaba Xbox360 sahipleri SF IV ü Xbox360 ın gamepad i ile rahat oynayabiliyorlar mı? Ben Ps3 ün gamepad i ile çok rahat oynuyorum ama Xbox360 ın gamepad inde ki D-pad çok sert ve bu tür oyunlar için kullanışsız olduğu için denemedim bile o nedenle merak ediyorum acaba sizler sorun yaşıyor musunuz? Yoksa D-pad değil de analog ile mi oynuyorsunuz?

D-Pad ne alaka canım tabii ki analogla oynuyoruz ve o kadar rahat ki kombolar inanılmaz ya XBOX 360'ta dövüş oyunu oynanmaz diyenlere kapak yapmış CAPCOM. Analog cidden çok aşırı rahat.

• d-paddde sadece focus cancel rahat oluo bitek focus cancel yaparken d-pad kullanıyorum. gerisini analogla oynuyorum.
  • D-pad hic bir oyunda kulanilmiyor artik
  • Ps3'te oynadık bugün arkadaşla sf 4.

Yani xbox gamepadine o kadar çok almışmışımki hiç ama hiç hoşuma gitmedi sixaxis yav.

Ken ile 19 hit combo yapıyorum inanılmaz birşey
  • Yapmayın beyler ya 360 da super yapmak resmen işkenceyken ps3 de resmen keyif.. Oyuna kendinizi bir türlü kaptıramıyorsunuz 360 da.. Dövüş oyunlarında kesinlikle 360 dan zevk almıyorum.. Sinirlenip ps3 ü açıyorum, sırf şu dövüş oyunları için D Pad i değişebilir yapsalar mükemmel olacak walla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yapmayın beyler ya 360 da super yapmak resmen işkenceyken ps3 de resmen keyif.. Oyuna kendinizi bir türlü kaptıramıyorsunuz 360 da.. Dövüş oyunlarında kesinlikle 360 dan zevk almıyorum.. Sinirlenip ps3 ü açıyorum, sırf şu dövüş oyunları için D Pad i değişebilir yapsalar mükemmel olacak walla..

360'ta süper yapmak nasıl işkence ya, ben kendimi kaptırınca bazen istemeden bile yapıyorum, süper boşa gidiyor.

Ben de normalde dövüş oyunlarında sixaxisten şaşmam ama SF4 analogla bir başka oluyor, bilmiyorum belki eski arcade alışkanlığımdan öyle geliyordur, SF dediğin zaman şöyle kolu çevirmem lazım.

• PS3 de aşşağı ileri 2 kez sonra yüksek yumruk al sana super.. 360 yok analog kaydı, yok zamanlama uymadı bilmem ne.. Dediğin gibi boşa süper çıkıyor.. Halbu ki ben ultra sharuyken çekmek istiyorum ama yok analog kaydı oldu sana süper, sonra baştan süper topla..
  • quote:

PS3 de aşşağı ileri 2 kez sonra yüksek yumruk al sana super.. 360 yok analog kaydı, yok zamanlama uymadı bilmem ne.. Dediğin gibi boşa süper çıkıyor.. Halbu ki ben ultra sharuyken çekmek istiyorum ama yok analog kaydı oldu sana süper, sonra baştan süper topla..

Evet o konuda haklısın, d pad ile süper kontrolü daha kolaydır muhtemelen. Aslında en iyisi bir arcade stick alıp toptan kurtulmak, düşünmüyor değilim hani.
  • padle street fighter oynanmaz beyler stick olacak konsolcular şuanda zevkini alıyorlar pc'ye cıktığı an arcade x alıyorum pc ciler olarak aramızda turnuva düzenleriz artık bizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

PS3 de aşşağı ileri 2 kez sonra yüksek yumruk al sana super.. 360 yok analog kaydı, yok zamanlama uymadı bilmem ne.. Dediğin gibi boşa süper çıkıyor.. Halbu ki ben ultra sharuyken çekmek istiyorum ama yok analog kaydı oldu sana süper, sonra baştan süper topla..

