Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Her ay DLC diyorlar ayın son günü geliyor Gelen karakterler berbat ötesi, kostümünden, rengine kadar herşey parayla satılıyor. Midem bulanıyor şu DLC sisteminden. Tamam karakter okey, arkadaş bari kostümünü, rengini, stage i de yanında ver.

Şahsen offline evde kardeşimle oynuyorum :) Injustice 2 içinde fiyat indirime girmeden almayı düşünmüyorum malum Tekken çıkacak onunla haşır neşir olacağım. Ne sf nin ne Injustice in yüzüne bakmam herhalde Injustice in single tarafı keyifli görünüyor, eh o da Tekken'in suyunu çıkarttıktan sonraya. Tek korkum online serverlar. Ciddi eskisi gibi rank kasmayı düşünüyorum ama hepsi online a bağlı. Tekken gibi bir oyunda ufacık lag bile koca oyunu kopartıyor malasef.

Tekken çıkmadan Prey'i bitireyim tek istediğim o şimdilik

@KAKÁ

Ben de tekkenden hiç anlamam seneye alırım ama meraktan, injustice 2 hem dc karakterleri efsane hem de oynanış MK gibi olduğu için aldım grafikler zaten dövüş oyununda rakipsiz.

SF 5 ise denge olarak hala en iyi oyun ama geçen cfn beta indirdim bağlantılar leşti, gelen karakterler zaten iğrenç ve de 1 ay değil 2ayda bir getirmeye başladılar, saçma sapan adamlar tepeye çıktı punk nuckledu gibi, SF4'ün çeyreği etmez.

• Keşke oynanış biraz daha MK gibi olsa. Ne vurduğumuzu, ne yaptığımızı ezbere değil de görerek yapsak. Turnuvada adam bir uppercut atıyor ardından komboya giriyor. Yorumcular bile o kadar mesafeden nasıl vurabildi şekilde yorumluyor.

Oyun güzel görünüyor, grafikler, karakterler, hikaye. Lakin bir dövüş oyunu olarak mekanikleri çok kötü. Eski arcade oynadığımız oyunlar bile bu kadar ezbere değildi. OP karakter konusuna girmiyor bile. Umarım yamalarla düzeltirler. Ama işte bu yama ile düzeltme olayını da kimse Capcom kadar ciddi yapmıyor.

Önceki Injustice 8 dolara düşünce almıştım bunu da öyle bekliyorum
    @KAKÁ
  • quote:

Keşke oynanış biraz daha MK gibi olsa. Ne vurduğumuzu, ne yaptığımızı ezbere değil de görerek yapsak. Turnuvada adam bir uppercut atıyor ardından komboya giriyor. Yorumcular bile o kadar mesafeden nasıl vurabildi şekilde yorumluyor.

Oyun güzel görünüyor, grafikler, karakterler, hikaye. Lakin bir dövüş oyunu olarak mekanikleri çok kötü. Eski arcade oynadığımız oyunlar bile bu kadar ezbere değildi. OP karakter konusuna girmiyor bile. Umarım yamalarla düzeltirler. Ama işte bu yama ile düzeltme olayını da kimse Capcom kadar ciddi yapmıyor.

Önceki Injustice 8 dolara düşünce almıştım bunu da öyle bekliyorum
    @KAKÁ

Ezbere olan kısım 3 hit aslında ondan sonra rakip korunursa safe hareket çıkarıyorsun SF'de tabi küçük tekme yumruklar 2 hit diğerleri 1 hitten sonra ne yapacağını kestirebiliyorsun.

Karakterler ve grafikler çok güzel, tekken de mesela 30 yıldır aynı grafik aynı oynanış, devrim niteliğinde hiçbirşey yok oyunda, tekken 3'den beri aynı geliyor bana.

• Aynen Tekken 30 yıldır aynı Kitlesi de öyle seviyor. Hatta şimdi rage art ve power crush geldi millet sevmedi bile, böyle yenilik yapmayın diyorlar Sonuç olarak ne spam var ne OP karakter var, denge açısından en iyi oyun. Sanırım bu arada en çok satan dövüş oyunu olsa gerek. Şimdi bide PC ye de geldi. Baya ciddi bir satış rakamı çıkar 7 den.

Injustice artık seney alırım gibi :)

@KAKÁ
  • şu hareketleri bir türlü yapamıyorum. yardım edin :)
  • quote:

Aynen Tekken 30 yıldır aynı Kitlesi de öyle seviyor. Hatta şimdi rage art ve power crush geldi millet sevmedi bile, böyle yenilik yapmayın diyorlar Sonuç olarak ne spam var ne OP karakter var, denge açısından en iyi oyun. Sanırım bu arada en çok satan dövüş oyunu olsa gerek. Şimdi bide PC ye de geldi. Baya ciddi bir satış rakamı çıkar 7 den.

Injustice artık seney alırım gibi :)

@KAKÁ

Satışlarda sf toplamda tüm dövüş oyunlarının toplamından fazla, 7yi diyorsan bilemem 7 de fazla satmaz bence.

Ya tamam oynanışı anladık da grafikler de hep aynı nextgen diyemiyorsun.

• Gelmiş geçmiş en çok satan dövüş oyunu Tekken'dir. Google da çok rahat bulabilirsin.

Tekken - 44 million

Super Smash Bros.- 40 million

Street Fighter - 39 million

Mortal Kombat - 37 million

Soulcalibur - 12 million

@KAKÁ
  • Oyunun sunucuları gerçekten çok kötü. Yeni yama indi. Oyuna girince bağlanamıyor.
  • Arkadaslar, herhangi bir kostum satin almaya calistigimda (Fight money ile degil, Buy on Steam secenegi ile) "Your selection is currently unavailable" hatasi veriyor. Cozumu nedir bunun?
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    Bizde "Buy on Steam" seçeneği yok ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölge sorunu vardır hesabı ile oyunun bölgesi falan ya da o içerik senin bölgende yoktur.
  • Hit box kullanıcıları için karakter yapmışlar. Ed ne öyle pp_kk_ f+mp,p+p Command mı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda General Story bölümü silik durumda ,neden böyle acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunda General Story bölümü silik durumda ,neden böyle acaba?

Psnden indireceksin ayrı.

• konu takip
  • Hiç oynayan yok sanırım online ranked ve diğerleri boş, arıyor oyuncu bulamıyor, tekken 7 çıktı millet bunu hepten bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 26 Haziran 2017; 13:15:46 >
  • Ben arada oynuyorum

• Capcom iyice saçmaladı ! bu ne yahu !!! ??? saçma sapan karakterler getireceğine oyundaki dengesizlikleri düzeltsin

Bu arada Arika'da Yeni EX ile geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 17 Temmuz 2017; 10:55:13 >

• Bu arada Tokido Punk'ın karinini adeta alay ederek yendi ve evo 2017'yi kazandı , çok iyi oynadı ve haketti

• Tokido sonunda evo şampiyonu oldu baya sevindim hele şükür Tokido
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.