Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tekken 5'de olduğun gibi Street Fighter IV'de de acemi gördüm seni.

Bi ara gelde kapışalım yahu. Tabi GEOW 2'den fırsat bulabilirsem. -12000 küsür puanım var GEOW 2'de level atlayamıyorum ne biçim iş bu.
  • @KoalaX

Mesajı okumadan resimlere baktın sadece değil mi? Bu benim 2. gamertag'im live üyeliğim bitince yeni açtım (3 üyelikte 3 ayrı gold üyelik geliyor ya ben sadece bir tanesini kullanmıştım) ve yanılmıyorsam toplamda 1 saat içerisinde 900 ranked puan yaptım, henüz Cammy hariç tüm gizli karakterler kapalı, single mode'a hiç dokunmadım bile. Zaten sende ekli olan gamertag bu değil dikkat edersen. 1 ay bununla kasmayı planlıyorum, bakalım kaç puana çıkacak. Bu arada normal gamertag'imde puanım 2200 civarlarında oluyor genellikle, en son bazı problemlerden dolayı üstüste maçlar kaybetmiştim ondan biraz puanım düşmüştü gerçi. İyi bir oyuncu sayılmam ama acemi de değilim, orta halli diyelim.

Ben çoğu zaman SFIV'teyim zaten takılalım yanlız dediğim gibi bu Gamertag yeni yani henüz kimsede ekli değil, (yenisi bu ekle ARSENICJAX) bir ay bununla idare edeceğim sonra normal Gamertag'imize döneriz.

@signore

Evet hocam bu arama ayarlarından bahsetmiştin, ama dediğim gibi toplamda bir saat falan oynamışımdır belki ama şimdiden yaklaşık 1000 puana çıkarttım, çünkü hep böyle yüksek puanlılar geliyor. Ben normalde 2500 üstü puanlı biriyle dahi ranked match yapmamıştım, 2200 küsür puandayken bile hep 1500-2000 arası rakipler geliyordu.

Bu arada bu oyundan çıkma olayına Capcom patch çıkarabilirmiş diye duydum, bağlantısı kesilen kişinin belirli bir puanı gidecekmiş, tabi bunu yabancı bir forumda gördüm ne kadar doğrudur bilemiyorum. Şahsen ben bu açığı kullansaydım asıl gamertag'imle acayip puan yapardım. En son bağlantı sorunu yaşadığımda yanılmıyorsam 7 maç üstüste kaybettim ama oyundan çıkmadım, ama rakiplerden yanilecekken çıkanlar oldu. Bu bence sinir bozucu bir durum, patch çıkarsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 14 Nisan 2009; 14:07:38 >

•  Street Fighter IV: A New Beginning

Oyuna yeni bir eklenti geliyor. Championship Mode ismi verilen bu eklenti ile 4 kişi aynı anda kendi aralarında turnuva şeklinde oyun oynayabilecek.

Kaynak:http://ve3d.ign.com/articles/news/46235/Street-Fighter-IV-Championship-Mode-Available-Next-Friday

Haberi veren @Senceru nickli (PlayStation bölümünden) arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 20 Nisan 2009; 14:36:22 >

• Of harika bir özellik sc 4'deki gibi hacı

Keşke bedava olsa
  • @Arsenic

Önceki sayfaya yazmışsın olay aynen öyle.Eğer oda açarsan yüksek puanlı herifler geliyor,fakat direkt quick match diyip aratırsan hep çömezler geliyor karşına

Kulaklık falan al da senle de atalım sf 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX
    Kaynak:http://ve3d.ign.com/articles/news/46235/Street-Fighter-IV-Championship-Mode-Available-Next-Friday

Dip Not: Benim tahminim bu eklenti 800 MS points olur.

Anında alıcam valla.

Yukarıda verdiğiniz linkte demişler ki : Best of all it comes to you at no cost. The Championship Mode update will be available for both PS3 and Xbox 360 owners on Friday, April 24 (exact times TBC).

Yani ücretsiz.

Yine yukarıdaki linkten okuduğum kadarıyla, SF II'deki Quarter Match gibi basit bir olay değil. Beceriye göre 5 farklı turnuva derecesi olacakmış. Turnuva kazandıkça Grade Points artacakmış ve bu puanlar arttıkça daha özel turnuvalara girilebilecekmiş. Ayrıca turnuva kazandıkça Championship points kazanılacakmış. Turnuvaya katılan oyuncuların Grade Points'leri fazla ise kazanılan Championship Points de fazla olacakmış. Bir de Replay harddiske indirilip sonradan izlenebilecekmiş.

