hocam aslında şöyle bir vidyo sistemi geliştirilebilir,Mesela adam bana teklif attı.Ben teklifi kabul ettiğim zaman teklif kutumda anlatım yerine bir vidyo çıkıcak,daha mesela ben düz yumruk tekniği yaptım.Benim adam vidyoda yumruk atacak rakipimde yumruğu bloklama tekniği yapıcak ve aynı anda yapınca vuramıycaz fln güzel olr flashla fln
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Acaba oyunda kaç kayıtlı üye var?
1000'i Geçik
Takım : ßiri_ßizi_Durdursun pelerinli clan :P Şifre : 1 klan add me :D
Takım Arıyorum İD 625
Üye oldum. Hadi hayırlısı..
Karakter Adı: BlueDragon Skor: 1853 Reborn: 0 Güç: 880 Numara: 653 Yorgunluk: -100/100 Klan: Seçilmemiş Klan Rütbesi: Asker
Oyunun açıkları var.
ya oyun bende açılmıyo oyuna giriyorum kayıt oldum giriş yaptım sonra devam yazıyo ona tıkladım bir resim çıkıyo öyle kalıyo başka birşey olmuyo yardım edin lüten
eline sağlık nostalji yapmış olduk emğine sağlık
oyun başı boş bırakılmış büyük olasılıkla yapımcının kendi yazdığı amatör script denemelerinden biri. bu saatten sonra bu oyundan fazla birşey beklemeyin yeni yapılacak scripti daha iyi olacaktır. bekliyoruz
bu balrog denen pençeli eleman , makine oyunlarındaki vega deilmi :) isim mi değişti?
gzl oyun da biraz karısık mı ne
Arkadaşlar bu oyun online mi ?
Evet Online
Oyun Çok Güzel Uzun Zamandır RPG Oynamıyordum..
yha bn yolluyom teklif adam kabul etmio napcaz?
Güzel oyun başlıyorum , teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
Güzel oyun başlıyorum , teşekkürler
Bence başlama oyunu sanırsam artık pek oynayan yok.Oynayan olmadığı için sen de oynayamazsın.Oyundaki amaç rakiplerle dövüşmek olduğu için zevki çıkmaz tek başına
bencede ztnnn oyun yapan aadm ölesine deneme die yapmışşş ztn oynayanlard oyunda gelişme olmadıığı için bıraktılar ztnnn...........
ztn bböle dövüş oyunları az piyasada rpg olarak hatta hiç yk sanırım türk yapımıııı