Evet o konuda haklısın, d pad ile süper kontrolü daha kolaydır muhtemelen. Aslında en iyisi bir arcade stick alıp toptan kurtulmak, düşünmüyor değilim hani.

Ya emin ol PS3 ün D Pad i gibi olamaz hiçbirşey.. Sırf bu oyun için konuşuyorum bu arada.. Hani şu oyun için değiştirilebilir bir D Pad olsa PS3 ü açmam bile.. :P

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Ya emin ol PS3 ün D Pad i gibi olamaz hiçbirşey.. Sırf bu oyun için konuşuyorum bu arada.. Hani şu oyun için değiştirilebilir bir D Pad olsa PS3 ü açmam bile.. :P

PS3'e de SF4 almak üzereyim, bakalım umarım dediğin gibidir benim asıl korkum parmakları mahvetmesi, genelde D Pad'in dövüş oyunlarında böyle bir etkisi var, SF4 oynamaktan başka oyun oynayamıyorum ilk kez xbox360'ın 3k göreceğinden korkmaya başladım. Umarım sorun yaşamam da ekstradan kol veya stick masrafı çıkmaz.

• Süper yapmak işkence mi .Millet focus cancel yapıp ultra koyuyor siz ne diyorsunuz ya
  • İşte ben o millet nasıl bu işkenceye boyun eğip alışmış onu anlamıyorum yahu?? 360 da oynanacak oyun var inat edip oynanacak oyun var..

Bu aynı Guitar Hero yu gamepad le oynamak konusunda inat etmeye benziyor.. Yahu alsana bir tane gitar.. Yok gamepad çok rahat, gitara gerek yok..
  • Orda durucan işte gh ile alakası yok olayın.

Zaten ps3 kolunda d-pad ile geri-ileri-geri-ileri yapamazsın çok zor oluyor ki ben analoglarıyla oynadım d-pad ile hiç uğraşmadım bile.

Hiç beğenmedim valla cidden xbox gamepadi çok çok daha rahat analogları özellikle.

Alıştık ondan oldu herhalde ne bileyim
  • Ya ben de ex ler hariç hiç açmam PS3 ü.. D Pad de nasıl yapamadın yahu??Örneğin seç Ken i aşşağı ileri yumruk yap al sana aduket, yine aşşağı ileri aşşağı ileri büyük yumruk yap al sana süper.. Uğraşmıyorsun bile..

Neyse, oyun bir sardı mı bırakmmıyor yalnız.. Özellikle de challenge lar.. Hiç tavsiye etmiyorum..
  • dün oyun elime gecti aksam arkadaslarla oynadık bastan sarmadı ama sonradan alıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLpeR^SaGo

dün oyun elime gecti aksam arkadaslarla oynadık bastan sarmadı ama sonradan alıstım

he alistin alistin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLpeR^SaGo

dün oyun elime gecti aksam arkadaslarla oynadık bastan sarmadı ama sonradan alıstım

• quote:

Ya ben de ex ler hariç hiç açmam PS3 ü.. D Pad de nasıl yapamadın yahu??Örneğin seç Ken i aşşağı ileri yumruk yap al sana aduket, yine aşşağı ileri aşşağı ileri büyük yumruk yap al sana süper.. Uğraşmıyorsun bile..

Neyse, oyun bir sardı mı bırakmmıyor yalnız.. Özellikle de challenge lar.. Hiç tavsiye etmiyorum..

D-Pad ile chun-li'nin ultrası falan çok zor yani rahat değil.geri,ileri,geri,ileri yapınca elin yukarı tuşuna falan kayıyor.Zaten d-pad ile oynanmaz sf 4,analogla oynanır.

Chun-li'nin ultrası dahil kısaca şarjlı olanlar hariç hepsini yapıyorum ps3 kolunda da analoglarıyla.

Ama analoglar daha bir rahat x360'da.Alışma meselesi olabilir ps3'ün analogları çok hassas bir de yan yana oldukları için beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Nisan 2009; 15:14:07 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.