24 Nisan'ı bekleyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 20 Nisan 2009; 14:28:52 >

• Hobaa
  • Obaaaa x2 :)

İşte bu cidden super oldu.

Resident Evil 5 Versus modu gibi paralı olur sanıyordum ama değilmiş.

İşte bu super bir haber oldu.
  • Oyunu yeni deniyorum ama gerçekten bunda combo olayları çok zor baya zorlanıyorum bana biraz fazla zor yapmışlar gibi geldi tekken ve diğer dövüş oyunlarında hiç zorlanmadım ama bu beni baya kasıyor Ryu ve Ken ile baya rahat oynuyorum ama diğerleri ile hiç oynayamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r
    Ryu ve Ken ile baya rahat oynuyorum ama diğerleri ile hiç oynayamıyorum.

Şuna emin olabilirsiniz, her oyunda olduğu gibi SF IV'te de iyi oynayanlar, belli karakterle ile çok pratik yaptıkları için iyi oynuyorlar.

Hangi karakter ile oynayacaksanız, Challenge > Trial oyun modunda oynarsanız, tüm hareketlerini, kombolarını öğrenebilirsiniz.
  • Biraz nostalji yapalım, Street Fighter 2.

Street Fighter IV: A New Beginning

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

@Arsenic

Önceki sayfaya yazmışsın olay aynen öyle.Eğer oda açarsan yüksek puanlı herifler geliyor,fakat direkt quick match diyip aratırsan hep çömezler geliyor karşına

Kulaklık falan al da senle de atalım sf 4

Bende kulaklık var ama en son live'da karşılaştığımızda ortam müsait değildi, oda kalabalıktı yani. Bir ara atalım ben baya sık giriyorum zaten, güzel olur.

• neden şu sf4 e bölüm aralarında araba dağıtma yada üstünüze yuvarlanan varilleri parçalama koymamışlarki ???

ne kadar yazık halbuki ne güzel olurdu...

ne zman oyunun arcade kısmına girsem hep bu aklıma gelio...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

neden şu sf4 e bölüm aralarında araba dağıtma yada üstünüze yuvarlanan varilleri parçalama koymamışlarki ???

ne kadar yazık halbuki ne güzel olurdu...

ne zman oyunun arcade kısmına girsem hep bu aklıma gelio...

Benim de aynen aklıma geliyor sürekli. Bence oyunun en büyük eksisi bu. Oyun zaten mükemmel ama bu da olsaydı bir başka olurdu.
  • @Arsenic,

Tekken'e gel bırak şimdi Street Fighter IV'ü ya...

(Tekken oynayacak adam yok)
  • @KoalaX hayırdır sağudun mu hemen SF4'ten. Ben PS3'te kulaklık olayını halen halledemedim, ses geliyor ama birşey anlaşılmıyor, ayarlarını beceremedim halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 22 Nisan 2009; 13:56:05 >
  • SF IV'den ne soğuyacam len sende yani.

Arada Tekken atayım diyorum adam gibi oynayan yok oynayanlarda hep gruplar halinde. Lobby'den direk kickliyorlar paso.
  • Ne biliyim bırak SF4'ü deyince acaba dedim. Tekken'de dediğin gibi baya bir gruplaşma durumu oldu, oyunun yeterince popüler olamamsından olsa gerek (millette next gen takıntısı var). Tekken 6 bir çıksaydı o zaman oyuncu patlaması olur Tekken'de. Bu arada SF4'e şampiyon modu bir gelseydi onda baya bir eğlenebiliriz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 22 Nisan 2009; 14:31:20 >
  • Cuma günü geliyor bakalım SF IV'e yeni mod. Çoşacaz ya hemde bedava olacak.

Tekken 6 olayına katılıyorum. Bi çıkamadı lanet oyun. Çıksa kafadan kopacaz valla.

Sen beni eklesene yeni GT'ne. Akşama atalım biraz SF IV ?
  • Büyük gün geldi ama hala Championship Mode eklentisi XBOX LIVE Marketplace'de yerini almamış.

Devamlı bakıyorum xbox.com'dan.
  • The STREET FIGHTER IV Power Up Pack geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Obaaaaa

16 MB ve Free

Hepimize hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.